maritbet girişmaritbet
Ma Vie La'ya New York'tan büyük ödül!

Ma Vie La'ya New York'tan büyük ödül!

İzmirli mimar Selim Erdil'in Ma Vie La isimli projesi, Architizer A+ Awards 2016'da birinci oldu.

İzmirli mimar Selim Erdil'in 'Ma Vie La' isimli projesi, New York merkezli, dünyanın en büyük mimari, iç mimari projeler ve tasarım ürünleri paylaşım platform ve ödül organizasyonu olan Architizer'ın düzenlediği, 'Architizer A+ Awards 2016' yarışmasında, jüri elemelerini geçerek, halk oylamasında birinci oldu.

Amerika Birleşik Devletleri'ndeki Houston Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümü mezunu mimar Selim Erdil'in, İzmir'in Çeşme İlçesi'ndeki Paşalimanı'nda hayata geçirdiği 'Ma Vie La' projesi, 'Mimari Betonarme' kategorisinde jüri elemelerini geçerek halk oylamasında birincilik ödülünü kazanan ilk Türk yapımı proje oldu. 

Ma Vie La

İzmir ve İstanbul'da başarılı projelere imza atan ve 1954'den beri faal olan Erdil İnşaat'ın yöneticisi Selim Erdil, "Türkiye'nin başarılı Yüksek Mimarı Orhan Erdil'den aldığım bayrağı, hayata geçirdiğim ve gelecek projelerim ile üçüncü kuşak olarak daha ileriye taşımaktan ve ülkemize bu ödülü getirmekten çok mutluyum" dedi.

Selim Erdil ve Erdil İnşaat ekibi, ödülü almak için 12 Mayıs'ta New York'ta yapılacak gala gecesinde katılacak.

Ma Vie La

ARCHITIZER

100 farklı kategori altında ödül alan başarılı projelere, Joseph Altuzarra, Paola Antonelli, Yves Béhar Liz Diller, Rem D. Koolhaas, David Rockwell, ve Ian Schrager gibi dünyaca ünlü mimar ve tasarımcılardan oluşan 300'den fazla jüri üyesi tarafından karar veriliyor. Aralarında 'Ma Vie La' projesinin de bulunduğu 2016'nın kazanan projelerine Phaidon yayınevinin çıkaracağı özel bir kitapta da yer verilecek.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Dünyaca ünlü mimarlık sitesi, Bizim Evler 6’yı paylaştı!
  • 01.09.2016 16:09

Dünyaca ünlü mimarlık sitesi, Bizim Evler 6’yı paylaştı!

İhlas Yapı'nın gökkuşağı renkleriyle bezediği Bizim Evler 6 projesinin fotoğrafl ...

Ma Vie La'ya New York'tan büyük ödül!
  • 05.05.2016 16:08

Ma Vie La'ya New York'tan büyük ödül!

İzmirli mimar Selim Erdil'in Ma Vie La isimli projesi, Architizer A+ Awards 2016 ...