maritbet girişmaritbet
İzmir'e değer katan büyük projeler!

İzmir'e değer katan büyük projeler!

İzmir'in emlak projeleri inşaat sektörünün her geçen gün gelişim göstermesi ile büyük kentlerdeki yaşam alanlarını cazip hale getirmeye devam ediyor.

İzmir'in emlak projeleri dar gelirli vatandaşlara da bütçesi olanlara da çeşitli kampanya ve imkanlar sunuyor. Süper avantaj ve muhteşem konutlarıyla İzmir'in emlak projeleri inşaat sektörüne büyük katkı sağlıyor. İzmir'in emlak projeleri konut almak isteyen vatandaşlara uygun fiyatlarla sunuluyor.

İzmir'in emlak projeleri kente 20 milyar lira değerinde 15 bin konut kazandıracak. İzmir'in emlak projeleri her bir konutta ortalama 3 kişinin yaşayacağı hesaplandığında Karaburun, Beydağ ve Kınık'ın 45 bin olan toplam nüfusunu kapsayacak büyüklükte yeni yaşam alanları oluşturacak. İnşaat sektörünün parlayan yıldızı İzmir'in emlak projeleri, halen yapımı süren 15 bin konutla adeta şantiyeyi andırıyor. İzmir'in emlak projeleri Bornova, Altındağ, Bayraklı, Çiğli, Karşıyaka, Gaziemir, Ulukent, Konak, Menemen, Torbalı, Narlıdere, Çeşme bölgelerinde her biri 30 milyon lira ve üzerinde yatırım değerine sahip 52 konut projesi devam ediyor. İzmir'in emlak projeleri tamamlandığında 2019 yılma kadar kent merkezine 20 milyar liralık yatırımla 15 bin yeni konut kazandırılacak.

45 bin kişiye yeni yaşam alanı

İzmir'in emlak projeleri ile yapımı süren inşaatlar tamamlandığında 3 ilçenin toplam nüfusu kadar insan bu konutlarda yaşamlarını sürdürecek. İzmir'in emlak projeleri sayesinde Karaburun'da 9 bin, Beydağ'da 12 bin ve Kınık'ta 28 bin kişi yaşarken her 3 ilçenin toplam nüfusu 49 bini buluyor. Yapımı süren her bir yeni konutta ortalama 3 kişinin yaşayacağı düşünülürse İzmir'in emlak projeleri, 45 bin kişiye yeni yaşam alanları sunmuş olacak. Söz konusu rakam, aynı zamanda İzmir'in 11 ilçesini de nüfus yoğunluğu bakımından geride bırakıyor.

Ulaşım projeleri ilgiyi artırdı

Hükümetin İzmir-İstanbul, İzmir-Antalya otoyol projelerinin yanı sıra İzmir-Ankara Yüksek Hızlı Treni (YHT) projesiyle ortalama 3.5 saatte ulaşılabilir hale gelecek İzmir'in emlak projeleri inşaat sektörünün de incilerinden biri oldu. İstanbul'daki konut doygunluğunun ardından firmaların İzmir'e yönelmesi de kentin dört bir yanında ilginç mimariye sahip kulelerin, karma projelerin ve AVM'lerin yükselmesini sağladı. İzmir'in emlak projeleri her bir ilçesinde 52 ila 1178 konut sayısı olmak üzere 10 ilçede projeler devam ediyor.

Bornova birinci sırada

İzmir'in emlak projeleri brüt metrekare fiyatının ortalaması 4 bin liraya dayanıyor. En düşük metrekare fiyatı ise 1727 TL ile Ulukent'te. Metrekaresi en pahalı konut ise 6387 lira ile Konak'ta inşaatına yeni başlanan karma projede bulunuyor. İzmir'in emlak projeleri arasında en fazla konut inşaatı yapılan ilçeler sıralamasında Bornova 17 proje ve 6 bin 104 konut ile birinci olurken, Çiğli yine 16 proje ve 3 bin 999 konut ile ikinci, Konak 3 proje ve 905 konutla üçüncü, Bayraklı ise 4 proje 801 konutla üçüncü sırada yer aldı. İzmir'in emlak projeleri listesinin son sırasında ise Narlıdere 2 projede toplam 117 konutla kendine yer buldu.

İzmir'in emlak projeleri yeni bazı konutlarda astronomik fiyatlandırmanın halk lehine döneceği bir "denge terazisi" sistemi oluşturuyor. İzmir'in emlak projeleri cebinde 25 bin liradan 35 bin liraya kadar birikimi olan yurttaşlara, ev sahibi olma imkanı sunuyor. İzmir'in emlak projeleri orta gelir grubundaki insanların insanca yaşayacakları konut sahibi olma koşulları sağlıyor.

İzmir'in emlak projeleri ile 250.000 ve 300.000 TL maliyetle ev sahibi olma şansına kavuşanların hissesi, bir yıl dolmadan, önceki projelerde olduğu gibi 2 katı değerlenecek.

 

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

DAP İzmir projesinin tanıtım filmi yayında!
  • 08.02.2018 16:15

DAP İzmir projesinin tanıtım filmi yayında!

DAP Yapı'nın İzmir'de hayata geçireceği konut projesinin tanıtım filmi emlaktaso ...

İzmir'e deprem sonrasında 3 bin yeni konut geliyor!
  • 26.11.2020 09:52

İzmir'e deprem sonrasında 3 bin yeni konut geliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İzmir'de deprem sonrası rezerv alan üzer ...

İMKON ''İzmir kentsel dönüşümünde gecikme olmamalı''
  • 16.11.2020 17:38

İMKON ''İzmir kentsel dönüşümünde gecikme olmamalı''

İMKON Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, kentsel dönüşümde herhangi bir gecikme olma ...

İzmir’e göç artıyor, konut fiyatları yükseliyor
  • 29.07.2020 11:41

İzmir’e göç artıyor, konut fiyatları yükseliyor

Türkiye’nin Batı’ya açılan penceresi ve 3. büyük şehri olan İzmir, gelişmiş, ayn ...

"Mega projeler bittiğinde İzmir bir dünya şehri olur"
  • 17.01.2019 09:29

"Mega projeler bittiğinde İzmir bir dünya şehri olur"

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci, Habertürk TV'de ...

"İstanbul - İzmir Otoyolu bu yıl bitiyor"
  • 13.01.2019 11:27

"İstanbul - İzmir Otoyolu bu yıl bitiyor"

AK Parti’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, CNN Türk’te ...