maritbet girişmaritbet
“Konutta güvenin formülü kaliteli malzeme”

“Konutta güvenin formülü kaliteli malzeme”

Selahattin Karataş, inşaat sektörüne duyulan güvenin malzeme kalitesinden kaynaklandığını vurguluyor.

Ekonominin lokomotifi İnşaat sektörüne duyulan güven düşüş gösterirken, sektör temsilcileri kullanılan malzeme kalitesinin alıcının güvenini kazanmakta önemli rol oynadığını kaydediyor.

Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) ‘Ekonomik Güven Endeksi'ne göre, inşaat sektörü güven endeksi Mart ayında Şubat ayına göre düşüş gösterdi. İnşaat sektörü güven endeksi bir önceki aya göre yüzde 1.6 azalarak 83.67 değerine düştü.

Türk ekonomisinin amirali sektörde güveni sağlamanın inşaatçılara düştüğünü vurgulayan Karataş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Karataş, “İnşaat ‘yap-sat-para kazan' demek olmamalı. Çünkü sürekli yeni projeler üretiliyor. Bu projeler arasında öne çıkmak için güven duyulan bir firma olarak isminizi duyurmanız gerekiyor. Uzun yıllardır faaliyet gösterdiğimiz inşaat sektöründe güven duyulan bir marka olmak için çalıştık. Son projemiz Karat Rezidans'ta da bu güveni sağlamlaştırıyoruz” dedi.

Karataş, Başkent Ankara'da seçkin kişilerin yeni adresi Yaşamkent'te hayata geçirdikleri Karat Rezidans projesini de bu güvenle yükselttiklerini kaydederek, şunları söyledi:

“Karataş İnşaat olarak, 28 yıldan bu yana hep güvenilen bir firma olmayı başardık. Son projemiz Karat Rezidans'ta da yüksek kaliteli malzemeleri birinci sınıf işçilikle buluşturarak lüks kavramında yeni bir dönem başlatıyoruz. Yüzde 80'ini tamamladıktan sonra satışına başladığımız Karat Rezidans'ta kullandığımız bir tek çiviye kadar tüm malzemelerin arkasındayız. Böyle projeler yükselmeye devam ettikçe eminim ki sektöre duyulan güven günden güne artacaktır.”

Yorum Yaz

Benzer Haberler

“Konutta güvenin formülü kaliteli malzeme”
  • 03.04.2015 15:18

“Konutta güvenin formülü kaliteli malzeme”

Selahattin Karataş, inşaat sektörüne duyulan güvenin malzeme kalitesinden kaynak ...