maritbet girişmaritbet
Nisan yağmurları değil nisan lansmanları!

Nisan yağmurları değil nisan lansmanları!

Toplam büyüklüğü milyarlarca lira olan dev projeler, Nisan ayında görücüye çıkıyor.

Gayrimenkul ve emlak sektörü, Nisan ayında adeta şaha kalktı. İlk haftasında birçok lansmanın yapıldığı Nisan'ın sonuna kadar milyonlarca liralık yeni yatırımlar sırasıyla tanıtılacak. Nredeyse tüm günlerin dolu olduğu bu ay içinde, bir günde iki yeni yatırımın tanıtılacağı günlerde var.

500 milyon liralık proje

5 Nisan'da tanıtılan ve Basın Ekspres Yolu'nda yükselecek olan NG Residence, 500 milyon liralık yatırım büyüklüğüne sahip. İçerisinde konutlarla birlikte lüks bir otelin bulunacağı projede metrekare fiyatları 7 bin liradan başlıyor. 2018'de tamamlanacak olan NG Residence yüzde 40 oranında prim yapacak.

Çok yüksek prim vaadi

7 Nisan'da tanıtılan A Live Ataşehir projesi Makem Grup imzası taşıyor. İstanbul Finans Merkezi'nin yanı başında yükselen proje 200 milyon liralık yatırım büyüklüğüne sahip. Finans Merkezi'nin giriş kapısı olarak nitelendirilen projede metrekare fiyatları 8 bin liradan başlıyor ancak projenin bitiş tarihinde rakamların 25 bin lira seviyelerine çıkması bekleniyor.

Yeni Levent'in ikinci etabı

Takvimler 13 Nisan 2016'yı gösterdiğinde 5. Levent projesinin ikini etabı için lansman yapılacakç İlk etapta satışları tamamlanan proje 4 bin konuttan meydana geliyor. İlk etabı Aralık 2017'de teslim edilecek proje Kiptaş arsası üzerinde yükseliyor.

Küçükçekmece'ye '24'lük iki proje

Yine 13 Nisan günü 24 Gayrimenkul, Küçükçekmece bölgesindeki Halkalı 24 ve Atakent 24 ismini verdiği iki yeni projesini tanıtacak. Bölgede daha önce önemli yatırımlara imza atmış olan firmanın iki yeni projesinde satışların kısa sürede tamamlanması bekleniyor.

Karat 34 geliyor

15 Nisan günü Doğa Şehircilik-Başyapı ortaklığının Yenibosna'da inşa edeceği Karat 34 projesi lanse edilecek. Basın Ekspres Yolu'nun yanı başında, E5 ile TEM'i birleşim noktasında yükselecek olan Karat 34, Emlak Konut GYO arsasında inşa ediliyor. 3 residence, 3 ofis olmak üzere 6 bloktan meydana gelen projede ön talep süreci devam ediyor.

IKEA'lı proje Anatolium Marmara

19 Nisan 2016'da yine iki lansman birden gerçekleşecek. MAYA Holding, Kartal'daki yeni projesi Anatolium Marmara'yı görücüye çıkaracak. 46 bin metrekare ofis ve home ofis alanına sahip projede brüt büyüklük 60 bin metrekare olarak belirlendi. Projede IKEA mağazası da bulunacak.

Ataköy'ün incisinden dev anlaşma

Aynı gün içinde Sea Pearl Ataköy projesinin 450 milyon dolar değere sahip otel ve residence bloğunun tanıtımı yapılacak. Kuzu Grup, 201 odalı otelle birlikte 62 rezidansın bulunduğu yapı için dünyaca ünlü bir grupla anlaşmaya vardı.

Avrupa Konutları markası Başakşehir'de

20 Nisan'da gayrimenkul sektörünün merakla beklediği Avrupa Konutları Başakşehir tanıtılacak. Projenin satış ofisinde gerçekleştirilecek olan toplantıda dev yatırımın detayları aktarılacak. Emlak Konut GYO arsasında inşa edilmekte olan projenin ilk etabı 7 blokta 603 daire ve 17 dükkandan meydana geliyor. Tanıtım toplantısına, Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum'da katılacak.

Antasya'nın lüks projesi kapılarını açıyor

Yine 20 Nisan'da Ant Yapı'nın lüks konsepte sahip projesi Fraser Place Antasya İstanbul'da yaşam başlıyor. Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay ile Fraser Place Antasya Genel Müdürü Cyril Warsono'nun evsahipliğinde ve Ümraniye Belediye Başkanı Sayın Hasan Can'da katılacak.

Kağıthane'nin yenisi Greenox

21 Nisan 2016 günü Aycan Gayrimenkul ve Feres Yapı ortaklığında inşa edilmekte olan Greenox Residence tanıtılacak. Kağıthane'de inşa edilecek olan yatırımın detayları, düzenlenecek lansmanla birlikte basınla paylaşılacak.

Kartal'ı "Pastel" renklere boyayacak

22 Nisan 2016 günü, AND Gayrimenkul Kartal'daki dev projesi AND Pastel'i tanıtacak. 1200 konutla birlikte ofis ve ticari alanlarında yer alacağı proje 46 bin 597 metrekare arsa üzerinde yükselecek. Haziran 2018'de tamamlanması beklenen AND Pastel'in yatırımcılardan yoğun ilgi görmesi bekleniyor.

Dönüşümün ikinci etabı

29 Nisan 2016 günü, Baysaş İnşaat, Fikirtepe'deki dönüşüm projesi İstanbul 216'nın ikinci etabını görücüye çıkaracak. Dönüşüm sürecinin hızla devam ettiği Fikirtepe'nin dikkat çeken yatırımlarından 216'da yeni evler, basına tanıtılacak.

Nisan ayı sonuna kadar gayrimenkul sektöründe yoğun bir trafik yaşanacak. Tüm bunlara ek olarak Metal Yapı Konut'un Küçükçekmece'deki Blue Lake projesinin Nisan sonuna doğru görücüye çıkması bekleniyor.

Uğurcan Tokay / emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Nisan yağmurları değil nisan lansmanları!
  • 11.04.2016 11:26

Nisan yağmurları değil nisan lansmanları!

Toplam büyüklüğü milyarlarca lira olan dev projeler, Nisan ayında görücüye çıkıy ...