maritbet girişmaritbet
Newjoy, mart ayında 6 mağaza açtı

Newjoy, mart ayında 6 mağaza açtı

Bebek ve genç mobilya markası Newjoy, mart ayında 6 yeni mağaza açtı.

Başarılı franchise sistemiyle mağazalaşmaya ve büyümeye devam eden Newjoy, yıl sonuna kadar 9 mağaza daha açacak. İstihdamı artırmaya ve verimliliği yükseltmeye yönelik yatırımlarıyla, 2017 yılına hızlı bir başlangıç yapan Newjoy, Isparta, Samsun, Ordu, Aksaray, Bitlis ve Van'da açtığı yeni konsept mağazaları ile yatırımcısı ile kol kola büyüyor. Pazarı iyi analiz eden ve genç nüfusun yoğunlaştığı bölgelerde mağaza sayısını artıran marka, sağlıklı ham madde kullanımı ve üretimde kalite vurgusuyla rakiplerinden ayrılıyor. Bebek ve genç mobilyasında 42 farklı modelde ve renkte oda takımıyla sektörün en geniş ürün gamına sahip markası Newjoy, ortalama 300 m2 alana kurulu konsept mağazalarıyla tüketicisine keyifli bir alışveriş deneyimi yaşatıyor.

Isparta, Samsun, Ordu, Aksaray, Bitlis ve Van'da yeni mağazalar…

Yalın ve çevreci üretim anlayışı, üretim kalitesi ve güçlü bayii yapılanması ile yurtiçinde 40 ilde 70 konsept mağazasına yenilerini ekleyen Newjoy, Isparta, Samsun, Ordu, Aksaray, Bitlis ve Van'da yeni mağazalarını açtı. Teknolojik alt yapısı, geniş ürün-fiyat alternatifleri ve yapmış olduğu yatırım danışmanlıklarıyla güçlü bir franchise sistemine sahip olan marka, yıl içinde İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Gaziantep başta olmak üzere Türkiye genelinde 9 yeni mağaza daha açmayı hedefliyor. 

Beş yıllık süreçte 150 satış noktası…

Kurulduğu ilk yıldan itibaren başta büyük şehirler olmak üzere başarılı bir yapılanmayla kısa sürede yurt genelinde penetrasyonunu artıran Newjoy, pazarın ihtiyacını iyi gözlemleyerek doğru yatırımcılar ile doğru zamanda, doğru işbirlikleri geliştiriyor. Dünya trendlerini yakından takip eden marka, özel tasarım bebek ve genç odası koleksiyonlarından, halı, perde ve aydınlatma gibi tamamlayıcı ürün ve aksesuarlara kadar, tüm ihtiyaçları şık bir sunum ile konsept mağazalarında tüketicilerine ulaştırıyor. Yatırımlarına yurtiçinde ve yurtdışında devam eden Newjoy, beş yıllık süreçte mağaza sayısını yurt içinde 150'ye, yurt dışında 40'a ulaştırmayı planlıyor.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Newjoy’dan yeni yıla özel yüzde 50 İndirim!
  • 12.12.2017 13:22

Newjoy’dan yeni yıla özel yüzde 50 İndirim!

Bebek ve genç odaları yeni yılda Newjoy ile yenileniyor. 2018’e girerken çocukla ...

Newjoy, mart ayında 6 mağaza açtı
  • 22.03.2017 10:00

Newjoy, mart ayında 6 mağaza açtı

Bebek ve genç mobilya markası Newjoy, mart ayında 6 yeni mağaza açtı. ...

Newjoy, Vietnam'da mağaza açan ilk Türk mobilya markası oldu
  • 02.11.2016 14:29

Newjoy, Vietnam'da mağaza açan ilk Türk mobilya markası oldu

Bebek ve genç odası üreten ve 4 yılda hızla büyüyen Newjoy, Uzakdoğu ve Ortadoğu ...