maritbet girişmaritbet
Neyzen Yapı Market, 2015’te 7 yeni mağaza açacak

Neyzen Yapı Market, 2015’te 7 yeni mağaza açacak

Neyzen, şuanda 3 olan mağaza sayısına 2015 yılında 7 daha ekleyerek yıl sonuna kadar 10 mağazaya ulaşmayı hedefliyor

Sektörde emin adımlarla ilerleyen Neyzen, şuanda 3 olan mağaza sayısını 2015 yılında 10'a çıkarmayı hedefliyor. Neyzen'in yeni mağazaları İstanbul'un yanı sıra Türkiye'nin farklı illerinde faaliyete geçecek  

Dekoratif ev aksesuarlarından mobilyaya, aydınlatmadan boyaya 20 bin farklı kategoride ürünün yer aldığı Neyzen Yapı Market zincirleri, hızla büyümeye devam ediyor. 1990 yılında kurulan şirket, 24 yıldır seçkin markaları mağazalarında bir araya getiriyor. Yüzde yüz müşteri memnuniyeti düşüncesi ile çalışan Neyzen, geçtiğimiz günlerde 2015 ajandasında yer alan stratejik büyüme hedeflerini açıkladı.

İlk şubesi Esenyurt'ta açılan Neyzen'in, şuanda Esenyurt, Bahçeşehir ve Nşehir Yapı Market Mağazaları ile birlikte toplam 3 şubesi bulunuyor. Önümüzdeki yıl Neyzen Yapı Market'in mağaza sayısının 10'a çıkarılması hedefleniyor. Bunun için başta İstanbul olmak üzere, Türkiye'nin dört bir yanında lokasyon bazlı pazarlama çalışmaları yapan şirketin vizyonunda tüm Türkiye'yi Neyzen ile tanıştırmak bulunuyor.

Neyzen Yapı Marketleri Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ozan Bük, hedeflerinden bahsederken “Sektördeki güçlü rakiplere ve pazarın değişken yapısına rağmen Neyzen'in aldığı büyüme kararı başarısını kanıtladı. Çok yakında market zincirlerimiz ile tüketicimize daha yakın olacağız” dedi. 

Uygun fiyatları, rahat ve ferah alışveriş ortamıyla birlikte artan bayilik taleplerinin ardından, önce mağaza sayısını artırma yoluna giden Neyzen, aralarında DAP Yapı, Dumankaya İnşaat, İnanlar İnşaat, Kuzu Grup, BakYapı İnşaat, Pelit, ve Vakko'un da bulunduğu Türkiye'nin önde gelen firmaların resmi tedarikçisi olarak çalışmalarını sürdürüyor.

10 yeni mağaza için düğmeye basıldı

Toptan satışlarını sağladığı 8 bin metrekarelik Genel Müdürlük & Lojistik Merkezinin yanı sıra toplam 2 bin 500 metrekarelik 3 perakende mağazası bulunan Neyzen, 2015 yılında farklı lokasyonlarda yer alacak yeni mağazalarıyla tüketicisiyle buluşmayı bekliyor. Global trendleri yakından takip ederek yeni bir yaşam standardı oluşturmayı hedefleyen şirket, birçok kurumsal firmanın tedarikçisi olmasının yanı sıra, önemli markaların da ana bayiliğini üstleniyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Neyzen Yapı Market, 2015’te 7 yeni mağaza açacak
  • 04.12.2014 12:25

Neyzen Yapı Market, 2015’te 7 yeni mağaza açacak

Neyzen, şuanda 3 olan mağaza sayısına 2015 yılında 7 daha ekleyerek yıl sonuna k ...