maritbet girişmaritbet
Özlem Açıkgöz, Ferko İnşaat’a transfer oldu

Özlem Açıkgöz, Ferko İnşaat’a transfer oldu

İnşaat, gayrimenkul ve konut sektörünün sevilen ismi Özlem Açıkgöz, Ferko İnşaat’a Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü oldu.

İnşaat, konut ve emlak dünyasının sevilen yüzü Özlem Açıkgöz, kariyerinde önemli bir basamağı geçerek Ferko İnşaat'a Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü oldu. Sektörde “masanın diğer tarafı” olarak tanıtan bu geçişle kısa süreye büyük işler sığdırmış oldu. 

İş hayatına 2007 yılında Ünite İletişim'de başlayan Açıkgöz, Kurumsal İletişim ve Contactplus İletişim Hizmetleri'nden sonra Banu Ergin PR'de görev yapmıştı. Açıkgöz bu zamana kadar edindiği tecrübe ve birikimi artık Ferko İnşaat için kullanacak. 

Becerikli, mütevazi ve çalışkan

Açıkgöz markaların entegre pazarlama iletişimi projelerinin planlanması, ajanslar arasında koordinasyon sağlanması, medya ilişkileri ile bilinirlik yaratılması, branding çalışmalarının tasarım ve baskı koordinasyonu, proje bütçelerinin hazırlanması ve kriz iletişimi yönetimine kadar tüm stratejik aşamalarda etkin rol oynayarak marka iletişim stratejilerinin hazırlanması ve organizasyonlarının yönetimi, basın ilişkileri koordinasyonunun sağlanması gibi bir çok alanda beceri ile görevler üstlendi. Açıkgöz, uyumlu ve çalışkan kişiliği ile tanınıyor. 

Üst düzey markalarla çalıştı

Açıkgöz bu zamana kadar A&T Bank, Amplio Gayrimenkul, Hilton Garden Inn Sütlüce, Bel Group, Beyaz Filo Araç ve Filo Kiralama, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Danone, Diversey, Emlak Konut GYO, ERA Gayrimenkul Danışmanlık, Esin Yapı İstanbloom, FerYapı, Kuyaş, Nef, Soyak Holding, Wyndham İstanbul Kalamış Marina ve Ziraat Bankası gibi bir çok üst düzey markaya hizmet sundu.

Yüksek lisansını gayrimenkulde yaptı

Açıkgöz, eğitim hayatını İstanbul Aydın Üniversitesi'nde “Gayrimenkul sektöründeki gelişmeler ve markalaşma süreci” konulu tezi ile yüksek lisansını tamamladı.

Hüseyin Belibağlı/Emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Özlem Açıkgöz, Ferko İnşaat’a transfer oldu
  • 07.08.2015 17:07

Özlem Açıkgöz, Ferko İnşaat’a transfer oldu

İnşaat, gayrimenkul ve konut sektörünün sevilen ismi Özlem Açıkgöz, Ferko İnşaat ...