maritbet girişmaritbet
Konut projelerinden CNR Emlak Fuarı’na özel fırsatlar!

Konut projelerinden CNR Emlak Fuarı’na özel fırsatlar!

CNR Emlak 2015 Fuarı, Orta Doğu, Körfez, Balkan ülkeleri ve Avrupa’dan gelecek alıcıları ağırlayacak.

Gayrimenkul sektörünün öncü 200 projesinin sergileneceği fuarda, katılımcı firmalar CNR Emlak Fuarı'nda görücüye çıkaracakları konut ve iş yeri projelerinde özel avantajlar sunacaklar.

CNR Ekspo Genel Müdürü Alkan Usta, “Son günlerde gündeme gelen gayrimenkul alan yabancılara vatandaşlık verilmesi konusu daha tam resmileşmemesine rağmen, Türkiye sevdalısı yabancı alıcıların dikkatini çekti. Bu konunun sektöre ve fuara olan ilgiyi artıracağın düşünüyoruz.”

CNR Ekspo Genel Müdürü Alkan Usta

Emlak sektörünün önde gelen firmaları ve dev projelerin yer alacağı ‘CNR Emlak 2015 - Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'nda geri sayım başladı. CNR EXPO Yeşilköy'de bu yıl 3'üncüsü gerçekleştirilecek fuar, Türkiye ve yakın coğrafyanın konut, iş yeri, alışveriş merkezi yatırımcıları ile katılımcı firmalarını buluşturacak. Her bütçeye uygun konut ve iş yerlerinin sergileneceği fuarda tüketiciler ve yatırımcılar, gayrimenkul sektörünün öncülerinin sunduğu özel avantajlarından yararlanacak. Fuardan maksimum düzeyde fayda sağlatmayı amaçlayan CNR Emlak, ziyaretçilerine, özel avantajları, 200 projenin aynı anda görüp değerlendirme imkanı, bankalardan en uygun krediyi seçme fırsatı, KDV avantajı, VIP dinlenme alanları, uzman konuşmacılardan seminerler gibi fırsatları bir arada sunacak.

CNR Emlak Fuarı'na yabancı ilgisi büyüyor

4-8 Kasım 2015 tarihleri arasında düzenlenecek CNR Emlak 2015 Fuarı'na, her yıl olduğu gibi bu yıl da büyük yatırımcı ve alıcı gruplar damga vuracak. Suudi Arabistan, Kuveyt, Katar, Bahreyn, Birleşik Arap Emirlikleri, Ürdün, Azerbaycan İran, Irak, Rusya, Yunanistan ve Umman gibi pek çok Orta Doğu, Körfez, Balkan ülkeleri ve Rusya'dan gelecek yatırımcı ve alıcılar sektörün önde gelen projelerini bir arada görme şansı yakalayacak. Afganistan da CNR Emlak 2015 Fuarı'na 80 kişilik alım heyetiyle katılarak, Türkiye'de yatırım yapmanın yollarını arayacak.

“Konut alımında yabancıya avantajlı dönem fuara ilgiyi artıracak”

Fuarla ilgili değerlendirmede bulunan CNR Ekspo Genel Müdürü Alkan Usta, “CNR olarak sektörün yüzünü güldüren bir fuar organize ettiğimize inanıyoruz. Türkiye'nin gözde sektörleri arasında olan gayrimenkul sektörü, dünyanın da gözdesi olma yolunda ilerliyor. Fuar organizasyonumuzdan da gördüğümüz gibi Türkiye'ye yabancı ilgisi her geçen gün artıyor” diye konuşarak, CNR Emlak Fuarı'na sayılı günler kalmasına rağmen, yabancılardan gelen talebin arttığını söyledi.

Konut alan yabancıya vatandaşlık hakkı verilmesi konusuna da değinen Usta, “Son günlerde gündeme gelen gayrimenkul alan yabancılara vatandaşlık verilmesi konusu daha tam resmileşmemesine rağmen Türkiye sevdalısı yabancı alıcıların dikkatini çekti. Bize bu konuyla ilgili sorular yöneltmeye başladılar. 5 binin üzerinde yabancı yatırımcı ve alıcının gelmesini beklediğimiz fuarın hemen seçim sonrasında gerçekleştirilmesinin de gayrimenkul sektörüne ve Türkiye ekonomisine ilaç gibi geleceğine inanıyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

'Türkiye yatırım cazibesini koruyor'
  • 23.11.2017 15:39

'Türkiye yatırım cazibesini koruyor'

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve TOKİ'nin desteğiyle CNR Expo Yeşilköy'de düzenl ...

'Gayrimenkul sektörünün önü açılacak'
  • 05.11.2015 14:03

'Gayrimenkul sektörünün önü açılacak'

Aben Grup Yönetim Kurulu Üyesi Ünal Doğru, Emlaktasondakika.com'a sektör hakkınd ...

Hasan Bursalıoğlu, S² ile sektörü anlattı
  • 12.09.2014 14:36

Hasan Bursalıoğlu, S² ile sektörü anlattı

CNR Emlak Fuarı 2014'te B-LAP Yönetici Ortağı Hasan Bursalıoğlu ile S² uygulamal ...

CNR Emlak Fuarı dev projeler göz doldurdu
  • 05.11.2015 08:52

CNR Emlak Fuarı dev projeler göz doldurdu

Gayrimenkul sektörünün yerli-yabancı yatırımcılarını buluşturan CNR Emlak Fuarı ...

Mist İnşaat, Optimist Residence projesini tanıtıyor
  • 20.11.2017 16:08

Mist İnşaat, Optimist Residence projesini tanıtıyor

Mist İnşaat, 23-26 Kasım tarihleri arasında CNR’da düzenlenecek olan 5. Gayrimen ...

Mehmet Özhaseki, CNR Emlak Zirvesi'nin açılışını yapacak
  • 17.11.2017 15:51

Mehmet Özhaseki, CNR Emlak Zirvesi'nin açılışını yapacak

2. CNR İstanbul Emlak Zirvesi ve 5. CNR Emlak Fuarı 23-26 Kasım tarihleri arasın ...