maritbet girişmaritbet
Kınaş İnşaat İstanbul'da Kayserililere özel site yapacak

Kınaş İnşaat İstanbul'da Kayserililere özel site yapacak

25 yıldır konut üretimiyle uğraşan ve Kayseri'de halen 27 ayrı noktada şantiyesi bulunan Kınaş İnşaat, İstanbul'u yatırım programına aldı.

25 yıldır konut üretimiyle uğraşan ve Kayseri'de halen 27 ayrı noktada şantiyesi bulunan Kınaş İnşaat, İstanbul'u yatırım programına aldı.

Halen Avrupa yakasındaki birkaç noktada arsa görüşmeleri yapan şirket, İstanbul'daki Kayserililere yönelik site kuracak.

Halen devam eden projelerinin en küçüğünün 50 konut, en büyüğünün 400 konuttan oluştuğunu anlatan Kahraman, internet üzerinden yaptıkları araştırmaya göre, müşterilerinin konut yapılmasını istediği yerlerin başında İstanbul'un geldiğini belirterek bu nedenle önümüzdeki 2-3 ay içinde İstanbul'da şantiye kuracaklarını açıkladı.

Konsept projeyle tanıştırdık

Kınaş İnşaat Satış Pazarlama Koordinatörü Muzaffer Kahraman, bu yıl bir ilki gerçekleştirerek Kayseri'yi lüks konsept konut projesi ile tanıştırdıklarını ve cesaretle aldıkları bu kararın meyvelerini de topladıklarını söyledi. Kahraman "Talas ilçesinde başladığımız Prestij projesinde tenis kortundan havuza, futbol sahasından seyir terasına kadar İstanbul'da benzerlerini görmeye alıştığınız ama Kayseri'de hepsini bir arada bulamayacağınız sosyal imkanları yerleştirdik. Halkın nasıl tepki vereceğini açıkçası merak ediyorduk. Ama gördüğümüz ilgi yeni projemizde de bu konsepti uygulamaya, hatta daha lüksünü yapmaya yöneltti" dedi. Kahraman 3 yıl sonra teslim edilecek projeyle ilgili şunları söyledi:

2+1 daire 142 metrekare

"Satışlar 20 gün önce başladı. Bu tanıtım döneminde 188 konuttan 122 tanesini sattık, kalanların satışı da hızla sürüyor. Fiyatların makul seviyelerde olması da satışta etkili. Çünkü bu kadar özellikli bir projede 92 bin liradan başlayan fiyatlarla ev sahibi olma fırsatı sunuyoruz. Üstelik dairelerimiz net alan olarak da büyük. İstanbul'da 2+1 daire 80 metrekare ise bizde 126 ile 142 metrekare arasında değişiyor. Geniş ölçülerde, ferah mekanlar yaratıyoruz"

2 yıllık satış sonrası hizmet

Şirket Kınaş Prestij projesinde 2 yıl boyunca ücretsiz satış sonrası hizmeti verecek. Ayrıca müşterilerine bir yıllık konut sigortası da hediye edecek. 40 milyon liralık projede fiyatlar 92 bin lira ile 206 bin lira arasında değişiyor. Kahraman yeni projenin mimarisi için İstanbul'da 5 büronun teklifleri arasından bir seçim yapacaklarını, yeni projelerinin en az 80 milyon lira değerinde olacağını vurguladı. Evlere yüzde 10 peşinat ve 60 ay taksit ile vade farksız sahip olabilecek.

Kaynak: BUGÜN

Kınaş İnşaat iletişim bilgileri 

Web: www.kinas.com.tr

E-posta:[email protected]

Tel: 0 352 231 18 18

  • Etiketler:

Yorum Yaz