maritbet girişmaritbet
One Tower Kule Başkent’in en şanslı projeleri arasında yer alıyor

One Tower Kule Başkent’in en şanslı projeleri arasında yer alıyor

Özkan Özçelik, Ankara’nın çok sayıda bölgesinde yükselen proje konutların ev almak isteyenlerin karşısına birçok alternatif çıkardığını anlattı

Başkent'in zirvesi”ni hayata geçiren İTO Yatırım ortaklarından Özkan Özçelik, özellikle Ankara'nın çok sayıda bölgesinde yükselen proje konutların ev almak isteyenlerin karşısına birçok alternatif çıkardığını anlattı.Bu kadar fazla alternatif arasında konut almak isteyenlerin seçim yapmakta daha çok zorlandığını bildiren Özçelik, “Ev almak başlı başına zor bir iştir. Her detayın en ince noktasına kadar incelenmesi gerekmekte. Ev sağlam mı, güneş alıyor mu, tesisatı iyi durumda mı, yalıtımı var mı… Aranan kriterleri çoğaltabiliriz. Önemli olan proje konuttan ev almak değil, kaliteli bir yaşam sürebilmek. Doğru lokasyon olup olmadığına bakmaksızın Ankara'nın çok sayıda bölgesinde projeler inşa ediliyor. Ulaşımı kolay, nezih ve gözde bölgeleri tercih de konforlu bir hayatın olmazsa olmazı” dedi. Özçelik, dünyaca ünlü Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından projelendirilen One Tower Kule Konut ve AVM projesinin sunduğu hizmetlerin yanı sıra detaylarındaki inceliklerle Başkent'in en şanslı projeleri arasında yer aldığını belirtti.

Mimarla örnek daire gezen bile var

Konut alıcısının artık daha bilinçli hareket ettiğini kaydeden Özçelik, şunları söyledi: “Özellikle oturum amaçlı konut almak isteyen “mükemmeliyetçiler” her detayı yakından inceliyor. Öyle ki Ankara'nın en önemli bölgelerinden Oran'da inşa ettiğimiz One Tower projesinde, örnek dairemize, bize hissettirmeden mimar eşliğinde gelen ziyaretçilerimiz bile oluyor. Artık teknik detaylar aranan kriterlerin başında geliyor. Bu durum konut alıcısının artık çok daha detaylı incelemelerle ev tercihi yaptığını gözler önüne seriyor.” One Tower'ın doğru lokasyonunun yanı sıra kaliteye verdiği önemle de tercih sebebi olduğunu vurgulayan Özçelik, “Bu kadar fazla alternatif arasında konut alanlar için en doğru tercihlerden biri One Tower olacaktır. Çünkü Oran gibi gözde bir bölgede inşa edilmesinin yanında kaliteli hizmetleri ve çevre duyarlılığı ile de hem oturum hem de yatırım amaçlı daire almak isteyenleri tatmin ediyor” ifadelerini kullandı. Konut kulesinin hemen altında yer alan 5 katlı One Tower AVM'nin de projeyi tercih edenlerin yaşamını kolaylaştıracağının altını çizen Özçelik, “Birbirine benzeyen AVM'ler arasında farkımızı ortaya koymak üzere samimi ve sıcak bir ortam hazırladığımız One Tower AVM, kulede yaşayanlara keyifli alışverişi sunacak. İhtiyaçlarını hemen kulenin altında bulunan AVM'de kolayca karşılayabilecek  olan One Tower sakinleri, otopark sorunu olmadan evlerinden çıkıp alışveriş yapma imkanı bulabilecek” dedi.

One Tower Kule konut projesi hakkında

1150 rakımla Ankara'nın en yüksek bölgelerinden Oran'da inşa edilen One Tower, 48 katlı, 185 metre yükseklikte olacak. Projede 12 ayrı tip ve büyüklükteki 306 residence daire bulunmakta. Mimari tasarımını Tabanlıoğlu Mimarlık'ın yaptığı One Tower'ın sosyal tesislerinde kapalı yüzme havuzu, güneşlenme terasları, vitamin bar, sauna, buhar odası, masaj odası, dinlenme alanı, genel aktivite alanları (lounge, özel davet mekanları, toplantı salonları), çocuk kulübü, fitness, pilates/yoga salonu, squash, tek pota basketbol sahası, masa tenisi, soyunma odaları, satranç salonu, dart salonu ve yönetim ofisleri bulunacak. One Tower'da güvenlik hizmeti, vale hizmeti, concierge hizmetleri (alışveriş desteği, temizlik hizmeti, ilaç tedariği, çiçek gönderimi, kuru temizleme/lostra ve terzi hizmetleri, kurye ile posta gönderimi, sosyal tesis rezervasyon işlemleri, catering/davet organizasyonu, çocuk bakım hizmeti, araç kiralama hizmeti, bilet/otel/tur organizasyon), teknik destek (bakım/onarım) hizmetleri verilecek.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Makedonya’da Türk yatırımları
  • 17.03.2012 19:25

Makedonya’da Türk yatırımları

Makedonya’da binlerce konutluk projeyi Türk inşaat şirketleri üstlendi. ...

SofaLoca Ankara'nın proje görselleri yayında
  • 18.12.2014 10:55

SofaLoca Ankara'nın proje görselleri yayında

Emlak Konut GYO'nun Ankara'daki ilk projesi SofaLoca'nın görselleri yayında! Pro ...

Ankara One Tower proje galerisi
  • 04.02.2014 15:35

Ankara One Tower proje galerisi

İTO Yatırım Enerji İnşaat şirketi tarafından Ankara'da inşa edilen One Tower'dan ...

NEVBAHAR BOTANİK
  • 22.10.2011 13:36

NEVBAHAR BOTANİK

YDA Grup tarafından Ankara Yenimahalle’de hayata geçirilen Nevbahar Botanik proj ...

ANKARA KAREVLER
  • 18.10.2011 08:54

ANKARA KAREVLER

Kartaş A.Ş ile Gençler A.ş tarafından Ankara'da hayata geçirilen Karevler projes ...

SİNPAŞ YAPI LIVA İSTANBUL
  • 06.10.2011 14:42

SİNPAŞ YAPI LIVA İSTANBUL

37 yıldır geleceğin ihtiyaçlarına uyum sağlayabilecek, yüksek standartlarda birç ...