maritbet girişmaritbet
İskandinav evi tasarlamak için tüyolar!

İskandinav evi tasarlamak için tüyolar!

Açık ve koyunun kontrastından yararlanın. Koyu meşe ve bal rengi malzemeden mobilyalar beyaz bir fon üzerinde birbirleriyle mükemmel uyum sağlayacaklardır

Mobilya seçimi

Açık ve koyunun kontrastından yararlanın. Koyu meşe ve bal rengi malzemeden mobilyalar beyaz bir fon üzerinde birbirleriyle mükemmel uyum sağlayacaklardır.Sade bir şıklık için eskiyi ve yeniyi bir arada kullanın.

18. yüzyıla ait masanın klasik çizgileri güncel bir sehpa ile uyum içerisinde olacaktır.Dağınıklıktan sakının. bu görünümün anahtarı sadelikten geçiyor.

Kumaş seçimi

Parlak beyazın saf tonlarını, açık kahverengi, çikolata ve ketenin donuk tonları ile kombine ederek bir odayıbahara hazırlayabilirsiniz.Perde ve yastıklar için dokusu olan kumaşlar tercih edin. Yün örgüler ve moher oturma odasına konfor katacaklardır.    

Pencerelerdeki hafif yazlık vualleri yumuşak yün ya da moher örtülerle örterek serin günlerde içinizi ısıtın.

Aksesuar seçimi

Farklı dokulardan oluşan katmanlar düzenlemelere hareket kazandırır. Kadifeleri, nötral kumaşları ve yumuş ipekleri örtü, masa örtüsü ve battaniyelerde kullanın.

Açıkta tutulmuş zemin ahşabı güzel görünebilir ancak kışın soğuk bir his yaratabilirler. Yün halılar ve koyun postları sererek ekstra sıcaklık ve konforsağlayabilirsiniz.

Soğuk bir kış gecesinde konfor sağlayın. Gerçek odun ateşi, kokulu çam kozala ve mumlarla dolu kaseler sıcak bir atmosfer yaratmanıza yardımcı olacaktır.

Milliyet

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Terk edilmiş İskandinav evleri ürkütüyor!
  • 25.07.2016 15:29

Terk edilmiş İskandinav evleri ürkütüyor!

Soğuk iklimin merkezi İskandinav ülkelerindeki terk edilmiş evler, ürkütücü görü ...

İskandinav evi tasarlamak için tüyolar!
  • 26.06.2012 11:19

İskandinav evi tasarlamak için tüyolar!

Açık ve koyunun kontrastından yararlanın. Koyu meşe ve bal rengi malzemeden mobi ...