maritbet girişmaritbet
NG Kütahya Seramik, Konya’da Türkiye’nin en büyük seramik showroom’unu açtı!

NG Kütahya Seramik, Konya’da Türkiye’nin en büyük seramik showroom’unu açtı!

Farklı tasarımların yaratıcı markası NG Kütahya Seramik, sektöründe bir ilke daha imza atarak Türkiye’nin en büyük seramik showroom’unu Konyalılarla buluşturdu.

NG Kütahya Seramik, Türkiye'nin en büyük seramik showroom'unu Konya'da hizmete açtı. NG Kütahya Seramik'in Konya'daki iş ortağı Konal İnşaat, 6.400 metrekaresi kapalı alan olmak üzere toplamda 10.000 metrekare alana sahip yeni showroom'unda Konyalılara benzersiz bir hizmet sunuyor. Tasarımıyla dikkat çeken, ziyaretçilerine modern mimarisiyle rahat ve ferah bir ortam sunan showroom'da her beğeniye hitap edecek çeşitlilikte ürün sergileniyor. 

Konal İnşaat'ın yeni showroom'unun açılış töreninde, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'ın yanı sıra Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk, Konya Sanayi Odası Başkanı Memiş Kütükçü, Konya Ticaret Borsası Başkanı Uğur Kaleli ile iş ve siyaset dünyasından çok sayıda isim de yer aldı. 

Konyalıların büyük ilgi gösterdiği açılış töreni, Kütahya Porselen Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral, NG Kütahya Seramik Porselen Turizm A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, KYK Yapı Kimyasalları Yönetim Kurulu Başkanı Onur Sürmeli, Konal İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Aslan Korkmaz'ın katılımıyla gerçekleşti. Açılışa onur konuğu olarak katılan MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak showroom'u gezerek ürünleri inceledi ve NG Kütahya Seramik ile seramik sektörü hakkında ayrıntılı bilgi aldı. 
 
6.400 metrekaresi kapalı olmak üzere toplamda 10.000 metrekare alana sahip Türkiye'nin en büyük seramik showroom'unda NG Kütahya Seramik'in 2014 kreasyonları ve tüm ürün grubundaki en yeni tasarımları sergileniyor. Ziyaretçiler muazzam ürün çeşitliliği içerisinde kendi beğenilerine uygun ürünleri kolayca bulabiliyor ve Konal İnşaat'ın uzman ekibinden her konuda ayrıntılı bilgi alabiliyor.  

Konal İnşaat showroom'unun açılışına katılarak konuya ilişkin bilgi veren NG Kütahya Seramik Porselen Turizm A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, böylesine önemli bir hizmeti Konyalılarla buluşturmaktan mutluluk duyduklarını söyledi: “NG Kütahya Seramik olarak her zaman ‘ilk ve en büyük' olma arzusuyla hareket ediyoruz. Bugün de Türkiye'nin en büyük seramik showroom'unu hizmete açtık. Yeni showroom'un Konyalılardan büyük ilgi göreceğine inanıyoruz, çünkü Konya her zaman kaliteye önem veren bir ilimiz oldu. Yeni ve modern yapıların yükseldiği Konya, seramik seçiminde son derece bilinçli hareket eden bir şehrimiz. İş ortağımız Konal İnşaat'ın sahibi Sayın Aslan Korkmaz ile birlikte el ele vererek büyük hedefler koyduk ve Türkiye'nin en büyük seramik showroom'unu Konya'da hayata geçirdik. Başta Sayın Aslan Korkmaz olmak üzere tüm Konal İnşaat ailesine gerçekleştirdikleri titiz ve detaylı çalışmalardan dolayı teşekkürlerimi sunuyor, ticari hayatlarında başarılar diliyorum.”

Konal İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Aslan Korkmaz, yeni showroom hakkında şu noktalara dikkat çekti: “Konal İnşaat olarak bugün Türkiye'nin en büyük seramik showroom'unu açmanın gururunu yaşıyoruz. Biz yaptığımız işi sadece bir ürünün satış ve pazarlaması olarak değerlendirmiyoruz. Aslında şehrimizdeki yapılara estetik, nitelik ve nicelik bakımından değer kazandırıyoruz. Konya'mızda son yıllarda konsept inşaat projelerinin sayısı her geçen gün büyük bir hızla artıyor. Biz de Konal İnşaat olarak her beğeniye hitap eden tarzda ürünlerimizin yanı sıra satış öncesi ve satış sonrası hizmetlerimizle benzersiz bir servis sunuyoruz. Kalite, çeşitlilik ve yüksek nitelikli müşteri hizmeti Konal İnşaat olarak bizim her zaman önceliğimiz oldu. Bu anlayışımızı hep daha ileriye götürüyoruz. Bizlerden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen bütün NG Kütahya Seramik ailesine ve Konal İnşaat bünyesindeki emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum.”

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Türkiye'nin 4 bölgesindeki fay hatları!
  • 14.03.2024 14:45

Türkiye'nin 4 bölgesindeki fay hatları!

Marmara, Ege, Akdeniz ve İç Anadolu Bölgesi'nde bulunan fay hatları ve yüzey kır ...

Türkiye'de havacılığın 10 yıllık altın çağı!
  • 22.02.2024 16:55

Türkiye'de havacılığın 10 yıllık altın çağı!

Türk savunma sanayisi yaklaşık 10 yıllık dönemde 9 milli platformun ilk uçuşları ...

Kalkınma Yolu projesi bölge ülkelerini yakınlaştırmayı planlıyor
  • 09.02.2024 11:22

Kalkınma Yolu projesi bölge ülkelerini yakınlaştırmayı planlıyor

Kalkınma Yolu projesi Avrupa'dan Basra Körfezi'ne kadar geniş bir coğrafyada fay ...

2023 yılında meteorolojinin "en"leri bu bölgelerde kaydedildi!
  • 30.01.2024 16:24

2023 yılında meteorolojinin "en"leri bu bölgelerde kaydedildi!

2023'te en yüksek sıcaklık 49,5 derece ile Eskişehir'in Sarıcakaya ilçesinde, en ...

Türkiye FSRU tesisleriyle dünyada üçüncü sırada yer alıyor
  • 10.11.2023 13:51

Türkiye FSRU tesisleriyle dünyada üçüncü sırada yer alıyor

Türkiye, enerji arz güvenliğinde önemli rol oynayan 3 Yüzer Sıvılaştırılmış Doğa ...