maritbet girişmaritbet
Kullar İnşaat Lavinya’ya yeni halkalar ekliyor

Kullar İnşaat Lavinya’ya yeni halkalar ekliyor

Kullar İnşaat gerçekleştirdiği kaliteli ve yaşam standardı yüksek projelerle Florya’nın kitlesini Büyükçekmece’ye taşıyor.

Tekstil sektöründeki 43 yıla varan iş tecrübesini enerji ve dış ticaretin yanısıra inşaata taşıyan Kullar İnşaat, Beylikdüzü ve Büyükçekmece'de geliştirdiği projelere yenilerini ekliyor. Zincirin 4. Halkası olan Lavinya Marmara'nın satışına yoğunlaşan firma, yakın gelecekte 2. etap ve La Mirage ile yoluna devam edecek. 

Tekstilden kazandığının bir kısmını gayrimenkule aktaran ve şu anda hali hazırda 250 bin metrekare inşaat yapabilecek arsaya sahip olan Kullar İnşaat, Florya'daki elit ve seçkin kesimi sessiz sedasız Büyükçekmece Sinanoba, Avcılar, Esenyurt ve Beylikdüzü gibi ulaşımı kolay lokasyonlara taşıyor. İnşaattaki kalite standardını bilen yatırımcıları da onları takip ediyor.

Sinanoba'da yine bu kesim için üretilen ve yarıya yakını satılan Lavinya Marmara'nın satış ofisinde buluştuğumuz Kullar İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi ve İnşaat Bölüm BaşkanıAli Kul, projenin gidişatı başta olmak üzere grubu, hedeflerini ve yatırımlarını anlattı. 

Öncelik özsermayede, banka ve krediye bulaşmıyor

2007 yılından bugüne 500 milyon dolarlık yatırım değeri olan 4 proje geliştiren şirketin 250 milyon dolarlık bir portföy oluşturduğuna işaret ederek sözlerine başlayan Kul, “Öncelikli olarak öz sermaye ile büyüyor ve kendi arsalarımız üzerinde projeler geliştiriyoruz. Banka ile ilişkimiz yok. 8 yıldır inşaata ağırlık vererek Lavinya adı altında markalaşmaya gidildi” dedi.

Bu zamana kadar Beylikdüzü Ginza Lavinya Park, Otoport, Lavinya Garden ve Lavinya Marmara olmak üzere 4 proje geliştirildiğini söyleyen Kul, “Bundan sonra da Lavinya Marmara'nın 2. etabı devamı gelecek. Buna ilave olarak yılsonuna doğru Esenyurt'ta geliştirdiğimiz La Mirage AVM'nin planlarını masamıza alacağız. Karma kullanım ve AVM özelliklerine sahip olan projenin 90 bin metrekarelik inşaat alanı ve 100 milyon dolarlık yatırım değeri olacak” şeklinde bilgi verdi. 

Lavinya'nın melodik bir tınısı var

Melodik bir tınısı olan Lavinya kelimesi ile markalaştıklarını belirten Kul, bu zamana kadar 1000'e yakın aileye bine yakın aileye yuva olduklarına dikkat çekerek Lavinya Marmara'nın detayları hakkında bilgiler aktardı. İnşaatta kaliteye öncelik verdiklerini belirten Kul, “Ama bunun yanı sıra insanların yaşam kalitesini yükselten sosyal aktivite alanları, manzara, ulaşım kolaylığı ve iyi bir sosyo - kültürel çevreye de önem veriyoruz. Florya'nın alternatifi olacak bir yer burası. Çünkü oradan gelen iyi bir müşteri kitlemiz var. Elit hayatın devam olarak dingin ve rahat bir hayat için buraya uzanıyorlar” dedi.  

Lavinya Marmara'da cazip fırsatlar var

Ev almak isteyenlere yönelik cazip ödeme seçeneklerinin sunulduğu kampanya kapsamında yüzde 50 peşinata 11 ay 0 faiz imkânı sunduklarını söyleyen Kul, “Büyükçekmece'de inşaatı devam eden Lavinya Marmara'nın yüzde 45'i satıldı. Projede 115 konut ve 17 ticari alandan oluşuyor. 2+1, 3+1 ve 4+1 dubleks olarak farklı daire tipleri yer alıyor. 94 metrekare ile 240 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip daire seçenekleri bulunurken, dairelerin 410 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor” dedi.

Sosyal alanları çok çekici 

Lavinya Marmara'nın 8 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde 30 bin 956 metrekare inşaat alana sahip olduğunu hatırlatan Kul, “Projede 1.000 metrekare sosyal tesislere ayrılmış olup, fitness center, sauna masaj ve buhar odaları, Türk hamamı, yarı açık - yarı kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu ve çocuk oyun parkı mevcut. Haziran 2016'da teslim edilecek projede verilen sözden çok daha önce Ocak 2016'da tamamlanmış olacak” diyerek projenin özelliklerine vurgu yaptı.

İnşaat en az 50 yıl daha devam etmeli

Türkiye için ayrıcalıklı bir öneme haiz olan inşaat sektörünün dinamizminin devam etmesi gerektiğini söyleyen Kul, “Kentsel dönüşüm, turistik gayrimenkul alanının bakirliği,  yükselen yaşam standardı gibi etkenleri üst üste eklediğinizde bu hızla 50 yıl daha inşaat yapmamız gerek. Ayrıca Türkiye'nin yapı stoku, uzun yıllar inşaata bağlı olduğunun göstergesi. Tabi tüm bunlara ek olarak tüketici yatırım yaparken dikkat etmeli ve alım yaparken çalıştığı firmanın kalitesini takip etmeli” diyerek sözlerini noktaladı.

Hüseyin Belibağlı/emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ali Kul, Lavinya Marmara'yı anlattı!
  • 05.06.2015 17:19

Ali Kul, Lavinya Marmara'yı anlattı!

Kullar Proje Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kul, Lavinya Marmara projesinin detaylar ...

Kullar İnşaat, gelecek planlarını açıkladı!
  • 20.05.2015 15:52

Kullar İnşaat, gelecek planlarını açıkladı!

Kullar İnşaat Proje Geliştirme Danışmanı Mehmet Turanlı ve Kullar İnşaat Bölüm B ...

Lavinya City Mimaroba'da satışlar başladı
  • 22.08.2016 15:43

Lavinya City Mimaroba'da satışlar başladı

Büyükçekmece'de konumlandırılan Lavinya City'de inşaat başladı, teslimler ise 20 ...

Kullar İnşaat Lavinya’ya yeni halkalar ekliyor
  • 09.06.2015 15:12

Kullar İnşaat Lavinya’ya yeni halkalar ekliyor

Kullar İnşaat gerçekleştirdiği kaliteli ve yaşam standardı yüksek projelerle Flo ...

Kullar İnşaat proje ve hedeflerini açıkladı!
  • 20.05.2015 15:49

Kullar İnşaat proje ve hedeflerini açıkladı!

Türkiye’nin köklü gruplarından biri olan Kullar, inşaat, tekstil ve enerji alanl ...

Lavinya Marmara görücüye çıktı!
  • 20.05.2015 10:20

Lavinya Marmara görücüye çıktı!

Lavinya Marmara projesinin basın lansmanını canlı yayınladık. ...