maritbet girişmaritbet
Özge Özberk’in muhteşem evi

Özge Özberk’in muhteşem evi

Özberk, “Eşim de ben de evde ne istediğimizi başından beri çok iyi biliyorduk. Kendi yaşam alışkanlıklarımız ve hayallerimiz doğrultusunda bu ev şu anki görünümüne kavuştu” diyor

290 m2'lik dubleks evin en üstünde de yarım kat yükselen ferah bir çatı odası var. Ana girişte üç oda, bir banyo; bahçe katında salon, mutfÇift, çatı katını kendilerine özel, içinde açık jakuzisi ve duşu ile bir süit olarak tasarlamış.

Özberk, “Eşim de ben de evde ne istediğimizi başından beri çok iyi biliyorduk. Kendi yaşam alışkanlıklarımız ve hayallerimiz doğrultusunda bu ev şu anki görünümüne kavuştu” diyor. Evin dekorasyonunu çağdaş retro ve biraz da minimal tarzda yaptıklarından bahsediyor. Salon duvarında asılı olan turuncu tablo burayı dekore ederken çıkış noktaları olmuş: “Bunu balayımızda Bali'den satın almıştık ve salona güneş gibi doğdu...”

Açık kesekağıdı ile renklenen evin bir duvarını özellikle farklı ve geometrik desenli kağıt ile kaplatmak istemişler. Salon ve yatak odalarında zeminde ahşap, diğer bölümlerde seramik taş dikkat çekiyor.

“1970'lerin retro, funky tarzda döşenmiş evlerini ikimiz de seviyoruz. Buranın da içine girene yüksek enerji veren bir ev olmasını arzu etmiştik” diye anlatan Özge Özberk, alt katta salon ve mutfağı ayıran koridora beyaz lake bir bar yaptırdıklarından bahsediyor. Disko topu ve duvardaki çıkartmalar yardımıyla bu bölüme parti evi havası katmaya çalışmışlar. Parti demişken; çift evde daha çok house ve lounge tarzı müzik dinliyormuş: “Hayim ile yıllar önce DJ Deep Dish'in bir partisinde tanışmış ve birbirimizden çok etkilenmiştik. ıkimiz de club'ları gezmeyi çok severdik o dönem. şimdi ise daha çok evde arkadaşlarımız gelsin ve keyifli vakit geçirelim istiyoruz. 

Evde aydınlatmalar üzerinde de çok durmuşlar. Salonda gece ambiyansının çok farklı olduğunu söylüyor. Tavanda renkleri devamlı değişen led gömme ışıklandırmalar var. Özel yapım beyaz antilop oturma gruplarına Modoko, Mudo Concept ve Habitat'tan alınan renkli eşya ve aksesuvarlar eşlik etmiş. ak, misafir tuvaleti, yardımcı odası ve çamaşırhane bulunuyor.

“Hayim, internetten alışveriş etmeye çok meraklı” diye belirten Özberk, duvardaki renkli saatlerin, rafların ve çıkartmaların çoğunun eşinin Amazon'dan verdiği siparişler olduğunu söylüyor. O konuşurken evin yeni tıraş olmuş sevimli kedisi Paşa da bize katılıyor. Leo, aileye geldiğinde biraz etkilenmiş kedi. “Ama şimdi durumu normal” diyor gülerek Özge Özberk...

Yazın evin havuzlu bahçesinde barbekü yapıp eş dost ağırlamayı seviyorlar. “Hayim, Uzakdoğu yemekleri konusunda uzman. Ben biraz şipşakçıyım” diyen Özge Özberk, havaların ısınmasını ve bahçe partilerini yapmayı dört gözle beklediğini özellikle belirtiyor. Çift, burada hem hayallerindeki aile, hem de parti evini güzel yaratmışa benziyor. 

Home Instyle

Yorum Yaz