maritbet girişmaritbet
Maya Tekstil Evteks Fuarı'na katılacak!

Maya Tekstil Evteks Fuarı'na katılacak!

Uyku kültürünün öncü ismi Maya Tekstil, yüksek kalitedeki dolgu malzemelerini kullanarak ürettiği Penellope ve othello markalı yastık ve yorganları ile 16 – 20 Mayıs tarihlerinde CNR EXPO’da düzenlenen İstanbul Ev Tekstili Fuarı (EVTEKS) 2012’ye katılıyor

 

Uyku kültürünün öncü ismi Maya Tekstil, yüksek kalitedeki dolgu malzemelerini kullanarak ürettiği Penellope ve othello markalı yastık ve yorganları ile 16 – 20 Mayıs tarihlerinde CNR EXPO'da düzenlenen İstanbul Ev Tekstili Fuarı (EVTEKS) 2012'ye katılıyor. Sakarya Akyazı'da üretim kapasitesini dörde katlayacak üretim tesisi yatırımı ve Türkiye'nin ilk yastık yorgan mağazası penellope ve satış noktalarındaki Penellope Club konseptiyle uykuya yatırım yapan marka, mobilya ve tekstil sektörüne de iddialı bir giriş yapmaya hazırlanıyor...
 
08 Mayıs 2012, İstanbul;
 
Türkiye'de uyku kültürünün öncü ismi Maya Tekstil, 16 – 20 Mayıs tarihlerinde CNR EXPO'da düzenlenen İstanbul Ev Tekstili Fuarı (EVTEKS) 2012'ye katılıyor. 1992 yılından bu yana kaz tüyü başta olmak üzere en yüksek kalitedeki dolgu malzemelerini kullanarak ürettiği PENELOPE ve Othello markalı yastık ve yorganları ile EVTEKS Fuarı Hall 2 B09 – B11 nolu stantta yerini alacak Maya Tekstil, uyku ürünleri alanında sektörde açık ara liderliğini yeni yatırımlarıyla da sürdürüyor.
 
Bu sene, Sakarya Akyazı'da üretim kapasitesini dörde katlayacak, 46 bin m2'lik açık alan üzerine kurulu 23 bin m2'lik uyku ürünleri araştırma ve üretim üssünün kapılarını açacak Maya Tekstil, faaliyetlerine devam eden Sancaktepe fabrikada senede 1.000.000'u aşkın yastık ve 70.000 adeti aşkın yorgan üretiyor.
 
Anadolu'da yeni bölge müdürlükleri açtı...
 
Yaptığı yatırımlarla gün geçtikçe büyüyen MAYA TEKSTİL, Anadolu'da yeni bölge temsilcilikleri açıyor. Geçtiğimiz günlerde Ankara'da Anadolu'daki ilk bölge temsilciliğini açan marka, sağlıklı uyku için bayi ve tüketicisine daha yakın oldu. Firma, Ankara Bölge Müdürlüğü ile; ürün tedariki, sergileme, sunum, satış, müşteri ilişkileri yönetimi ve satış sonrası desteğin geliştirilmesi konusunda bölge bayilerine avantaj sağlamaya başladı. Ankara Bölge Müdürlüğü'nün hemen ardından İzmir'de de yeni bir bölge müdürlüğü açan MAYA TEKSTİL böylelikle; Sinop'tan Artvin'e Sivas'tan Bayburt'a Konya'dan Gaziantep'e pek çok ilin kontrolünü kolaylıkla sağlamaya başladı. 
 
Tekstil ve mobilya sektöründe de iddialı
 
Sakarya Akyazı'daki uyku ürünleri araştırma ve üretim üssü yatırımı ile mobilya ve tekstil sektöründe de dolum alanında faaliyet gösterecek MAYA TEKSTİL, mobilya üretiminin en önemli alanlarından biri olan yastık, minder ve kırlent dolumunda, sahip olduğu alt yapı ve birikimi ile mobilya sektörüne çözüm ortağı olacak. MAYA TEKSTİL, bu girişimi ile farklılaşmayı düşünen mobilya üreticilerinin; üretimlerinde konforu bir üst noktaya taşıyacak. Kaz tüyü dolum faaliyetlerini bir adım öteye götürerek tekstil sektörüne de taşıyan MAYA TEKSTİL, kaz tüyü mont üretimi ve dolumu konusunda da faaliyetlerini yoğunlaştıracak. 
 
PENELOPE Mağazaları dünyada bir ilk
 
Türkiye'nin yedi bölgesinde ve dünyanın farklı iklim koşullarında yaşayanlarla ürünlerini buluşturan MAYA TEKSTİL, uyku ürünleri ile ilgili konsept geliştiren tek marka olma özeliği de taşıyor. Sahip olduğu PENELOPE markası ile Türkiye'de ilk kez yastık ve yorgana özel mağaza açan marka, kendi mağazaları ve PENELOPE Club köşeleri ile tüketicisiyle buluşuyor. Yastık ve yorgan çeşitleriyle uyku kültürüne yeni bir soluk getiren MAYA TEKSTİL, Marmara Forum AVM, Akbatı AVM ve BUYAKA AVM'de açtığı PENELOPE Mağazaları'nın yanı sıra oluşturduğu PENELOPE Club'lar ile de bayilerine özel sergi alanı yaratıyor.
 
İçinde bulunduğumuz yıl içinde hem mağaza sayılarını artımayı hem de yurt dışına açılmayı hedeflediklerini anlatan Aydoğan, “PENELOPE Mağazaları, MAYA TEKSTİL'in üst segment markası olan PENELOPE'yi tüketiciye daha yakın bir noktaya taşıma isteğimiz sonucu ortaya çıktı. Tamamen uyku konseptinde tasarladığımız PENELOPE Mağazaları'ndan esinlenerek geliştirdiğimiz PENELOPE Club konsepti ile nihai tüketicinin sağlıklı ve kaliteli uykuya kolay ulaşmasını amaçladık. Uyku köşesi gibi tasarlanan PENELOPE Club'lar fonksiyonel, amacına uygun ve kullanışlı raf sistemleri ile satış noktalarımızda yeni alanlar ve teşhir imkanları sağlıyor. PENELOPE Club köşeleri, MAYA TEKSTİL'in geliştirdiği farklı ölçülerde PENELOPE Cube adını verdiğimiz stantlarla dizayn ediliyor. PENELOPE Club sistemi, mevcut bayilerimiz için gelecek 15 yıla yayılacak, kazan-kazan anlayışına dayalı karlı bir işbirliği modeli olarak geliştirildi. PENELOPE Club sistemine geçiş yapan bayilerimizden yüzde 70'e varan ciro artışı gibi ilk sonuçlar gelmeye başladı. PENELOPE Club sayımızı 2012 sonuna kadar 150 noktaya ulaştırmayı hedefliyoruz. PENELOPE Mağazaları için büyüme stratejimiz özellikle yurtdışında franchise sistemi ile yayılmak olacak” dedi. 
 
OTHELLO kaliteli ve sağlıklı uykuyu herkese ulaştırıyor
 
Türkiye'de uyku ürünleri alanında lider MAYA TEKSTİL'in herkes için kaliteli ve sağlıklı uyku ürünleri markası OTHELLO, 22 ilde 200'ün üzerinde satış noktasında uykusuna yatırım yapanların tercihi oluyor. Kaliteden vazgeçmeyen ama ekonomiye önem verenlerin tercihi OTHELLO yastık ve yorganlar Koçtaş, Özdilek, Metro, Baumax, Bauhaus, Carrefour, Real'lerde satışa sunuluyor. 
 
MAYA TEKSTİL'in PENELOPE ile başlayan satış noktalarındaki uyku köşeleri konsepti OTHELLO ile devam ediyor. OTHELLO, “Sağlıklı Uyku Reyonu” adını verdiği uyku köşeleri ile marketlerde farklılaşacak. Sağlıklı Uyku Reyonu, OTHELLO uyku ürünlerinin, satışa sunulduğu marketlerde bütün ürünlerin belli bir düzende yer almasını, kullanıcıya istediği ürüne kolayca ulaşmasını sağlıyor. “Sağlıklı uyku için 5 dk” sloganı ile yola çıkan ve tüketicinin uyku tercihleri için doğru ürüne ulaşmasını sağlayan Sağlıklı Uyku Reyonu uygulaması Koçtaş mağazalarından başlayarak hayata geçmeye başladı.
 
Yeni ürünlerle geliyor
 
Düzenli Ar- Ge çalışmaları ile ürün grubunu sürekli genişleten MAYA TEKSTİL, PENELOPE ve OTHELLO markaları altında 70 çeşide yakın yastık, 30 çeşide yakın yorgandan oluşan geniş ürün gamına sahip. MAYA TEKSTİL ve markaları hakkında detaylı bilgi almak ve en yakın bayileri öğrenmek için www.mayatekstil.com internet adresini ziyaret edilebilir ya da (216) 561 20 02 numaralı telefonu aranabilir. 
 
Doğal ve kaliteli uykuyu garantileyen MAYA TEKSTİL'in ürünlerine PENELOPE mağaza ve bayilerinden, OTHELLO satış noktalarından ve www.uykumgeldi.com adresinden sahip olunabiliyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Polisan Kansai Boya, AR-GE yıldızları arasında!
  • 27.10.2020 13:49

Polisan Kansai Boya, AR-GE yıldızları arasında!

Polisan Kansai Boya, "Türkiye’nin en çok AR-GE harcaması yapan şirketleri” araşt ...

Niğtaş kapasitesini yüzde 40 artırıyor!
  • 27.03.2016 10:55

Niğtaş kapasitesini yüzde 40 artırıyor!

Kalsit üreticisi Niğtaş, Paintistanbul'da kapasite artışı yapacaklarını açıkladı ...

Türkiye Silikon Vadisi'ne üs kuruyor
  • 23.03.2016 10:00

Türkiye Silikon Vadisi'ne üs kuruyor

Dünyanın teknoloji merkezi Silikon Vadisi'nde Türkiye'nin de üretim yapması için ...

'Geleceğin mesleği gayrimenkul danışmalığı!'
  • 20.10.2015 10:58

'Geleceğin mesleği gayrimenkul danışmalığı!'

Coldwell Banker Türkiye Başkanı Gökhan Taş, ''Gayrimenkul danışmanlığı geleceğin ...

Penelope, uykudaki konforu salonunuza taşıyor
  • 29.09.2014 12:53

Penelope, uykudaki konforu salonunuza taşıyor

Amerikan Best TV Koltukları, Penelope Mağazaları’nda satışa sunuldu... ...

Züchex’de Penelope rüzgârı esti
  • 03.09.2014 15:03

Züchex’de Penelope rüzgârı esti

Türkiye’nin ilk kaz tüyü yastık – yorgan üreticisi Maya Tekstil’in premium marka ...