maritbet girişmaritbet
Kütahya Seramik ile Ece Grup'tan işbirliği anlaşması

Kütahya Seramik ile Ece Grup'tan işbirliği anlaşması

Seramik sektörünün önde gelen markası Kütahya Seramik ile ideal Standard International Türkiye temsilcisi Ece Grup, işbirliğine gitti.

Seramik sektörünün önde gelen markası Kütahya Seramik ile ideal Standard International Türkiye temsilcisi Ece Grup, işbirliğine gitti. Buna göre ideal Standart ve Jado markalı ürünler 1 Şubat'tan itibaren Kütahya Seraınik'in Türkiye'deki tüm mağazalarında satılacak, Kütahya Seramik Porselen Turizm A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Erkan Güral, Ece Grup'un Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Çcncsiz ile çocukluk arkadaşı olmalan nedeniyle yıllardır aralarında gönül bağı bulunduğunu belirterek, simdi bu bağın işbirliğine dönülmesinden dolayı son derece mutlu olduklarım söyledi.

Bu işbirliği ile birlikte Ece Grupla ortak tasarımlar da yapacaklarını anlatan Güral, "Şu anda bunun kalıpları yapılıyor. 6-7 ay içinde yeni ürünler de hazırlanmış olacak" bilgisini verdi. Kütahya Seramik olarak bu yıl 1820 milyon TL ciro beklediklerini dile getiren GüraL "Gelişen iıısaat sektörü ve dağıtım kanallan da rakamlan katlamamızı sağlayacak" diye konuştu, ideal Standard Türkiye Satış-Pazarlama Müdürü Yakup Fuat da yeni yapılanmanın Kütahya Seraınik'in küresel marka olmasına ve ideal Standard'ın daha fazla kullanıcıyla buluşmasına yarayacağını söyledi.

Dünya

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Kütahya Seramik ile Ece Grup'tan işbirliği anlaşması
  • 17.01.2012 09:44

Kütahya Seramik ile Ece Grup'tan işbirliği anlaşması

Seramik sektörünün önde gelen markası Kütahya Seramik ile ideal Standard Interna ...