maritbet girişmaritbet
Kalekim Isparta'ya en temiz sanayi tesisi ödülü verildi!

Kalekim Isparta'ya en temiz sanayi tesisi ödülü verildi!

Kalekim AŞ. Isparta’daki tesisinde sürdürdüğü çevreye duyarlı faaliyetlerinin sonucu, 2012 yılının “En Temiz Sanayi Tesisi” ödülünü almaya hak kazandı

Kalekim AŞ. Isparta'daki tesisinde sürdürdüğü çevreye duyarlı faaliyetlerinin değerlendirilmesi sonucu, Isparta Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından 2012 yılının “En Temiz Sanayi Tesisi” ödülünü almaya hak kazandı. 

Kalekim'den yapılan açıklamaya göre, çevrenin korunması ve çevre bilincinin yaygınlaştırılması konularında gösterdiği çabalardan dolayı “En Temiz Sanayi Tesisi” seçilen Kalekim AŞ'nin ödülü, Isparta Valisi Memduh Oğuz tarafından törenle teslim edildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Kalekim AŞ Genel Müdürü Altuğ Akbaş, Kalekim'in tüm tesislerinde, bugünü olduğu kadar geleceği de düşünerek çevreye duyarlı çalışmalar yaptıklarını belirtti.

Akbaş, “Dünyadaki gelişme ve sektörel gereksinimleri yakından takip eden şirketimizin, sektördeki başarısını ve saygınlığını sürdürebilmek adına çevre duyarlılığı devam edecektir. Çevre politikasını, üretim faaliyetleri ve destek süreçlerinde, çevreye karşı oluşabilecek olumsuz etkileri minimize etmek olarak benimseyen Kalekim AŞ Isparta İşletmesi de, tüm çalışanları, hatta tedarikçileri ile çevreci yaklaşımı özümseyerek hayata geçirmiştir. Çevre dostu şirket olarak aldığımız ödülden dolayı Kalekim Ailesi olarak gururluyuz” değerlendirmesinde bulundu.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Kalekim Isparta'ya en temiz sanayi tesisi ödülü verildi!
  • 13.06.2013 14:46

Kalekim Isparta'ya en temiz sanayi tesisi ödülü verildi!

Kalekim AŞ. Isparta’daki tesisinde sürdürdüğü çevreye duyarlı faaliyetlerinin so ...