maritbet girişmaritbet
İstwest, yaza Işın Karaca ile "Merhaba" dedi!

İstwest, yaza Işın Karaca ile "Merhaba" dedi!

Markalı konut projelerindeki fırsatları bulan Evdekifirsat.com portföyüne kattığı Istwest için harika bir organizasyon düzenledi.

Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşen etkinlikte Istwest'liler Işın Karaca konseri ile yaza ‘‘merhaba'' dedi. Yaklaşık 800 kişinin katıldığı organizasyonda Işın Karaca şarkıları ve sahne şovuyla Istwest'lileri coşturdu. 

ışın karaca istwest

Portföyüne kattığı yeni markalarla her geçen gün daha da büyüyen Evdekifirsat.com, geçtiğimiz hafta sonu konut sahiplerine ve basına özel bir organizasyon düzenledi. Işın Karaca konseri ve barbekü etkinliği ile keyifli zaman geçiren davetliler konsere büyük ilgi gösterdiler. Şehrin merkezinde en ince ayrıntının düşünülerek hayata geçirilen Istwest'te konser sonrasında satış ofisini ziyaret eden Işın Karaca projeye hayran kaldığını belirtti. Projeye olan beğenisini şu sözlerle özetledi: ‘‘Bugün bu etkinliği düzenleyen, ev fırsatlarını sizler için araştırıp bulan EVDEKİFİRSAT.COM'a, Türkiye'nin Konut Uzmanı EYG'ye ve Istwest'i iyi bir yaşam felsefesiyle tasarlayan Fer Yapı ve Boyner Grubuna teşekkürler.''

İstWest'li Olmak İçin Fırsat Bu Fırsat 

Evdekifirsat.com bugüne kadar peşinatsız, hemen teslim, küçük taksitlerle sunduğu ödeme planlarıyla çok sayıda aileyi ev sahibi yaptı. Bugüne kadar Bahçesehi¬r Vadi¬, Quartz, Teras Evler, Kuleler, Spradon Evler, Halkalı Di¬van Resi¬dence, Maslak Mashattan‘da sunduğu uygun ödeme koşulları ile ev sahibi olma fırsatlarına, şimd¬i de Ataköy sahiline 10 dakika mesafedeki İstwest'i ekledi.

ışın karaca istwest eyg

Boyner Holding ve FerYapı'nın iyi yaşam felsefesiyle tasarladığı İstwest, yüksek yaşam standartlarının olduğu, 999 üniteden oluşan, yaşayanlar içinde üstün nitelikli sosyal alanları, özgün mimarisi ve yüksek kalite standartlarıyla yanı başındaki Avm ile konforlu bir yaşam vaat ediyor.

Ataköy Sahile 10 dakika, Atatürk Havaalanı'na 5 dakika mesafedeki konumuyla ve Basın Ekspres yoluna direk bağlantısıyla özel bir lokasyona sahip olan İstwest'te, Evdekifirsat.com sınırlı sayıdaki ev için 15 Haziran'a kadar peşinatsız, hemen teslim, 1+0 evlerde 1.590 TL'den, 1+1 evlerde 2.690 TL'den,2+1 evlerde 4.259 TL'den,3+1 evlerde 4501 TL'den başlayan taksitlerle evinize taşınma imkanı sunuyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

ISTWEST
  • 23.11.2011 16:23

ISTWEST

Fer Yapı ve Boyner işbirliği ile Basın Ekspres Yolu üzerinde hayata geçirilen ve ...

Yenibosna İstwest'te feci kaza ölümle sonuçlandı!
  • 03.09.2020 16:19

Yenibosna İstwest'te feci kaza ölümle sonuçlandı!

Bahçelievler'de İstWest projesinden kiralık ev bakmaya giden Soner Elveren'in ba ...

Parima’da peşinatsız, 4 yıl vadeli ofis fırsatı!
  • 31.12.2015 10:33

Parima’da peşinatsız, 4 yıl vadeli ofis fırsatı!

Bugüne kadar pek çok projeyi başarıyla tamamlayan FerYapı, Parima projesini taşı ...

İstwest, yaza Işın Karaca ile "Merhaba" dedi!
  • 02.06.2015 13:27

İstwest, yaza Işın Karaca ile "Merhaba" dedi!

Markalı konut projelerindeki fırsatları bulan Evdekifirsat.com portföyüne kattığ ...

EYG, ilk gayrimenkul fonu iznini SPK’dan aldı!
  • 27.05.2015 22:58

EYG, ilk gayrimenkul fonu iznini SPK’dan aldı!

EYG Group, SPK’dan aldığı fon kurma iznine ek olarak İstwest ve DAP Vadisi’nde d ...

Marka İndirim Çadırı bugün açıldı!
  • 19.12.2014 11:04

Marka İndirim Çadırı bugün açıldı!

İstWest Meydan, Marka Çadır Günleri ile dünyada ünlü markaları indirimli fiyatla ...