maritbet girişmaritbet
Mevsimine göre düğün mekanları nasıl belirlenir?

Mevsimine göre düğün mekanları nasıl belirlenir?

Hayalinizdeki düğünü istiyorsanız mevsimlere gore mekan seçimine dikkat edin.

Düğününüz için tarih ayarladıysanız geriye kalan tek şey mekan seçimidir. Düğün tarihinin seçilmesinin ardından yapılması gereken şey düğün tarihine uygun bir mekan seçmekte. Bu mekan doğru bir şekilde belirlenmezse gerek çift gerekse düğüne gelecek misafirler zor durumda kalabilirler.

İLKBAHAR DÜĞÜNLERİ

Genellikle risklidir. Çünkü yapılacak açık hava seçimi sonrasında yağacak yağmur tüm planları alt üst edebilir. İlla ki açık havada düğün yapmak isteyen çiftlerin mekan seçerken mutlaka çadır ya da raylı çatı sistemi olan mekanlar arasından tercih yapması gerekiyor. Böylece yağmur yağsa dahi misafirler keyifli bir şekilde eğlencelerine devam edebilirler. Ancak risk almak istemeyen çiftler butik oteller ya da kulüplerde gelecek kişi sayısına uygun davetler verebilirler.

düğün mekanları

YAZ DÜĞÜNLERİ

Genel olarak düğün mevsimi denildiği zaman insanların akıllarına yaz mevsimi gelir. Çiftler bu mevsimin tüm avantajlarından faydalanabilir. Yaz mevsiminde düğün yapmak isteyen çiftler tercihini açık havadan yana kullanıyorlar. Ancak buna rağmen bazı çiftler kapalı alanlarda düğün yapmak istiyorlar. Böylesi bir şey yapılacağı zaman ise düğünün yapılacak yerin havalandırma sisteminin çok iyi olması gerekiyor. Bununla birlikte özellikle de gözde düğün mekanları yaz aylarında tamamen dolu olduğu için çiftlerin çok yüksek ücret ödememek adına erken rezervasyon yaptırması gerekmekte.

düğün mekanları

SONBAHAR DÜĞÜNLERİ

Havaların bir sıcak bir soğuk olduğu sonbaharda düğün yapmak isteyen çiftlerin tercihi kapalı mekanlardan yana oluyor. Özellikle de vintage tarzı bir düğün yapmak isteyen çiftler ağırlıklı olarak eski tarzda düzenlenmiş mekanlar arasından seçimlerini yapabiliyor. Bunun yanı sıra daha samimi bir düğün için restaurant düğünleri de tercihler arasında yer alabiliyor.

düğün mekanları

KIŞ DÜĞÜNLERİ

Çiftlerin çok fazla tercih etmediği mevsimlerden bir tanesi ise kış. Havaların soğuk oluşu, hazırlanmanın zor olacağının düşünülmesi ise bu durumu çok daha zor hale getirebiliyor. Ancak düğün mekanının çok daha ucuza mâl olabilmesi çiftlerin düğün masraflarını azaltacaktır. Kış aylarında düğün yapmak isteyen çiftlerin dikkat etmeleri gereken en büyük ayrıntılardan bir tanesi ise bu soğuk havayı ve karanlık görüntüyü ortadan kaldırmak için renkli bir dekorasyon yapmak.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Mevsimine göre düğün mekanları nasıl belirlenir?
  • 03.11.2016 15:45

Mevsimine göre düğün mekanları nasıl belirlenir?

Hayalinizdeki düğünü istiyorsanız mevsimlere gore mekan seçimine dikkat edin. ...