maritbet girişmaritbet
Kişiye özel renk üretiyor!

Kişiye özel renk üretiyor!

Filli Boya, farklı ürün ve renk seçenekleri ile mekânlarda yarattığı ufak dokunuşlarla çarpıcı ve estetik alanların elde edilmesine katkı sağlıyor.

Fiili Boya, geliştirdiği 'Renxmatik' sistemi ile farklı kimliklere, bakış açılarına ve zevklere seslenen en güzel renkleri yaşam alanlarına taşıyor. Tasarımı estetikle birleştiren bu sistem, insan gözünün algılayabildiği tüm renkleri eksiksiz ve kesin olarak tanımlayarak kişiye özel, sınırsız renk üretiyor. Fiili Boya Renxmatik Sistemi ile bir kumaş, kağıt, perde ya da favori bir eşyanın rengi 2 saniye gibi kısa bir sürede elde edilebiliyor. Mimarlar, tasarımcılar, boya ustaları ve yaşam alanlarının dekorasyonuna, renklerine özen gösteren herkes bu sistem sayesinde mekânlarda renk kullanım seçeneklerini arttırarak özgün yaşam alanları oluşturabiliyor. Renxmatik sistemi istenilen miktarda ve renkte boyayı kişiye özel üretilmesine imkan sağlıyor. Dekorasyona dair kişisel zevklerin ayrımından esinlenerek hayata geçirilen Renxmatik ile Fiili Boya, artık sadece bir mekânın dekorasyon ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik değil, daha bireysel renk çözümleri sunuyor.

renxmatik

1988 yılında kurulan Betek A.Ş., 1993 yılında inşaat boyları alanında Avrupa'nın en büyük boya markalarından Caparol ile teknolojik işbirliği yaparak, "Fiili Boya" markası adı altında Avrupa'nın teknolojik zenginliğini Türkiye'ye taşıdı. Fiili Boya olarak, her üründe AB'nin büyük önem verdiği çevre koruma ve çevre sağlığını dikkate alarak, AB boya standartlarında üretim yaptıklarını belirten Fiili Boya Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Burak Basmacı,"Bugüne kadar Türk boya ve ısı yalıtımı sektöründe henüz bilinmeyen ürünleri piyasaya sunarak, kaliteli üretim yapan, öncü ve yenilikçi marka kimliği kazanan Fiili Boya, sanayide örnek gösterilerek renk üretiyor en kısa sürede boya ve ısı yalıtım sektörünün en güçlü firması oldu. 2001 yılı itibarıyla boya sektöründe. 2010 itibarıyla da ısı yalıtım sektöründe pazar liderliğini yakaladı" dedi. 

22 ÜLKEYE İHRACAT 

Pazardaki konumlarını korumak adına yatırımlara devam ettiklerini dile getiren Basmacı, '"Dünyadaki en güncel teknolojik yeniliklere uygun olarak kurulmuş olan yeni Sanayi Boyaları Üretim Tesisi'mizin açılışını çalışanlarımız, hissedarlarımız, bayilerimiz ve müşterilerimizin katılımı ile nisan ayında Gebze'de gerçekleştirdik. Aynı zamanda Fiili Boya olarak Gürcistan, Irak, Azerbaycan, Türkmenistan, Özbekistan. Rusya, Kazakistan. İran. Romanya. Bulgaristan, Kırgızistan, Kıbrıs, Kosova, Ukrayna, Tacikistan, Moldovya, Gabon, Ekvator Güneşi, Libya, Maldivler, Güney Kore, ve Venezuela gibi 22 ülkeye ihracat yapıyoruz. Bunun yanı sıra Mısır'da 11 bin metrekarelik alan üzerine kurulan tesisimizde üretim gerçekleştiriyor ve bu üretim merkezi ile sadece Mısır değil, geniş bir coğrafyaya yayılmış onlarca ülkeye hizmette bulunuyoruz" diye konuştu. 

renxmatik

UZUN ÖMÜRLÜ İÇ VE DIŞ CEPHE 

FİLLİ Boya'nın iç cephe boyası AlpinaSilan, ipeksi mat dokusu ve 'Renk ve Yüzey Koruma Teknolojisi' özelliğiyle yaşam alanlarındaki renklerin uzun yıllar ilk günkü canlılığını korumasını sağlıyor. Su bazlı, dekoratif son kat iç cephe boyası AlpinaSilan, tam silinebilir ipeksi mat dokusunun yanı sıra renkleri daha da göz alıcı, daha da çarpıcı yansıtarak yaşam alanlarına ferahlık hissi taşıyor. 

Uygulama sonrasında koku bırakmaması ve çevre dostu olması özelliğiyle de ön plana çıkıyor. Fiili Boya dış cephelerin uzun yıllar korunmasında, silikonlu dış cephe boyası AlpinaSilan'ı öneriyor. 

AlpinaSilan, dış cephelerin daha canlı ve estetik bir görünüme kavuşmasını sağlıyor. 
AlpinaSilan'ın, dış cephe boyalarının 5 temel niteliği olan nefes alma, su geçirmezlik, sistem ile bütünleşme, üstün UV dayanımı ve cephelerin temiz kalması özelliklerin tamamım bünyesinde barındırdığı belirtiliyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Filli Boya’dan ev dekorasyonuna iki yeni çözüm: Afilli ve Selleys!
  • 04.06.2022 17:07

Filli Boya’dan ev dekorasyonuna iki yeni çözüm: Afilli ve Selleys!

Filli Boya, ev bakımı ve hobi çözümleri sunan Afilli ve Selleys ürünleri ile evi ...

Filli Boya'nın 2014 lansmanı yayında
  • 20.03.2014 16:25

Filli Boya'nın 2014 lansmanı yayında

Türkiye'nin ünlü boya firması Filli Boya'nın en yeni lansmanı emlaktasondakika.c ...

Filli Boya binalarda ısı yalıtım araştırması sonucunu açıkladı
  • 12.12.2013 16:02

Filli Boya binalarda ısı yalıtım araştırması sonucunu açıkladı

Filli Boya'nın enerji verimliliğini anlattığı toplantı emlaktasondakika.com fark ...

Yazın en trend servis tabakları Linens'te!
  • 17.06.2021 11:17

Yazın en trend servis tabakları Linens'te!

Linens, yaz mevsiminin enerjisini evinde yaşamak isteyenlere özel yeni servis se ...

MESA iç mimari tasarıma destek veriyor
  • 03.06.2021 09:19

MESA iç mimari tasarıma destek veriyor

MESA, Koleksiyon Mobilya bünyesinde kurulan Dzynzone markasının düzenlediği “Dzy ...

Filli Boya, Masumlar Apartmanı duvarını renklendiriyor!
  • 22.04.2021 07:45

Filli Boya, Masumlar Apartmanı duvarını renklendiriyor!

Başarılı oyuncu kadrosuyla dikkat çeken ve son döneme damgasını vuran ‘Masumlar ...