maritbet girişmaritbet
Mersin 4. Emlak Fuarı açılıyor

Mersin 4. Emlak Fuarı açılıyor

Mersin 4. Yapı ve Emlak Fuarı (MERYAPI) 22 Nisan’da açılıyor

 

Forum Fuarcılık A.Ş'den yapılan açıklamaya göre, Yenişehir Fuar Merkezi'nde 22-25 Nisan arasında gerçekleştirilecek fuar, Türkiye'nin yapı ve emlak sektörünü Mersin'de buluşturacak.

Forza Fuarcılık ve Organizasyon Hizmetleri A.Ş. ile Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) işbirliğinde düzenlenen ve inşaatta yeni teknolojileri tanıtma, özellikle inşaat yapan firmalarla malzeme satan firmaları bir araya getirme açısından önem taşıyan fuarda, Türkiye'nin önde gelen 100'ün üzerinde firması ürün ve hizmetlerini sergileyecek.
 
Birçok emlak firmasının konut ve iş yerlerini tanıtarak konut satışı gerçekleştirme fırsatı yakalayacağı fuarı, inşaat mühendislerinden oluşan 250 kişilik Suriye heyeti de ziyaret edecek. İklimi ve turizm potansiyeli nedeniyle yazlık alımları konusunda ilginin yoğunlaştığı Mersin'de düzenlenen fuara, yurt dışından özellikle Irak ve Hollanda başta olmak üzere birçok Avrupa ülkesinden ziyaretçi gelmesi de bekleniyor.
 
Uygun koşullarda konutunu, yazlıklarını yenilemek, restore etmek isteyen tüketicilere de uygun fırsatlar sunulan fuar, toplam 4 bin 500 metrekare alanda düzenlenecek.
 
  • Etiketler:

Yorum Yaz