maritbet girişmaritbet
İstanbloom'da 2.5 milyon dolarlık evin yolu kütüphaneden geçiyor

İstanbloom'da 2.5 milyon dolarlık evin yolu kütüphaneden geçiyor

Esin Yapı'nın Zincirlikuyu'da 185 metre yüksekliğe ulaştıracağı İstanbloom'da rezidans fiyatları 550 bin ile 2,5 milyon dolar arasında değişiyor

Esin Yapı'nın Zincirlikuyu'da A sınıfı bina kriterlerine göre inşa edilen projesi İstanbloom'da rezidans fiyatları 550 bin ile 2,5 milyon dolar arasında değişiyor. Projenin en önemli özelliklerinden birisi ise rezidanslara, binanın girişindeki bin metrekarelik bir kütüphanede geçerek girilecek olması. 14 bin 760 metrekare arsanın 5 bin 600 metrekaresi de yeşil alana ayrılıyor.


AVM'yi değil sessizliği seçtik

Esin Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Metin Esin binanın sadece dış mimarisi değil içiyle de farklı olmasını istediklerini belirterek "Biz şirket ortaklan olarak oturmayı düşünebileceğimiz bir bina yapıyoruz. Bu nedenle örneğin altına AVM vs. yapmaktansa kütüphane gibi sosyal bir mekanı tercih ettik. Şehrin göbeğinde ama keşmekeşden uzak, sessiz ve huzurlu bir yaşam sunacağız" dedi.


Konsepti ile "Altı kütüphane üstü ev" dedirten yapı 196 daireden oluşacak. Ekim 2010'da lansmanı yapılan binanın kaba inşaatının yüzde 60'ı bitti Büyüklükleri 104 metrekareden başlayan konutların yüzde 35'inin satışı tamamlandı.
 

Sattığımıza mal edemiyoruz

Metrekare satış fiyatları 5 bin 500 dolar ile 10 bin dolar arasında değişiyor.
Daireler 2,5 yılda teslim edilecek.
Fiyatların lokasyona göre pahalı olmadığını da anlatan Esin "Biz şirketimize bu bölgede ofis olacak bina arıyoruz, ama öyle bir ofisi, burada sattığımız fiyata mal edemiyoruz" dedi.
46 kattan oluşan İstanbloom'da ev ve ofis alanlarının yanı sıra yemekhane, kafe, manav, market, kuru temizleme, kuaför, terzi gibi farklı servislerin sağlanacağı alanlar da bulunacak.

Kaynak: Selma Şenol / Bugün

Propin Property Investment Consultancy iletişim
Tel: 0 212 217 85 55       
E-posta: [email protected]
Web: www.propin.com.tr

  • Etiketler:

Yorum Yaz