maritbet girişmaritbet
Ntowers’ta 100 daire satıldı! 57 bin liraya!

Ntowers’ta 100 daire satıldı! 57 bin liraya!

Ntepe’de sınırlı sayıda dairesi kalan Özyurtlar İnşaat'ın Esenyurt Ntowers projesinde ise 100 daire satıldı

 Kaynak: Selma Şenol / Bugün

Özyurtlar İnşaat'ın patronu Tamer Özyurt, ucuza konut satmasının formülünü anlattı. Özyurt, yüzde 100 kar marjı ile 12 ayda satış yapmayı beklemektense yüzde 20 ile 1 ayda satış yaptıklarını söyledi.
Esenyurt'ta 50-60 bin lira fiyat aralığında ucuz ve kaliteli konutlar üreterek hızlı satış gerçekleştiren  Özyurtlar İnşaat'ın patronu Tamer Özyurt, satıştaki başarısının sırrını Bugün'e anlattı.  Özyurt “Burada şuna bakmak lazım,  yüzde 100 kar marjı ile 12 ayda mı satmalı, yoksa yüzde 20 kar marjı ile 1 ayda mı? Biz kısa sürede projeden satıp esas gücümüzü imalata ayırıyoruz. Bu bir tercih meselesidir” dedi. 

Hedeflerinin konutları erken teslim etmek olduğunu belirten Özyurt, böylece hem alıcının kiradan kurtularak evine erken taşınacağını ya da kiraya vererek kira geliri elde edeceğini, hem de kendilerinin şantiye maliyetleri ve genel giderlerden tasarruf sağlayacaklarını açıkladı. Kendi arsaları üzerine malzemeyi ucuza alarak ekonomik konut yapabildiklerini  anlatan Özyurt İstanbul'un en büyük inşaat malzemesi tedarikçilerinden biri olduklarını açıkladı.
 
3. ÇEYREKTE ŞARTLAR DEĞİŞİR
Bununla birlikte maliyetlerde demir, beton ve diğer malzemelerdeki artışların sürmesi halinde şu andaki fiyatlarda konut ve işyeri üretilemeyeceğini de belirten Özyurt, şirket olarak kendilerinin de yeni şartlara ayak uydurmak zorunda kalacaklarını söyledi. Özyurt “Yılın 3 çeyreğinde koşullar bugünkü gibi olmayabilir. Yeni şartlar ortaya çıkar maliyetler ve bağlı olarak konut fiyatları artar. Bugün konut almak isteyenler için en uygun zaman” dedi.
 
Özyurtlar'ın projelerinden Esenyurt Garden City'nin bir ve ikinci etap satışları bitti, ikinci etap konutları temmuzda teslim edilecek. Satışına başlanan üçüncü etap ise Mayıs 2011'de alıcılara teslim edilecek.  Tamer Özyurt, Esenyurt Ntepe'de ise sınırlı sayıda daire kaldığını, henüz işyerlerinin satışa sunulmadığını açıkladı. 5 Mayıs'ta satışına başlanan Ntowers Esenyurt projesinde ise 100 daire satıldı.

1. ETAP YÜZDE 50 PRİMLİ
Garden City 1 etaptaki ilk satılan konutlar yüzde 50'nin üzerinde prim yaptı. Toplam 30 dönüm üzerinde Esenyurt Ntowers'ı yapacak olan şirket, bundan sonraki projelerini de Esenyurt'ta yapacak.
 
MÜŞTERİME BEN VADE AÇIYORUM
Özyurtlar İnşaat ödeme sisteminde yüzde 25 peşin, kalanı ise 60 aya kadar vadelendiriliyor. Müşterilerin bu sistemde zorlanmadan konut alabildiğini, bankaların tüketicilere kredi verirken çok fazla kriter aradığını belirten Özyurt şunları söyledi:
“Kredi verirken ince eleyip sık dokuyorlar. Herkese kredi vermiyorlar. Bizim ev sattığımız kişilerin yüzde 80'i bankaya başvursa kredi çıkmaz. Ama ben gönül rahatlığı ile vade yapıyorum.  Çünkü yaptığım işe güveniyorum. Türkiye'de tüketiciler kredi kartı borcunu ödemeyebilir, araba taksitin atlatabilir, ama konut taksitini asla atlatmaz. Müşteri tapusunu almak istediğinde bakiye borcu kadar ipotekli olarak tapusunu veriyoruz.”
 

Ntowers iletişim bilgileri
Web: www.ntowers.com.tr
Web: www.ozyurtlar.com
Tel: 0212 444 40 27 
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz