maritbet girişmaritbet
Kuveyt Gayrimenkul Fuarı’nda 18 firma sıcak satış yapacak

Kuveyt Gayrimenkul Fuarı’nda 18 firma sıcak satış yapacak

Inrema ve AYN Group Ortaklığı, Kuveyt Expocity firması ile 11.’si düzenlenen Kuveyt Gayrimenkul Fuarı’na 18 gayrimenkul firmasını götürüyor

Mütekabiliyet Yasası'ndan sonra Körfez Ülkeleri'nin daha fazla ilgi odağı olan Türkiye, yatırımcıları fuarlar yolu çekmeyi planlıyor. Bu amaçla yola çıkan Inrema ve AYN Group Ortaklığı, Kuveyt Expocity firması ile 11.'si düzenlenen Kuveyt Gayrimenkul Fuarı'na 18 gayrimenkul firması götürüyor. Firmalar fuarda sıcak satış yapabilecek. INREMA ve AYN Group Ortaklığı, yaz aylarında tanıtımı yapılmasına rağmen Kuveyt'ten kaynaklanan resmi bir sorundan dolayı gerçekleşemeyen Türk çıkarmasını 11. Kuveyt Gayrimenkul Fuarı'ında yapacak. Bir önceki fuara katılacak 14 firma yine bu fuara da katılım kararı alırken, 5 yeni firma daha listeye eklendi. Bir firma ise programından dolayı bu organizasyona katılamayacak.  Fuar 16-18 Aralık tarihleri arasında ilk kez “Onur Ülke Türkiye” temasıyla The Regency Otel Sergi Salonu'nda gerçekleşecek. Bir önceki fuara son dakikada gelişen bir olayın engel olduğunu belirten INREMA Genel Koordinatörü Gökhan İlgar, “Kuveyt hükümeti vatandaşlarının sorun yaşamaması fuardan bir ay önceden evraklar istiyor. Bunu bizden bir hafta önce isteyince doğal olarak yetiştiremedik. Ama şimdi 18 Türk firmasına ek olarak diğer ülkelerden gelen 27 firma ile bir fuar düzenleyeceğiz” dedi.

Kuveytliler'in Türkiye'ye ilgi gösterdiğini ve İstanbul dışında Bodrum, Sapanca ve Trabzon gibi bölgelerin ismen bilindiğine dikkat çeken İlgar, eğitimli ve dinamik nüfusun Türkiye'yi sıkı takip ettiklerini altını çizdi. Kuveyt'te halkın her an ülkede savaş çıkabileceği ve gidilebilecek en uygun ülkelerden birisi olarak Türkiye'yi gördüğünü belirten İlgar, “Türkiye'nin müslüman oluşu, batıya yakın olması gibi etkenler sözkonusu. Ayrıca son dönemde karşılıklı vize sorunları da hafifletildi” dedi. 

Satınalma güçleri yüksek
Kuveyt halkının satınalma gücünün yüksek olduğunu belirten Inrema Satış İlgar, batılı ülkelere giden bu insanların artık Türkiye'ye çekilmesi gerektiğini ifade etti. Yüksek harcama imkanları ile gittikleri ülkelerin ekonomisine katkıda bulunan Ortadoğulu vatandaşların Türkiye'ye de katkıda bulunacağını söyleyen İlgar, “Türkiye'den firmalar orada sıcak satış yapıyor. Bunların arasında nahoş durumlarda cereyan edebiliyor. Bunların önlenmesi gerekiyor. Hükümetlerinin aldığı tedbirler buna yönelik” diyerek sözlerini bitirdi.

Hüseyin Belibağlı/Emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Gökhan İlgar, IPS Fuarı'nı anlatıyor!
  • 11.01.2016 10:23

Gökhan İlgar, IPS Fuarı'nı anlatıyor!

LMG Global CEO'su Gökhan İlgar, IPS Fuarı'nın Türk gayrimenkul sektörüne olan ka ...

Kuveytliler Gayrimenkul Fuarı'na yoğun ilgi gösterdi
  • 17.12.2013 17:22

Kuveytliler Gayrimenkul Fuarı'na yoğun ilgi gösterdi

Sheika Fariha Al-Ahmad Al-Sabah Kuveyt Gayrimenkul Fuarı'nda Çalık'ın standını z ...

Kuveyt Gayrimenkul Fuarı tanıtım filmi yayında
  • 28.11.2013 10:45

Kuveyt Gayrimenkul Fuarı tanıtım filmi yayında

Kuveyt Gayrimenkul Fuarı'nın dikkat çeken tanıtım filmi emlaktasondakika.com far ...

İnrema Gayrimenkul MIPIM Fuarı'nda boy gösterdi!
  • 15.03.2013 11:46

İnrema Gayrimenkul MIPIM Fuarı'nda boy gösterdi!

MIPIM 2013 Fuarı'na katılan şirketler arasında İnrema Gayrimenkul'de vardı. Gökh ...

Seçimden sonra Türk Yatırımcı şahlanacak
  • 22.10.2015 10:52

Seçimden sonra Türk Yatırımcı şahlanacak

Seçim sonuçlarına kilitlendiklerini söyleyen Dubai Yatırım Kongresi CEO’su Dawoo ...

Cityspace Global’de gözler Türkiye’de olacak
  • 02.09.2015 15:49

Cityspace Global’de gözler Türkiye’de olacak

Dubai’de 8 Eylül 2015 tarihinde başlayacak olan Cityspace Global’de Körfezli yat ...