maritbet girişmaritbet
Kütahya Porselen Yenibosna’da dev showroom açtı

Kütahya Porselen Yenibosna’da dev showroom açtı

İstanbul’un en büyük showroom’u olma özelliğini taşıyan mağazanın 4 bin 800 metrekarelik alanında Kütahya Porselen’in birbirinden özel tasarımları sergileniyor

Porselen sektörünün öncüsü ve farklı tasarımların markası Kütahya Porselen,  müşterilerini artık Yenibosna showroom'unda ağırlıyor. Kütahya Porselen'in Yenibosna'da hizmete giren İstanbul Showroom'u 3 katta toplam 4 bin 800 metrekareye yayılan alanıyla İstanbul'un en büyük showroom'u olma özelliğini taşıyor. Bir katı profesyonellere, bir katı porselen severlere, en üst katı ise NG Kütahya Seramik'in seramik galerisine ayrılan showroom ziyaretçilerden yoğun ilgi görüyor. Oyun hamurları, Sincap kulübü boyama kitabı, porselen yapımı, çizgi film gösterimi için TV ve tablet PC'lerin bulunduğu çocuk oyun salonu, aileleri showroom'u gezen çocukların keyifli vakit geçirmesini sağlıyor. İstanbul showroom'unda misafirlerin dinlenip vakit geçirebileceği kafeterya bölümünde çay-kahve eşliğinde dinlenme fırsatı sunuluyor. 50 araç kapasiteli otopark ise misafirlerin park sorunu yaşamamasını sağlıyor. 1700 metrekarelik giriş katı içerisinde konsept sergileme alanlarının dışında bir outlet bölümü de bulunuyor. Konsept bölümünde yemek takımları, kahvaltı setleri, bone china ürünler, mutfak araç ve gereçlerinin yanı sıra porselen sanatının tüm ayrıntılarını içinde barındıran Sanat Evi koleksiyonları sergileniyor. 

Ürün çeşitliliği ve geniş fiyat aralığıyla tüm müşterilerine rahat bir ortamda alışveriş yapma kolaylığı sunan showroomda modern tasarımlarıyla porselen dünyasının vazgeçilmezleri arasında yerini alan Arte Bianco serisi, rengarenk tasarımlarla dikkat çeken Naturaceram ürünleri de öne çıkan porselen grupları arasında yer alıyor. 

Showroom'un 1100 metrekarelik ikinci katı, Ho-re-ca (Hotel-Restoran-Cafe) olarak adlandırılan gastronomi serilerine ev sahipliği yapıyor. NG Kütahya Seramik'in 1600 metrekare büyüklüğündeki seramik galerisine ayrılan üçüncü katta ise ahşap, mermer, sırlı porselen, yer ve duvar kombinasyonlarından oluşan tasarımlar sergileniyor. Bu devasa, şık mağaza göz alıcı yepyeni kreasyonların yanı sıra sunduğu alışveriş kolaylıkları ve çok özel imkânlarla da ziyaretçilerin uğrak yeri olacağa benziyor.   

Yorum Yaz

Benzer Haberler

NG Kütahya Seramik'ten 'iklim değişikliği'ne farkındalık etkinliği!
  • 18.06.2022 10:43

NG Kütahya Seramik'ten 'iklim değişikliği'ne farkındalık etkinliği!

NG Kütahya Seramik’in yeni nesil kreasyonlarının yer aldığı mağazasında, dünyaca ...

Kütahya Seramik'ten en büyük ebatlı serakmik
  • 10.11.2020 16:12

Kütahya Seramik'ten en büyük ebatlı serakmik

120x240 cm yer ve duvar seramiğinin mucidi NG Kütahya Seramik, hem yerde hem duv ...

NG Kütahya, yatlarda seramik modasını başlattı
  • 18.09.2020 11:22

NG Kütahya, yatlarda seramik modasını başlattı

NG Kütahya Seramik, Türkiye'de ilk kez 120x240 cm ölçülerinde seramik üreterek R ...

NG Kütahya Seramik, havalimanları için dayanıklı seramik üretti
  • 08.09.2020 12:12

NG Kütahya Seramik, havalimanları için dayanıklı seramik üretti

NG Kütahya Seramik, bir ilke daha imza atarak havalimanı, fabrika, hastane, park ...

NG Residence'ta teslimler başladı
  • 25.09.2018 16:15

NG Residence'ta teslimler başladı

Türkiye’nin önemli markalarından biri olan NG Kütahya Seramik’in ilk büyük konut ...