maritbet girişmaritbet
"Osman Gazi Köprüsü ile 1 liralık yer 10 lira oldu"

"Osman Gazi Köprüsü ile 1 liralık yer 10 lira oldu"

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Osman Gazi Köprüsü'nün açılışı öncesinde konuştu.

Dünyanın en uzun 4. asma köprüsü olan Osman Gazi Köprüsü'nün açılış töreninden önce NTV'ye konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu "1,5 saat körfezin etrafında dolaşan bir sürücü buradan 5 dakikada Yalova tarafına geçmiş oluyor." ifadelerini kullandı.

Karaosmanoğlu sözlerini şöyle sürdürdü;

"Türkiye için çok büyük bir kazanım. Tabi ulaşım bir ülkenin gelişimi için en önemli enerji kaynağı vücudumuzdaki kan dolaşımı ne kadar sağlıklı olursa o kadar sağlıklı bir insan oluruz. Ülkenin ulaşımı da ne kadar hızlı ve güvenli olursa, o ülke o kadar hızlı kalkınır, gelişir. Onun için Türkiye'nin gelişmesi adına bu projeler yapılıyor. Artık bizim mühendisimiz bunları yapabiliyor. Bizim tekniyenimiz, bizim işçimiz bunu yapıyor."

"Türkiye'yi kıskanıyorlar"

Türkiye'nin gelişen bir ülke olduğunu vurgulayan Karaosmanoğlu, "O yüzden bizi rahat bırakmıyorlar zaten, yani kıskanıyorlar, hayal edemiyorlar Türkiye'nin bu şekilde gelişimini. Köprüyle 6 saatlik yok neredeyse 3 saate düşüyor. Onun için Osman Gazi Köprüsü, Kocaelimize hayırlı olsun dediğimiz gibi Türkiye'ye de hayırlı olsun."

1 liralık yer 10 lira!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Osman Gazi Köprüsü'nün geçtiği güzergah hakkında da açıklamalarda bulundu. Karaosmanoğlu, "Karamürsel'de 1 lira olan bir yer 5 yıl öne şimdi 10 lira. 1'e 5, 1'e 10 ve bu köprü açıldıktan sonra daha da katlanacak." dedi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Osmangazi Köprüsü'nde garanti karşılama oranı %120'nin üzerine çıktı
  • 10.05.2022 10:25

Osmangazi Köprüsü'nde garanti karşılama oranı %120'nin üzerine çıktı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "İstanbul-İzmir Otoyolu ve Osma ...

İşte Türkiye’nin en uzun asma köprüleri!
  • 17.03.2022 11:40

İşte Türkiye’nin en uzun asma köprüleri!

Türkiye'nin en uzun asma köprüleri ihtişamlarıyla dikkati çekiyor. Özellikleri i ...