maritbet girişmaritbet
Nef, European Business Awards’da bir ilke imza attı

Nef, European Business Awards’da bir ilke imza attı

2015'te European Business Awards’da En İyi Büyüme Stratejisi Kategorisi’nde Ulusal Şampiyon olan Nef, bu yıl aynı kategoride jüri özel ödülün aldı.

Dünyanın ilk uluslararası gayrimenkul markası olma hedefine doğru hızla ilerleyen Nef, başarısını ulusal ve uluslararası ödüllerle taçlandırmaya devam ediyor. Sadece geçtiğimiz yıl birbirinden prestijli 19 ödül alan Nef, 2016 yılına da ödüllerle başladı. 2015 yılında European Business Awards'da En İyi Büyüme Stratejisi Kategorisi'nde Ulusal Şampiyon şeçilen Nef, 2016'da diğer ulusal şampiyonlar arasından seçilerek ayrıca Jüri Özel Ödül Ödülü'ne layık görüldü. Nef bu kategoride jüri özel ödülü alan dünyadaki tek gayrimenkul firması olma özelliği taşıyor. 2015 yılında 1.2 milyar liranın üzerinde ciro gerçekleştirmiş olmasının etkisini gören Nef, 2010 yılından bu yana her yıl ortalama yüzde 75'lik bir büyüme gösteriyor ve satılan ünite adetlerinde de yıllık ortalama yüzde 57'lik bir büyüme gerçekleşiyor.

2015'te European Business Awards'da aynı kategoride ulusal şampiyon olan Nef, 2014 yılında Inovasyon Kategorisinde ulusal şampiyon, 2013 yılında ise Müşteri Memnuniyeti Kategorisinde ulusal şampiyon olmuştu.

Nef'in en başından beri stratejisini farklılaşma üzerine kurduğunu anlatan Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur, “İlk günden bu yana kendimize ‘Neden daha iyi olmasın?' sorusunu soruyoruz. Bu da markamızın başarı çıtasının her gün daha yukarı taşımamızı sağlıyor” diyor. Timur, aldıkları ödüllerle Türkiye'yi ve Nef'i prestijli arenalarda temsil etmekten onur duyduklarını sözlerine ekliyor.

25 binin üstünde başvuru

2007 yılından bu yana düzenlenen European Business Awards'a her yıl 33 farklı ülkeden 25 binin üzerinde başvuru yapılıyor. Yarışmaya katılım gösteren şirketlerin toplam iş hacmi 1 trilyon Euro'yu bulurken, yarışmaya başvuran şirketler Avrupa'da toplamda 2.7 milyon kişiyi istihdam ediyor.

Nef, European Business En İyi Büyüme Stratejisi Jüri Özel Ödülü'nü, Haziran'da Milano'da gerçekleşecek ödül töreninde teslim alacak.

En hızlı ve çok satış yapan gayrimenkul şirketi

Tasarım ve inovasyon markası Nef, ince düşünülmüş yaşam alanları sunmak için çalışıyor.

2014 yılında liderliğe oturan, 2015 yılında da 2 bin 600 adetin üzerinde konut satışıyla Türkiye'nin en hızlı büyüyen ve en çok satış yapan konut geliştiricisi olan Nef, iç pazarda sektöre getirdiği farklı konseptleriyle sürdürülebilir bir büyüme yakaladı.

Geniş kitlelerin ihtiyaçlarına yönelik çözümler

Kuruluş aşamasında, sektörel ihtiyaçları analiz etmek için Turkiye'de ve 6 büyük metropolde araştırmalar düzenleyen Nef, geniş kitlelerin ihtiyaçlarını karşılamak için apartments, flats, houses, residences, dorms, suites ve offices olmak üzere 7 farklı seri altında üretim gerçekleştiriyor. Ayrıca patentli konseptleri Foldhome ve Foldoffice sayesinde de sektördeki diğer oyunculardan ayrışıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

 Nef'ten 2022'nin ilk markalı arsa fırsatı! 2 bin TL taksitle arsa!
  • 30.12.2021 11:43

Nef'ten 2022'nin ilk markalı arsa fırsatı! 2 bin TL taksitle arsa!

Sektöre “markalı arsa’ ile yeni bir nefes getiren Nef, 2022’nin ilk fırsatı için ...

Nef, Sıtkı Kösemen ‘Dönüşümler’ sergisini 16. Contemporary İstanbul’da sunuyor
  • 30.09.2021 16:51

Nef, Sıtkı Kösemen ‘Dönüşümler’ sergisini 16. Contemporary İstanbul’da sunuyor

Nef, sanatın farkındalık gücünü, sanatçı Sıtkı Kösemen’in sergisinde bir kez dah ...

Nef Garantili Kira Desteği nedir?
  • 13.12.2017 16:40

Nef Garantili Kira Desteği nedir?

Nef tarafından açık artırmayla satılacak olan dükkanlar için Garantili Kira Dest ...

Murat Özyeğin, RE360'a katıldı!
  • 06.12.2017 11:58

Murat Özyeğin, RE360'a katıldı!

Fiba Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özyeğin, Gayrimenkulün Büyük Buluşması R ...

FC Barcelona’nın yeni sponsoru Nef!
  • 18.05.2017 10:26

FC Barcelona’nın yeni sponsoru Nef!

Türkiye’nin lider gayrimenkul firması Nef, FC Barcelona ile 3 yıllık sponsorluk ...