maritbet girişmaritbet
Kartal’daki İstMarina’dan uçan Maldivler’e konacak

Kartal’daki İstMarina’dan uçan Maldivler’e konacak

Şubat ayında konut sektöründeki en ilginç kampanya DAP Yapı’dan geldi. İstMarina’dan konut alanlar Maldivler’e tatile gidiyor.

İstanbul'da faaliyet gösteren markalı konut üreticileri arasında ayrı bir yeri olan DAP Yapı, sevgililer günü dolayısıyla farklı bir kampanyaya imza atıyor. Şubat ayı boyunca İstMarina'dan konut alan herkese 100 bin liraya kadar indirim ve Maldivler Tatili hediye ediliyor. 

Önce kazandı, sonra kazandırıyor

DAP Yapı'nın, Kartal'da hayata geçirdiği Dünya'nın En İyi Yapı Geliştirme projesi ödüllü İstMarina'nın çok az sayıda rezidans daire kaldı. Şubat ayında ev sahibi olanlar ise dünyanın en ünlü tatil merkezlerinden Maldivler'de bu yolla 3 veya 5 gün muhteşem bir tatil kazanacak. Kampanya, 28 Şubat'a kadar geçerli olacak. 

Konaklamalar Water Bungalow'da

İstanbul'dan Maldivler'e gidiş dönüş uçak bileti ile Water Bungalow'da çift kişilik odalarda 3 gece veya 5 gece tam pansiyon konaklamayı içeren ve Şubat ayı sonuna kadar geçerli olacak Sevgililer Günü Kampanyası'ndan çok az sayıda kalan rezidans dairelerden satın alanlar yararlanabilecek. 

Gayrimenkul sektöründe benzersiz mimari projelere imza atan DAP Yapı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, Dünya'nın En İyi Yapı Geliştirme Projesi Ödülü'nü kazandıktan sonra bu mutluluğu müşterileri ile paylaşmak istediklerini söyledi. DAP Yapı olarak İstanbul'un farklı bölgelerinde geleceğin projelerini geliştirdiklerini ileri süren Yılmaz, “İstMarina projemizle ülkemize değer kattık. Çalışmalarımızın karşılığını önce Londra, akabinde Dubai'den aldığımız uluslararası ödüllerle taçlandırdık. Bu mutluluğu da sevgililer günü dolayısıyla bir kampanyaya dönüştürdük” diye konuştu.

2014'ün En Fazla Satış Gerçekleşen Projesi olan İstMarina yarısı açık yarısı kapalı alışveriş merkezi, otel, özel okul, özel hastane, restoranlar, park ve dini tesis alanlarıyla “Dünyanın en iyi karma yaşam projesi” olarak nitelendiriliyor. 1+0'dan 5+1'e 1463 üniteden oluşuyor. 34 metrekare ile 720 metrekare arasında değişen alternatiflerin sunulduğu projede tüm rezidansların adalar manzarasına sahip büyük terasları bulunuyor. 

Yolların kavşağında

Toplu ulaşım anlamında yolların kavşağı olarak nitelendirilen projede hava ve deniz ulaşımındaki kolaylıkların yanı sıra proje hızlı tren hattının da yürüme mesafesinde yer alıyor. Projenin kısa vadede yüzde 100, uzun vadede yüzde 300 prim yapacağı öngörülüyor. KDV oranının yüzde 1 olması da avantaj arz ediyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Kartal’daki İstMarina’dan uçan Maldivler’e konacak
  • 09.02.2015 16:39

Kartal’daki İstMarina’dan uçan Maldivler’e konacak

Şubat ayında konut sektöründeki en ilginç kampanya DAP Yapı’dan geldi. İstMarina ...