maritbet girişmaritbet
İş kurmak isteyenler 'markalı emlakçılık' yapacak!

İş kurmak isteyenler 'markalı emlakçılık' yapacak!

Arthur & Miller Real Estate; İstanbul ve Anadolu’da yeni franchise ofisleri açarak yeni iş imkanı sunacak.

Alım, satım ve kiralama hizmetleri ile gayrimenkul değerleme ve geliştirme konularında danışmanlık hizmeti sunan Arthur & Miller Real Estate'in, “Bölge Korumacılığı” sistemine dayalı franchise modeli, girişimci adaylarına, emlak sektöründe kendi işinin sahibi olma fırsatı sunuyor. Sayıca az, fakat kaliteli hizmet sunan franchise ofisleri ile büyümesini sürdürmeyi hedefleyen Arthur & Miller Real Estate, 2015 yılı sonuna kadar İstanbul ve Anadolu'da toplam 20 ofis açacak.  Firma, franchise giriş bedeli olarak lokasyona göre farklılık göstermekle birlikte İstanbul'da 6 bin ila 15 bin dolar, Anadolu'da ise maksimum 6 bin dolar talep ederken, ofislerin cirosu üzerinden herhangi bir pay almıyor. Girişimci adaylarını uzun süreli sözleşmelerle finansal stres altında bırakmak istemeyen Arthur & Miller Real Estate, franchise anlaşmalarını minimum 2 yılla sınırlı tutuyor.

Arthur & Miller Real Estate, finansal açıdan çok zorlanmadan ve çok fazla ticari risk almadan, uzman bir marka çatısı altında emlak sektöründe kendi işinin sahibi olmak isteyen girişimci adaylarına avantajlı yatırım fırsatları sunuyor. Diğer markalı gayrimenkul danışmanlık şirketlerinden farklı olarak “Düşük ofis sayısı, yüksek hizmet kalitesi” prensibini esas alan Arthur & Miller Real Estate, yeni katılacak franchise ofislerine “Bölge Korumacılığı”nın yanı sıra eğitim, CRM destekli teknolojik alt yapı, hukuk ve reklam desteği sağlıyor. 

“İstanbul'u 3 bölgeye ayırdık. Anadolu'da yatırım maliyetini minimumda tuttuk”

Öncelikle, aynı bölgede çok sayıda franchise yerine, sayıca az ancak kaliteli hizmet veren ofisler hedeflediklerini söyleyen Arthur & Miller Real Estate Franchise Koordinatörü Bülent ARMAN; Bölge Korumacılığı'na dayalı bu anlayış sayesinde Arthur & Miller ofislerinin, kendi lokasyonlarında, ileride aynı marka altında başka ofislerin rakip olarak karşısına çıkmayacağı garantisine sahip olduklarını belirtiyor. İstanbul'u nüfus yoğunluğu ve m2 birim maliyetlerinin yüksekliğine göre 3 ayrı bölgeye ayırdıklarını söyleyen Arman, “Lokasyona göre 6 bin ila 15 bin dolar arasında değişen franchise bedelleri talep ediyoruz. Anadolu'da ise yine illere göre değişmekle birlikte, üst limit 6 bin dolar olacak” diyor.

Sundukları franchise modelinde, gelen başvurular arasında seçici davrandıklarını vurgulayan Arman, yeterli girişim sermayesi olup olmamasından çok, mevcut ofislerin profesyonel profiline uygun, özgün ve kaliteli hizmet vizyonuna kolay adapte olabilecek, doğru girişimci adaylarını tercih ettiklerini söylüyor. 

Arthur & Miller Real Estate'in girişimci adaylarına sunduğu franchise fırsatları hakkında detaylı bilgi almak isteyenler www.arthur-miller.us adresini ziyaret edebilirler.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bakan Tunç: "Gayrimenkul değerlemede bilirkişilik uygulaması ülke genelinde başladı"
  • 08.08.2023 15:49

Bakan Tunç: "Gayrimenkul değerlemede bilirkişilik uygulaması ülke genelinde başladı"

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, bugün itibarıyla gayrimenkul değerlemede öz ...

Bu hafta emlak sektöründe neler oldu?
  • 20.09.2014 14:33

Bu hafta emlak sektöründe neler oldu?

Emlak dünyasında neler olduğunu öğrendiğiniz Emlak Bülteni, bu hafta da sizlerle ...

Cansel Turgut Yazıcı inşaat sektörünü değerlendiriyor
  • 04.01.2014 16:39

Cansel Turgut Yazıcı inşaat sektörünü değerlendiriyor

Eva Gayrimenkul Değerleme Yönetim Kurulu Başkanı Cansel Turgut Yazıcı, gayrimenk ...

Emlaktasondakika.com gayrimenkul profesyonellerini buluşturdu
  • 28.03.2012 17:49

Emlaktasondakika.com gayrimenkul profesyonellerini buluşturdu

Emlaktasondakika.com, gayrimenkul piyasasının öncü markalarının kurumsal iletişi ...

Emlakçılıkta yeni dönem 1 Nisan'da başlıyor
  • 26.03.2021 10:28

Emlakçılıkta yeni dönem 1 Nisan'da başlıyor

Emlak sektörüne yönelik düzenleme uyarınca 1 Nisan'dan itibaren itibaren yetki b ...