maritbet girişmaritbet
İstanbul'un eğlence merkezi yılda 30 milyon kişiyi konuk ediyor

İstanbul'un eğlence merkezi yılda 30 milyon kişiyi konuk ediyor

Vialand, eğlence ve alışveriş merkezleri, rekreasyon alanı ve oteli ile kısa sürede İstanbul’un marka değerinde önemli bir yere sahip oldu

İlk temalı park olarak hizmet veren Vialand, eğlence ve alışveriş merkezleri, rekreasyon alanı ve oteli ile kısa sürede İstanbul'un marka değerinde önemli bir yere sahip oldu.

İstanbul'un kalbi Eyüp'te İBB'nin yaklaşık 600 dönümlük arsasının üzerinde Gürsoy Grup & Bayraktar İnşaat ortak girişimiyle gerçekleştirilen Vialand Eğlence Merkezi, AVM'si ve Ocak ayında hizmete giren oteli ile tam bir kent merkezi kimliği kazandı. Ayda 2 milyon 500 bin, yılda 30 milyon misafiri ağırlamaktan büyük onur duyduklarını dile getiren Vialand Genel Müdürü Tolga Alişoğlu, elde ettikleri bilgi birikimini dünyanın farklı noktalarında kuracakları yeni eğlence merkezlerinde değerlendireceklerini kaydetti.

Yirmi ay gibi kısa bir sürede inşaatın tamamlandığını ve 13 aydan bu yana hizmlet verdiklerini belirten Tolga Alişoğlu, İstanbul halkı başta olmak üzere dünyanın farkı kesimlerinden gelen beğenilerin motivasyonlarını artırdığını dile getirdi. Kentin ulaşım açısından en kolay noktalarından birisinde yer aldıklarına dikkat çeken Alişoğlu, kuş uçuşu 5 kilometrelik bir yarı çapta 5 milyon insanın yaşadığını söyledi. Alişoğlu, Tarihi Yarımada, konut alanları, üniversiteler, sivil toplum kuruluşu merkezi gibi oluşumların kendilerine yakın bir lokasyonda bulunduğunu da sözlerine ekledi.

Kentsel dönüşümün merkezindeyiz

Bunlara ek olarak çevrelerinde bölgenin en büyük kentsel dönüşüm alanlarından birisi olduğunu söyleyen Alişoğlu, son 35 ayda konutların değerinin 3 kat arttığını kaydetti. Daha önce 120 bin liraya satılan evlerin şu anda 500 bin liralık bir seviyeye çıktığını örnek veren Alişoğlu, bu rakamların daha da yükselmesini umduklarını söyledi.  Kentsel dönüşümün sadece bina yenilenmesinden çok daha öte anlamlar içerdiğini ifade eden Alişoğlu, “Dönüşüm, sadece binanın dönüşmesi değildir. Meydanların, yolların, parkların otoparkların ve diğer modern ihtiyaçların karşılandığı sağlıklı kentlerin kurgulanmasıdır. Vialand, bu anlamda İBB ve Eyüp Belediyesi'nden aldığı destekle bölgenin dönüşümünde önemli bir misyon üstleniyor. Eyüp Sultan Türbesi'nin yakınlığı, yapılacak metro ile Taksim'e bir kaç dakikalık bir mesafede olması dönüşüm anlamında bölgeyi öne çıkarıyor” dedi.

Alışverişe gelen otelde konaklıyor

Vialand'da 360 derecelik perakende anlayışı ile hareket ettiklerini belirten Alişoğlu, AVM'de alışveriş yapan, Vialand'da eğlenen konukların otelde konakladıklarını söyledi. Bayraktar İnşaat'ın diğer iştirakleri olan Viaport ile aralarında turistik turlar düzenlediklerini söyleyen Alişoğlu, “Viaport Marin ve bir kaç kilometre mesafede inşaatı hızla devam eden Via Venezia projelerimiz var. Buralardaki alışveriş merkezleri de bizim sinerjimizi artıracak” dedi.

Röportajı izlemek için tıklayın

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Vialand'da büyük sürpriz! Yeni oyuncaklar...
  • 21.08.2014 14:08

Vialand'da büyük sürpriz! Yeni oyuncaklar...

İstanbul'un en önemli oyun merkezi olan Vialand'in Genel Müdürü Tolga Alişoğlu, ...

"Yılda 30 milyon ziyaretçiye ulaşıyoruz"
  • 20.08.2014 15:53

"Yılda 30 milyon ziyaretçiye ulaşıyoruz"

Eyüp'te yer alan eğlence merkezi Vialand Genel Müdürü Tolga Alişoğlu, emlaktason ...

Vialand Fetih Gösterisi yayında
  • 01.04.2014 16:05

Vialand Fetih Gösterisi yayında

Vialand Tema Park içerisinde yayınlanan Fetih Gösterisi emlaktasondakika.com'da ...

Vialand 2014 yeni sezon açılış toplantısı yayında
  • 01.04.2014 14:59

Vialand 2014 yeni sezon açılış toplantısı yayında

Eyüp Alibeyköy aksında yer almakta olan Vialand, 2014 sezonunu açtı ...

Vialand'da 2014 sezonu açıldı, tanıtım filmi yayında
  • 01.04.2014 13:55

Vialand'da 2014 sezonu açıldı, tanıtım filmi yayında

İstanbul'un en büyük tema parkı Vialand yeni sezonun kapılarını açtı. Tanıtım fi ...

Ortadoğu'nun en büyük turizm fuarında VIALAND'a büyük ilgi
  • 26.04.2016 11:31

Ortadoğu'nun en büyük turizm fuarında VIALAND'a büyük ilgi

İTO, Ortadoğu’nun en büyük turizm fuarı Arabian Travel Market’te (ATM), “There i ...