maritbet girişmaritbet
Polimeks 20. yılını Sezen Aksu ile Kutladı

Polimeks 20. yılını Sezen Aksu ile Kutladı

Polimeks Holding, 20. yılını Sezen Aksu’nun eserlerini yeniden yorumlayan The Royal Philharmonic Orchestra’nın konseriyle kutladı.

Ulusal ve uluslararası birçok önemli projeye imza atan ve dünyanın en büyük 250 müteahhit firmasından biri olan Polimeks Holding, 20. kuruluş yıldönümünü bir dizi etkinlikle kutluyor.

1995 yılında kurulduğu günden bu yana 132 uluslararası proje ile 20 yılı geride bırakan Polimeks Holding'in kuruluş yıldönümüne özel olarak hazırlanan proje kapsamında, dünyaca ünlü The Royal Philharmonic Orchestra'sı, Türkiye'nin en önemli isimlerinden Sezen Aksu'nun eserlerini yorumladı. Türk müzisyen Erdal Kızılçay'ın orkestrasyonu ile yeniden düzenlenen 15 Sezen Aksu parçası, Marcello Rota'nın orkestra şefliğinde eşsiz bir müzikal ziyafete dönüştü.

Polimeks Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erol Tabanca, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cem Siyahi ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Abdullah Gözener ile ailelerinin ev sahipliğinde özel bir davet ile başlayan geceye birçok ünlü isim katıldı. İki bin davetliyi bir araya getiren bu özel geceye Sezen Aksu oğlu Mithat Can Özer ile katıldı.

40 YILLIK HAYAL GERÇEK OLDU

Gecede bir konuşma yapan Polimeks Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erol Tabanca, ortakları Cem Siyahi ve Abdullah Gözener'e teşekkür etti. “Burada huzurlu ve sağlıklı olduğumuz için tanrımıza, anne ve babalarımıza, ailemize, çocuklarımıza, 20 yıl içinde aile olduğumuz Polimeks çalışanlarına ve bu geceyi bizimle paylaşan tüm dostlarıma teşekkür ederim. Özellikle Polimeks'in isimsiz kahramanları ve bize en büyük gururu yaşatan işçi arkadaşlarımıza ayrıca teşekkür ederim ” dedi.

Erol Tabanca ve Cem Siyahi

Polimeks Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erol Tabanca ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cem Siyahi

Bu gecenin aslında yaklaşık 40 yıllık bir hikayesi olduğunu söyleyen Tabanca, “Bu fikri tam 40 yıl önce daha çok gençken hayal etmiştim. Bu hayatta öğrendiğim en önemli şeylerden biri, hayallerimizi öldürmememiz gerektiği. İstenirse, hayallerin gerçek olabildiğini, gerçek olması için çaba sarfetmemiz gerektiğini anladım” diye konuştu.
Bugünün ayrıca 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü olduğunu da hatırlatan Erol Tabanca, konuklarının gününü kutladı. Bu gecenin hayata geçmesini sağlayan Sezen Aksu, Erhan Kızılcay, Marcello Rota, The Royal Philharmonic Orchestra ve İstanbul Filarmoni Korosu'na da ayrıca teşekkürlerini sundu.

orkestra

The Royal Philharmonic Orchestra, Marcello Rota'nın şefliğinde Sezen Aksu parçalarını yorumladı

“BANA HAYATTAYKEN KENDİMİ İYİ HİSSETTİRDİLER”

Sezen Aksu'nun son parçada sürpriz olarak sahneye çıktığı ve “Hayat Sana Teşekkür Ederim” parçasında orkestraya eşlik ettiği konser, davetlilerce ayakta alkışlandı. Sezen Aksu, yaptığı kısa konuşmada Polimeks ve Erol Tabanca'ya teşekkür ederek, “Bana hayattayken kendimi iyi hissettirdiniz. Ben böyle şeyleri dile getirmeyi sevmem ama bu gece özel bir gece ve bir ilki gerçekleştirdik. Bir insanın alabileceği en büyük hediye bu olsa gerek” dedi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bakanlıktan dönüşüme 5 milyar liralık kira desteği!
  • 10.05.2021 12:55

Bakanlıktan dönüşüme 5 milyar liralık kira desteği!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı kentsel dönüşüm kapsamında yılın ilk çeyreğinde 11 ...

Sezen Aksu, evinde 3 günde bir virüs temizliği yaptırıyor
  • 25.02.2021 16:22

Sezen Aksu, evinde 3 günde bir virüs temizliği yaptırıyor

Ünlü sanatçı Sezen Aksu, Kanlıca'daki yalısını üç günde bir dezenfekte ettiriyor ...

Sezen Aksu'nun diktirdiği fidan sayısı 29 bine ulaştı
  • 27.01.2021 11:14

Sezen Aksu'nun diktirdiği fidan sayısı 29 bine ulaştı

Sezen Aksu'nun Özdemiroğlu anısına tesis edilen saha ile birlikte Aksu katkıları ...

Montenegro, Türk inşaat sektörünün yeni hedefi oldu!
  • 30.08.2020 09:30

Montenegro, Türk inşaat sektörünün yeni hedefi oldu!

Montenegro, hem turizm hem de yatırım alanında ilgi çekmeye devam ediyor. ...