maritbet girişmaritbet
Kuzu Grup KONUTDER çatısı altında MIPIM 2013’e katılıyor!

Kuzu Grup KONUTDER çatısı altında MIPIM 2013’e katılıyor!

12-15 Mart’ta Fransa’nın Cannes kentinde gerçekleşecek ve Türkiye’nin onur ülkesi olduğu MIPIM’e Kuzu Grup’ta KONUTDER çatısı altında katılıyor

 

12-15 Mart'ta Fransa'nın Cannes kentinde gerçekleşecek ve Türkiye'nin onur ülkesi olduğu MIPIM'e Kuzu Grup'ta KONUTDER çatısı altında katılıyor. Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, Türkiye'nin yatırım fırsatlarını uluslararası yatırımcılarla paylaşacaklarını söyledi

Türkiye gayrimenkul sektörü, 12-15 Mart 2013 tarihleri arasında Fransa'nın Cannes kentinde düzenlenecek ve Türkiye'nin onur ülkesi olduğu MIPIM'e çıkartma yapıyor. Türkiye'nin yatırım fırsatlarının uluslararası yatırımcılara anlatılacağı MIPIM'de Türkiye'de hayata geçirilen projeler de sergilenecek. Türkiye'nin önde gelen şirketlerinden Kuzu Grup'ta üyesi olduğu KONUTDER ile birlikte MIPIM Onur Ülke Türkiye Çadırı'nda temsil edilecek. Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu'da MIPIM Fuarı'nda olacak.

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, Kuzu Grup olarak KONUTDER çatısı altında MIPIM Onur Ülke Türkiye Çadırı'nda uluslararası yatırımcılarla buluşacaklarını belirterek, şunları söyledi: “Hem Türkiye ekonomisi hem de gayrimenkul sektörü dünyada parlayan yıldız. Uluslararası araştırmalar da bunu ortaya koyuyor.  İstanbul, uluslararası yatırımcılar açısından yatırım yapılabilir kentler sıralamasında en popüler kentler arasında yer alıyor. Ancak, başta İstanbul olmak üzere Türkiye bu ilgiyi yatırıma dönüştürebilmiş değil. Bu açıdan Türkiye'nin ve Türkiye'deki yatırım fırsatlarının uluslararası yatırımcılara daha iyi anlatılması gerekiyor. Dünyanın dört bir yanından yatırımcıları buluşturan, dünyanın en önemli gayrimenkul fuarlarından biri de MIPIM. Bu yıl MIPIM'de Türkiye'nin Onur Ülke olması bizim açımızdan bu fuarı daha da önemli kılıyor” dedi.

Türkiye gayrimenkul sektörünün kendisini anlatması açısından MIPIM'in önemli bir fırsat olduğunu kaydeden Özen Kuzu,  “Adeta Türkiye MIPIM'e çıkartma yapacak. Türkiye gayrimenkul yatırımları açısından çok cazip. MIPIM'de özel sektör ve kamu el ele vererek yatırım olanaklarını tüm dünyaya anlatacağız. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın başlatmış olduğu kentsel dönüşüm seferberliği de uluslararası yatırımcılara yatırım olanakları sunacak. Gerek kentsel dönüşümün finansmanı gerekse de bu alanda yatırımcı çekebilmek için MIPIM önemli bir fırsat olacaktır” diye konuştu.

Özen Kuzu, Kuzu Gurup olarak üyesi oldukları KONUTDER ile MIPIM'de yer alacaklarını ifade ederek, MIPIM fuarında tek tek proje tanıtımı yerine İstanbul ve Türkiye'nin tanıtımı daha değerli olacaktır. Bu anlamda Türkiye'nin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Maliye Bakanlığı ve Turizm Bakanlığı düzeyinde de fuara katılıyor olması önemli” dedi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Özen Kuzu: Ülkemizin büyümesine katkı sunmaya devam edeceğiz!
  • 19.12.2022 10:28

Özen Kuzu: Ülkemizin büyümesine katkı sunmaya devam edeceğiz!

Konut kavramına yenilik getiren, farklı mimari tasarımları ile çevre dostu ve ya ...

Kuzu Effect AVM, 2. yaşını kutladı
  • 14.12.2021 17:06

Kuzu Effect AVM, 2. yaşını kutladı

2019 yılında görkemli bir açılış ile kapılarını ziyaretçilerine açan Kuzu Effect ...

Sea Pearl Ataköy'de yaşam başladı!
  • 01.11.2017 16:26

Sea Pearl Ataköy'de yaşam başladı!

Kuzu Grup tarafından Ataköy'de inşa edilen Sea Pearl Ataköy'ün ilk etabında yaşa ...

Sea Pearl Ataköy örnek dairesini görüntüledik!
  • 06.10.2016 16:57

Sea Pearl Ataköy örnek dairesini görüntüledik!

Sea Pearl Ataköy projesinin örnek dairesini sizler için gezdik ve görüntüledik.. ...

Özen Kuzu, SeaPearl Ataköy'ün örnek dairelerini anlattı
  • 06.10.2016 14:58

Özen Kuzu, SeaPearl Ataköy'ün örnek dairelerini anlattı

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, SeaPearl Ataköy'ün örnek daireleri hak ...

Sea Pearl Ataköy projesinin tanıtım filmi!
  • 05.10.2016 21:06

Sea Pearl Ataköy projesinin tanıtım filmi!

Kuzu Grup imzasıyla Ataköy sahilinde konumlandırılan Sea Pearl Ataköy projesinin ...