maritbet girişmaritbet
Otostat, otomobilin yeni aksında yükseliyor

Otostat, otomobilin yeni aksında yükseliyor

Gülan Grup tarafından 200 milyon lira yatırımla Sancaktepe'de hayata geçirilen Otostat projesi basına tanıtıldı.

Gülan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Alp Gülan, Otostat projesi ile ilgili bilgiler verdi. 130 bin metrekarelik toplam inşaat alanı üzerinde inşa edilen Otostat projesinin konum olarak alıcı ve satıcı için önemine değinen Gülan "TEM Otoyolu'na cepheli bir konumdayız. Özellikle orayı otomobilin yeni aksı kabul ediyoruz. Çünkü çok yakınımızda. Uzun süredir Coldman'ın bir Mercedes satışı vardı. Borusan Türkiye'nin en büyük otomobil bayilik yatırımını bizim projemizin 800 metrelik yakınında bir yerde yapıyor. Aynı bölgede Ford bayiliği var, Hyundai bayiliği var, Ranault bayiliği var, bizim projemizin içinde Fiat bayiliği var" dedi. 

"SANCAKTEPE BÜYÜYEN BİR YER"

"Sancaktepe son 2 sene içerisinde İstanbul'un en önemli yükselen değeri. Birçok konut projesine ev sahipliği yapıyor. Belki geçmişte lojistik alanı olarak büyük alanların muhafaza edilmiş olmasıyla yeni verilen emsal artışlarıyla lojistik merkezleri Orhanlı'ya Gebze tarafına taşınıyorken onların bıraktığı yerlerde de büyük konut, okul, donatı alanları yapılıyor. Büyüyen bir yer. Son 2 senenin de en çok prim yapan bölgesi. 15 metro istasyonu ile 3 raylı sisteminin Sancaktepe'de yakın zamanda konumlanması bekleniyor. Askeriyenin, havalimanının Sağlık Bakanlığı'na devredilmesiyle de Türkiye'nin en büyük devlet hastanesinin yapılacağı bir bölge" açıklamasında bulunan Ziya Alp Gülan, bölgede bir ekosistem oluşturmayı hedeflediklerini anlattı.

"Otostat'ta neyi yakalamak istedik? Biz orda bir ekosistem oluşturmak istiyoruz. Alıcıların, ekspertizi yapılmış, güvenli alışveriş yapabileceği bir ortamı oluşturmamız gerekiyor. Esnaf, satıcı arkadaşlarımızın da en iyi karı elde edebileceği bir ekosistemi kurmaya çalışıyoruz. Kendimize ait bir arazi üzerinde başladık bu projemize" dedi. 

Sancaktepe bölgenin gelişimi ile ilgili bilgiler veren Ziya Alp Gülan, "Anadolu Yakası'nda 3 tane ana aks gözüküyor. Bir tanesi E-5, Şile otobanı ve TEM'in tam ortasındayız. Gişelere 4 km mesafedeyiz. Gişelerden sonra yapılması planlanan yol geçen hafta itibariyle başladı. O yolun yapımının başlamış olması bizim projemiz için de büyük bir önem taşıyor" dedi. 

Gülan "Açık teşhirlerin yapılabildiği bir otomobil yaşam alanı. Anadolu'dan gelen esnaf arkadaşların, altında noterin ve bankanın da bulunduğu yerde alışverişini bitiremezse, arabada bir MTV borcu çıkarsa konaklayabileceği oteline kadar her şeyi düşünmeye çalıştık" diyerek yatırımları hakkında bilgiler verdi. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Otostat Sancaktepe projesinin foto galerisi!
  • 28.02.2017 14:59

Otostat Sancaktepe projesinin foto galerisi!

Sancaktepe'de Gülan Grup tarafından inşa edilen ve 200 milyon liralık yatırım bü ...

Otostat, otomobilin yeni aksında yükseliyor
  • 01.03.2017 09:55

Otostat, otomobilin yeni aksında yükseliyor

Gülan Grup tarafından 200 milyon lira yatırımla Sancaktepe'de hayata geçirilen O ...

Otostat, Sancaktepe'de 200 milyon TL'lik yatırımla açılıyor
  • 28.02.2017 12:14

Otostat, Sancaktepe'de 200 milyon TL'lik yatırımla açılıyor

200 milyon TL yatırımla Sancaktepe'de hayata geçirilen Otostat, otomotiv sektörü ...