maritbet girişmaritbet
MASKO, İMOB ile ihracat hedefini zirveye taşıyacak!

MASKO, İMOB ile ihracat hedefini zirveye taşıyacak!

MASKO Mobilya Kenti, 29 Ocak – 02 Şubat 2013 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi / CNR Expo’da düzenlenecek İMOB 2013 İstanbul Mobilya Fuarı’nda yerini almaya hazırlanıyor

 

Dünyanın en büyük mobilya kenti MASKO, ‘E Uluslararası Fuarcılık' tarafından 29 Ocak – 02 Şubat 2013 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi / CNR Expo'da dokuzuncusu düzenlenecek, ‘İstanbul Mobilya Fuarı - İMOB 2013'e katılıyor. Bu sene dördüncü kez İMOB'da stant kuracak olan MASKO, Türkiye'nin en kaliteli ve iddialı mobilya alternatiflerini 7. Hall C700 nolu Stantta ziyaretçilerin beğenisine sunmaya hazırlanıyor. 
 
İMOB'da yaklaşık 550 markayı temsil edecek MASKO'nun 50 üyesi de fuarda kendi stantları ile hazır bulanacak. Yalnızca İstanbul ve çevresinin mobilya ihtiyacının yüzde 60'ını karşılayan MASKO, modernden klasiğe tüm mobilya alternatiflerini sektör temsilcileri ve tüketicilerin beğenisine sunacak. 
 
173 ülkeye ihracat yapan Türk mobilya sektörünün taşıyıcısı konumundaki MASKO, fuarda geçen yıllarda olduğu gibi bu sene de yabancı ülkelerle yeni kapılar da aralayacak. Stantlarını ziyaret edecek yabancı ülke ve ticari alım heyetlerinin kendileriyle şimdiden bağlantıya geçtiğini ve MASKO'ya yoğun ilgi gösterdiğini anlatan MASKO Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Karcı, “MASKO Mobilya Kenti olarak bu sene de İMOB'a katılmaktan mutluluk duyuyoruz. Dünya mobilya sektörü için en önemli buluşma noktalarından biri olan İMOB, yerli ve yabancı pek çok misafiri ağırlayacak. Biz de MASKO olarak sayısı 550'yi bulan üyelerimizi en iyi şekilde temsil ederek, yıl boyunca kurduğumuz ticari ilişkileri daha da güçlendireceğiz” dedi.
 
“Yeni pazarlar kapımızı çalıyor”
Özellikle Afrika, Ortadoğu, Körfez ülkeleri ve Türki Cumhuriyetlerin MASKO'ya yoğun ilgi gösterdiğini anlatan Hasan Karcı, “Türkiye hem üretimini yaptığı mobilyalar hem de İMOB fuarı ile dünyanın gözünü diktiği bir konuma gelmeye başladı. Artık pek çok ülke MASKO ile ticari ilişkilerini güçlendirmek için bağlantıya geçiyor. Şu anda beş kıta ve 173 ülkeye mobilya ihraç eden Türkiye'deki en büyük mobilya kenti olma özelliğini taşıyan MASKO, mobilya ihracatının yüzde 10'unu gerçekleştiriyor. Hedefimiz bu rakamları daha da artırmak. Bu nedenle yeni pazar arayışlarımız düzenli olarak devam ediyor. 2013 itibariyle Afrika, Ortadoğu, Körfez ülkeleri ve Türki Cumhuriyetlerle daha sıcak ticari ilişkiler kurmaya başladık. Fuarda da bu ilişkilerimizi perçinleyeceğiz” dedi. 
 
Türk mobilya sektörünün bu sene yüzde 20 civarında büyüyeceğini tahmin ettiklerini anlatan Karcı, “MASKO olarak şimdiye kadar sektörümüzün gelişimi için önemli girişimlerde bulunduk. Gerek yurt dışı temaslarımızla yeni bağlantılar kurduk, gerekse özel tasarımlar, kaliteli malzeme ve zanaatın ön planda olduğu mobilyalarımızla sektörümüze yeni bir yön verdik. İMOB gibi fuarların sektörün gelişimindeki kritik konumunun farkındayız. Ve sonuna kadar destekçisiyiz” dedi.
 
Sektörün büyümesi için alanımızı da büyütmeliyiz… 
İMOB'un bu sene yaklaşık 10 bini yabancı olmak üzere 100 bin kişiyi ağırlayacağını anlatan Karcı, “Fuarımızın değeri ve itibarı her geçen sene daha da artıyor. Bu da beraberinde ziyaretçi ve stant sayısında yükselişe neden oluyor. Yaklaşık 100 üyemiz mekân darlığı nedeniyle bu sene de stant açamadı. Dileğimiz, gelecek yıllarda fuarı daha geniş alanlara taşıyarak katılımcı sayısının marka ve ziyaretçi bazında artmasıdır” dedi.
 
Ev dekorasyonuna dair ihtiyaç duyulan her şeye ulaşılabilecek tek yer olan MASKO Mobilya Kenti hakkında www.masko.com.tr adresinden ya da 444 1 675 numaralı telefondan detaylı bilgi alabilirsiniz. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Alım gücü yüksek çiftlerin mobilya tercihi "modern lüks"
  • 03.05.2022 01:02

Alım gücü yüksek çiftlerin mobilya tercihi "modern lüks"

Satışlarının yüzde 80'ini yurt dışına gerçekleştiren Luxury Line Mobilya, düğün ...

Luxury Line, lüks mobilya ihracatını yüzde 50 artıracak!
  • 10.01.2022 11:46

Luxury Line, lüks mobilya ihracatını yüzde 50 artıracak!

2021’i 4,3 milyar dolar ihracatla kapatan, 2022’de ise yurt dışı satışlarını 6 m ...

Luxury Line yurt dışı satışlarını yüzde 40 arttırdı
  • 01.08.2021 09:00

Luxury Line yurt dışı satışlarını yüzde 40 arttırdı

Türkiye’nin Mobilya kenti MASKO’da faaliyet gösteren Luxury Line markası, pandem ...

İkitelli Masko mobilyacılar sitesinde bir bina çöktü
  • 24.08.2021 16:54

İkitelli Masko mobilyacılar sitesinde bir bina çöktü

Masko Mobilyacılar Sitesinde bulunan bir iş yerinde henüz belirlenemeyen nedenle ...

Masko'da bina çöktü!
  • 24.08.2021 15:51

Masko'da bina çöktü!

Yüzlerce mobilya markasının yer aldığı Masko'da bir bina çöktü. ...

Luxury Line, Türk mobilyasını 100 ülkeye ulaştıracak
  • 11.03.2021 11:12

Luxury Line, Türk mobilyasını 100 ülkeye ulaştıracak

Luxury Line markası, Türkiye’nin farklı bölgelerinde üretimi gerçekleştirilen ye ...