maritbet girişmaritbet
Oryapark İstanbul 4 fonksiyonu bir araya getirdi

Oryapark İstanbul 4 fonksiyonu bir araya getirdi

Oryapak İstanbul Satış ve Pazarlama Müdürü Mevsim Erdemir 900 milyon liralık yatırımın dört bölüm olduğunu söyledi.

Ümraniye'nin yükselen değerine katkı sağlayan Oryapark İstanbul, otel, ofis, rezidans ve alışveriş caddesi ile bir bütün oluşturuyor. Oryataş'ın kendi arazisi üzerinde 900 milyon liralık yatırım değerine sahip olan Projenin dört bölümden oluştuğuna dikkat çeken Oryapark İstanbulSatış ve Pazarlama MüdürüMevsim Erdemir şunları aktardı:

Rezidanslar iki kulede yükselecek

Özenli peyzajı ve yaşam dostu mimarisi ile öne çıkan 36 katlı iki rezidans kulesinde 526 daire yer alıyor. Daireler 1+1'den 4+1'e kadar çeşitli boyutlarda, konforlu ve modern olarak tasarlandı. Rezidanslarda yaşayanlar açık ve kapalı yüzme havuzu, fitness center, sauna, kids club, club lounge, home theatre, premium lounge, özel yemek odaları, parti odaları, çok amaçlı spor sahası, yürüyüş parkurları kapalı ve açık otoparkları ve özel kat bahçeleri gibi imkanlara sahip olacaklar. Aynı zamanda Crowne Plaza Oryapark Hotel'de rezidans sakinlerine günün 24 saati ayrıcalıklı hizmetleri avantajlı fiyatlardan sunacak.

Oteli dünya markası işletiyor

Crown Plaza Oryapark Oteli'ni dünya markası Crown Plaza işletiyor. Havalimanı ve köprülerin kesiştiği noktadaki konumu ile İstanbul iş dünyasının yeni merkezi Ümraniye'de hizmet veren Crown Plaza Oryapark İstanbul 156 oda, 41 suite, 13 gün ışığı alan toplantı salonu, spagoa ve oval restoranıyla otel tüm ihtiyaçlara da cevap veriyor.

Ofis kulesinde çok kazanın

Çevre dostu LEED sertifikalı 27 ofis katı, Crown Plaza Oryapark'ın hemen yanında yer alıyor. Ofisler, mimari özellikleri bakımından çalışma verimliliği ve çalışan güvenliğini ön planda tutuyor. 9 adet asansörü olan ofis bölümünde, açılabilir pencere sistemi, yangın anında yangın merdiveni ve hollere, ateş ve dumanın girmesini engelleyen ters basınç sistemi gibi özellikler bulunuyor. Çevre dostu bina olarak tasarlanan ofis binası LEED Gold sertifikası taşıyan bina, kullanılan otomasyon sistemi binaların operasyonu sırasında oluşacak işletim giderlerini azaltıyor, bina kullanıcılarının giderlerini düşürüyor. Tamamlanan ofis binaları kiralamaya hazır.

Alışverişin keyfini burada çıkarın

Alışveriş caddesi rezidans sakinlerinin yanı sıra ofis çalışanlarının da keyifli vakit geçirmesi ve temel ihtiyaçlarını kolay bir şekilde sağlamaları için kurgulandı. Açık ve kapalı otoparkı da bulunan alışveriş caddesinde 20 premium markaya kolay ulaşın. Marketten kuaföre, konsept kafelerden eczaneye kadar farklı alanlarda pek çok mağaza var. Ayrıca Oryapark sakinleri için rezidanslardan alışveriş caddesine özel bir geçiş koridoru da mevcut. TEB, Migros Starbucks, Jolly Tur, Mehmet Tatlı Kuaför, EcoClean, Eczane Oryapark, Bodrum Mantı ile birlikte seçkin restaurant ve kafeleri ile hizmet verecek şekilde geliştirildi.

Hüseyin Belibağlı/Emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Mevsim Erdemir, Oryapark'ı anlatıyor!
  • 09.04.2015 16:34

Mevsim Erdemir, Oryapark'ı anlatıyor!

Oryapark Satış ve Pazarlama Müdürü Mevsim Erdemir, Oryapark projesinin detayları ...

Oryapark İstanbul tanıtım filmi yayında!
  • 07.04.2015 12:07

Oryapark İstanbul tanıtım filmi yayında!

Oryataş tarafından Ümraniye'de hayata geçirilen Oryapark İstanbul projesinin tan ...

Oryapark İstanbul'da sıfır peşin, hemen taşın!
  • 01.06.2017 16:24

Oryapark İstanbul'da sıfır peşin, hemen taşın!

Anadolu Yakası ve Ümraniye'nin en önemli projeleri arasında yer alan Oryapark'ta ...

Oryapark İstanbul'dan mükemmel bir kampanya!
  • 17.11.2015 10:52

Oryapark İstanbul'dan mükemmel bir kampanya!

Oryataş İnşaat'ın Ümraniye Küçüksu Caddesi üzerinde hayata geçirdiği Oryapark İs ...

Oryapark’tan yaz getiren üçü bir arada kampanya!
  • 26.06.2015 16:23

Oryapark’tan yaz getiren üçü bir arada kampanya!

Oryataş’ın kendi arazisi üzerinde geliştirdiği Oryapark İstanbul’da üçü bir arad ...

Oryapark İstanbul'da rezidanslar 5 bin 200 liraya!
  • 20.04.2015 17:48

Oryapark İstanbul'da rezidanslar 5 bin 200 liraya!

Dört kısımdan oluşan Oryapark İstanbul, ulaşım yollarının kesişiminde çok fonksi ...