maritbet girişmaritbet
Makbule Yönel Maya'dan MIPIM'de önemli açıklamalar!

Makbule Yönel Maya'dan MIPIM'de önemli açıklamalar!

TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. Genel Müdürü Makbule Yönel Maya, gayrimenkul fuarı MIPIM’de Emlaktasondakika.com’a özel açıklamalarda bulundu.

Gayrimenkul sektörünün en önemli fuarı MIPIM 2017 tüm hızıyla devam ediyor. Bu yıl 28. kez kapılarını açan ve yerli-yabancı yatırımcıların vitrini  haline gele MIPIM'de yerini alan TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş., bu vesileyle 15. kuruluş yıl dönümü onuruna bir davet düzenledi.

Fuarda Emlaktasondakika.com ekibine özel açıklamalarda bulunan TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. Genel Müdürü Makbule Yönel Maya, TSKB'nin 15. Yıl davetini ile ilgili açıklamalarda bulundu ve MIPIM Fuarı'nı değerlendirdi. 

TSKB'nin hedeflerini paylaşan Makbule Yönel Maya, “Biz bu işe başladığımızda sektörün ilk değerleme faaliyetini gösteren firmalardan bir tanesiydik. Dolayısıyla çok şey öğrendik. O ilk 5 yılımız emekleme dönemiydi. Sonraki 5 yılda biraz daha kendimizi şekillendirdik. Yeni kurgular yaptık, yeni yapılandırmalar yaptık. 3. 5 yılımızda ne yaptık derseniz de artık hedefimizi çok doğru belirlediğimize inanıyorum ben. O süreçlerin içinde bulunan birisi olarak da stratejimizi çok doğru konumlandırdık, hedeflerimizi çok doğru belirledik. Şu anda da olduğumuz yer açıkçası kalite, doğru iş ve hızlı iş üzerine bir kurgumuz var. Bunu da yapmaya özellikle son 3 yıldır gayret gösterdiğimizi rahatlıkla söyleyebilirim” dedi. 

ŞİRKETİMİZİ ANLATMAK İÇİN DOĞRU AKTİVİTE

TSKB'nin 15. Yıl davetini Fransa'da gerçekleştirme nedenini de anlatan Makbule Yönel Maya, “İstanbul'da yapıyor olsak bu organizasyonu herkesin önüne koyabileceği 2 tane engel var. Bir tanesi trafik bir tanesi de toplantı trafiği. Dolayısıyla bu trafiklerin olmadığı bir yer olsun diye baktığımızda da Cannes ve MIPIM bunun için çok doğru bir adresti. Bu yıla özel bir amacımız vardı. 2016 çok çok güzel ve verimli bir yıl olamadı. Bunun çeşitli etkenleri vardı. Burada da bizim üste çıkmamızın, gayrimenkul sektörü olarak beraber hareket etmemizin çok önemli bir ivmesi oldu. Son satışlar, son yapılandırılan projeler, bunların hepsi milli birlik ve beraberliğin göstergeleri. Biz bu milli birlik ve beraberlik ruhu için ne yapabiliriz? diye baktık. 15. Yılımız olması sebebiyle de burada bir yemek organizasyonunun hem böyle kıymetli bir kadro için doğru olduğuna hem de şirketimizi anlatmak için doğru bir aktivite olduğuna karar verdik. O nedenle burada yaptık” açıklamasında bulundu.

MIPIM Fuarı'nı değerlendiren Makbule Yönel Maya, fuar hakkında ise şunları söyledi: 
“2008'den beri geliyorum bu fuara. İlk başlarda fuarda proje pazarlanıyordu. Zaman içinde şehir pazarlanması ile ilgili epey adım atıldı. Şu anda da o şehir pazarlanması süreci devam ediyor. Çok da mantıklı bir süreç. Bununla ilgili birçok terminolojide makale var. Marka şehir, şehirlerin pazarlanması, şehirlerin marka haline gelmesi noktası… Proje anlatmak 2. bir amaç olabilir ama ilk amaç o şehri anlatmak, o şehrin yatırım potansiyelini anlatmak. Bence MIPIM bu noktada ciddi şekilde evrilmiş. Özellikle bu MIPIM'de beklemediğimiz ülkeler vardı. Japonya, Amerika gibi… Ben bu anlamda önemli buluyorum. Kendimiz için değerlendirmek gerekirse de nitelik evrimi geçiriyor MIPIM. Özellikle Türk katılımcılar anlamında bu yıl da katılımcıların profilini çok nitelikli ve amaca hizmet eden bir profil olarak değerlendiriyorum. İkisini birleştirdiğimde de ben kendi adıma bir şeyle öğreniyorum. Hem de doğru yatırımcıya doğru müşteri portföyüne buluşmanın mutluluğunu yaşıyorum.”

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Gayrimenkulde yeni trendleri döngüsel ekonomi belirliyor
  • 02.07.2022 09:03

Gayrimenkulde yeni trendleri döngüsel ekonomi belirliyor

TSKB Gayrimenkul Değerleme İzmir Şube Özel Projeler Değerleme Uzmanı Aydan Ege G ...

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi MIPIM'de En İyi Sağlık Kompleksi Ödülü’nü aldı
  • 22.03.2022 15:48

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi MIPIM'de En İyi Sağlık Kompleksi Ödülü’nü aldı

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi, Uluslararası Gayrimenkul Fuarı (MIPIM) ...

Maya: "Satış argümanlarını sıfırdan inşa etmek gerekiyor"
  • 29.11.2018 18:00

Maya: "Satış argümanlarını sıfırdan inşa etmek gerekiyor"

TSKB Gayrimenkul Değerlendirme Genel Müdürü Makbule Yönel Maya, Gayrimenkulde Ge ...

Mehmet Urcu, MIPIM'de ekibimize Antalya projelerini tanıttı
  • 16.03.2017 19:03

Mehmet Urcu, MIPIM'de ekibimize Antalya projelerini tanıttı

Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Mehmet Urcu, MIPIM Fuarı'nda Emla ...

Serdar Serdaroğlu MIPIM'de Kepez projesini anlattı
  • 16.03.2017 18:34

Serdar Serdaroğlu MIPIM'de Kepez projesini anlattı

Sampaş Kentsel Dönüşüm Direktü Serdar Serdaroğlu, MIPIM Fuarı'nda Emlaktasondaki ...