maritbet girişmaritbet
Oktay Kaynarca Melek Angun’la Kilyos Solar Beach’te evlendi!

Oktay Kaynarca Melek Angun’la Kilyos Solar Beach’te evlendi!

Oktay Kaynarca sürpriz bir şekilde nişanlandığı reklamcı Melek Angun'la dün akşam Kilyos'taki Solar Beach'te düzenlenen düğünle evlendi

Oktay Kaynarca sürpriz bir şekilde nişanlandığı reklamcı Melek Angun'la dün akşam Kilyos'taki Solar Beach'te düzenlenen düğünle evlendi.

 250 bin liraya mal olduğu söylenen düğün davetinde nikah, kumsalın denize en yakın yerinde dalgaların ucunda kıyıldı. Nikahın gerçekleşeceği kumsala inen yolun yarısında gelin Angun'un seçtiği bir müzik kullanılırken, yolun yarısında mikrofonu eline alan Kaynarca 'buraya kadarını gelin hanımın müziğiyle geldik ama bundan sonrası benim müziğim olsun istiyorum' dedi. Alanda Harputluyum türküsü duyulduğunda konuklardan büyük alkış yükseldi.

Nikahın kıyıldığı gazebo, palmiye ağaçları, mavi pembe orkideler, doğal bambular ve beyaz şifonlarla bezenmişti. Varillerde yakılan ateşler ve meşaleler ambiyansı özel kılmıştı. Deniz yıldızları, kabukları ve taşlarla kumların üzerine yapılan büyük kalbin içinde genç çiftin isimleri yer alıyordu. Nikahı Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül kıyarken genç çiftin şahitliğini Selçuk Yöntem, Tarık Ünlüoğlu, Fikret Orman, Ali Gündoğdu ve Ahmet Alevli yaptı. Gelin Melek Angun damadın ayağına basmayı da ihmal etmedi.

Gecenin ünlü konukları arasında Mahsun Kırmızıgül, Şahin Özer, Kenan İmirzalıoğlu, Olgun Şimşek, Erkan Petekkaya, Ece Uslu, Mehmet Aslantuğ, Arzum Onan, Wilma Elles, Yonca Evcimik, Metin Şentürk, Sinan Çetin, Abdullah Oğuz, Mehmet Ali Erbil, Stelyo Pipis, Ercan Saatçi, Ahmet Bayer, Kerem Alışık, Songül Öden, Bekir Aksoy, Hande Subaşı, Erkan Can, Ozan Güven, Dilara Endican, Petek Dinçöz, Can Tanrıyar, Kubat, Pelin Akat, Müjdat Gezen, Naz Elmas, Begüm Kütük, Mehmet Ali Oğuz, Pınar Aylin gibi isimler vardı.

Düğünün müzik düzenlemeleri ise ünlü DJ Suat Ateşdağlı'ya aitti. Gecenin ilerleyen saatlerinde ise Kenan Doğulu sahne aldı.

Sabah

Yorum Yaz

Benzer Haberler

The BO Viera, Oktay Kaynarca'dan tam not aldı!
  • 05.05.2022 17:22

The BO Viera, Oktay Kaynarca'dan tam not aldı!

Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, Besa Grup’un Bodrum’da hayata geçirdiği The BO Viera ...

Oktay Kaynarca'nın gayrimenkul danışmanından yatırım tüyoları!
  • 30.11.2020 11:52

Oktay Kaynarca'nın gayrimenkul danışmanından yatırım tüyoları!

Ünlü yatırım danışmanı Mert Başaran: Telefon alıp borca girmeyin toprağa yatırım ...

Oktay Kaynarca: 1 milyon liraya ev varsa 5 tane alayım
  • 01.07.2016 13:06

Oktay Kaynarca: 1 milyon liraya ev varsa 5 tane alayım

Oyuncu Oktay Kaynarca, 1 milyon TL'ye ev aldığı yönündeki iddialara "O fiyata ev ...

Oktay Kaynarca Bebek'ten taşınıyor
  • 17.05.2016 10:08

Oktay Kaynarca Bebek'ten taşınıyor

Oyuncu Oktay Kaynarca son dönemde yaşadığı olaylardan dolayı Bebek'ten taşınma k ...