maritbet girişmaritbet
Levent Life 2’de her kat bin metrekare olacak!

Levent Life 2’de her kat bin metrekare olacak!

Türkiye’nin en pahalı gayrimenkullerinin boy gösterdiği Büyükdere Caddesi, Levent Life 2 ile eşine az rastlanır bir yapıya sahip olacak.

Svot Yapı, İmaj İnşaat ve Baray İnşaat ortaklığı tarafından geliştirilen Levent Life 2 projesi 100 milyon dolarlık bir yatırıma mal olacak. İki kule olarak tasarlanan Levent Life 2'nin 24 katlı ilk bloğu ofis, 25 katlı diğer bloğu ise rezidans olacak. 

Projelerini bilgi birikimleri ile şekillendirdiklerini belirten Svot Yapı Pazarlama Müdürü ve grubun sözcüsü Ali Şener, “Projeyi 2 bin 376 metrekare yüzölçümündeki arsa üzerinde gerçekleştiriyoruz. Hafriyat çalışmaları bitmek üzere. 25 katlı rezidans bloğunda 144 konut yer alacak. Levent Life 1'i bilen ve tanıyanların ilgisiyle burasının yüzde 55'i satıldı” dedi.

Ofislerin yüzde 25'i, rezidansların yüzde 55'i satıldı

Ofis bloğu hakkında da bilgi veren Şener, “Ofis bloğu 24 katlı planlandı ama 8 katı yer altında olacak. Yer üstündeki 16 katın 8 katı satılmayacak. Kalan 8 katın 2 katı şimdiden satıldı. Her katta bin metrekare kullanım alanına sahip olan projede tavan yüksekliği 4 metre olacak. 2016 sonunda Levent 2 teslim edilecek” dedi. 

Levent Life 2'nin lokasyonunun çok özel olduğunu dile getiren Şener, “Çünkü A Plus ofis alan bir kitle ile muhatabız. Çalışanı mutlu eden tasarımları tercih ettik. Maliyetten kaçınmadık. Kullanıcıları oturdukları ve çalıştıkları yerlerin bir arada olmasını, trafikte zaman kaybetmemeyi, güvenliği ve aldıkları hizmetlere önem veriyorlar. Bizde buna dikkat ettik” dedi.

Kat bahçeleri için 3 milyon dolardan vazgeçti

Projede doğallığa azami derecede önem verdiklerini kaydeden Şener, “Hava sorununu çözmek için katlarda pencereler açılıyor. Her katta 23 metrekare kat bahçesi var. Burası daha çok görüntü kirliliği yapan, sigara kullanıcıları tarafından tercih edilecek. İnsanların sigara kullanmak için kaybedecekleri zaman, kapılarda sigara içenlerin oluşturduğu görüntü kirliliği, asansörlerin enerji kullanımı gibi konuları düşünerek buna yer verdik. Kat bahçelerine 16 katta 368 metrekarelik alan ayrıldı. Bunların metrekaresini 8 bin dolardan satsak yaklaşık 3 milyon dolarlık bir alanı binanın kalitesi için harcıyoruz” diye konuştu.

Tabya Gayrimenkul işletecek

Herkesin iyi bildiği işi yapmasını istedikleri için Levent Life 2'nin satışını Tabya Gayrimenkul'ün üstlendiğini dile getiren Şener, böylece binanın yönetimi ve müşterilerin güvence altına alındığına dikkat çekti. Şener, “Satın alan insanlar veya kiracılar üst düzey hizmet istiyor. Alım satımdan kiralamaya, işletmeden rezidans hizmetlerine kadar bir dizi ihtiyacın yerine getirilmesi gerekiyor. Bu konuda 15 yıllık tecrübesi olan Tabya Gayrimenkul ile anlaştık” dedi.

Türkiye'de satış sonrası desteğin olmadığını söyleyen Şener, “Mutlu müşteri fikrinin devamlılığı olarak bunu konumladık. İşi bu olan bir ortak ile birlikte hareket ediyoruz.  Alım yapan kitle güvence istiyor. Bizden gayrimenkul alanlar 13 - 14 yılda geri dönüş sağlıyor ve prim yapıyor. Levent Life 1'de metrekaresi 4 bin dolardan satış yaptık. İkinci elde bugün fiyatı 6 bin 500 dolar civarı. Biz 2'de rezidansı 5 bin 500 ile 6 bin 500 dolar arasında, ofislerde ise 6 bin 500 dolar ile 8 bin dolar aralığında satıyoruz. İnşaat bittiğinde bu rakamlar 10 bin dolar olacak” dedi.

Levent Life 2 İletişim Bilgileri;

Web: http://leventlife.com/

Telefon: 444 59 58

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ergin Külünk Barbaros Hayrettin Paşa Camisi'ni anlatıyor!
  • 25.02.2022 11:30

Ergin Külünk Barbaros Hayrettin Paşa Camisi'ni anlatıyor!

Levent Camii Eğitim Kültür Hizmet Birimleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı ...

Barbaros Hayrettin Paşa Camisi inşaatı hızla devam ediyor
  • 25.02.2022 10:49

Barbaros Hayrettin Paşa Camisi inşaatı hızla devam ediyor

Mimar Sinan'ın kalfalık eseri Süleymaniye Camisi'nden öykünerek tasarlanan ve ka ...

“Fuara düşündüğümüzden fazla ziyaretçi akını oldu”
  • 26.04.2015 16:36

“Fuara düşündüğümüzden fazla ziyaretçi akını oldu”

Levent Life Satış ve Pazarlama Koordinatörü Ali Şener 9. Gayrimenkul Fuarı’nda e ...

Greenox Urban'da Anneler Günü’ne özel indirim!
  • 06.05.2016 12:09

Greenox Urban'da Anneler Günü’ne özel indirim!

Kağıthane'de yer alan Greenox Urban Residence'ta Anneler Günü’ne özel + yüzde 5 ...

LeventLIFE 2’yi Mimar Roger Klein tasarlayacak!
  • 10.06.2015 12:44

LeventLIFE 2’yi Mimar Roger Klein tasarlayacak!

LeventLIFE Residence II ve LeventLIFE Office’in ana lobileri, sosyal ve ortak al ...

Yabancı yatırımcı gözünü Levent Life’den alamayacak
  • 22.04.2015 21:06

Yabancı yatırımcı gözünü Levent Life’den alamayacak

LeventLife Office 2, her katta bin metrekarelik kullanım alanı ile İstanbul’un s ...