maritbet girişmaritbet
İran Gayrimenkul Fuarı 19 Mayıs'ta başlıyor!

İran Gayrimenkul Fuarı 19 Mayıs'ta başlıyor!

Yatırımcıların ilgi göstermesi beklenen IREXPO, 19-21 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek.

IREXPO(www.irexpo.net), 19-21 Mayıs 2016 tarihleri arasında yılda 9 farklı ülkede 30'un üzerinde uluslararası fuar gerçekleştiren Elanexpo'nun organizasyonu ile İran/Tebriz'de gerçekleşecek. Fuarın Türkiye çalışmalarını ise her yıl farklı sektörlerde pek çok firmanın uluslararası katılımını organize eden Atılım Fuarcılık yürütecektir.

Tebriz'in tek fuar merkezi olan Tebriz Uluslararası Fuar Alanı'nda gerçekleşecek olan organizasyon Güney Azerbaycan(İran Azerbaycanı) bölgesinin tek sektörel fuar organizasyonu olarak biliniyor.

Elanexpo ayrıca 17-19 Aralık 2015 tarihlerinde gayrimenkul sektörünün önde gelen firmalarının yer aldığı ve Bakü'de gerçekleşen RECEXPO,(www.rec-expo.net) Azerbaycan Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı'nın da organizasyonunu başarıyla gerçekleştirdi. 

Türkiye ikinci sırada

İranlılar için gayrimenkul alımı geleneksel bir alışkanlık durumundadır, gelirlerinin yaklaşık yüzde 40'ını gayrimenkul yatırımı için kullanıyorlar. En çok tercih ettikleri ikinci ülke ise Türkiye. Özellikle İstanbul, Akdeniz ve Ege sahillerine ilgi gösteriyorlar. Bir diğer önemli husus ise Türkiye'ye yatırım yapan İranlıların tekrar yatırım yapmaya istekli ve meyilli olmaları.

Yıllık 1,5 milyon turist

İran halkı çok fazla Türk dizisi izlemekte, Türk kanallarını iyi takip etmekteler. Dolayısıyla marka değeri olan ürün ve hizmetleri iyi biliyorlar. Yine Türkiye'deki AVM'lerin en ciddi müşterileri İranlılar ve yılda Türkiye'ye İran'dan 1 milyon 500 bin turist gelmekte. 

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İran Gayrimenkul Fuarı 19 Mayıs’ta başlıyor
  • 03.02.2016 13:58

İran Gayrimenkul Fuarı 19 Mayıs’ta başlıyor

Tebriz’in tek fuar merkezi olan Tebriz Uluslararası Fuar Alanı’nda gerçekleşecek ...

İran Gayrimenkul Fuarı 19 Mayıs'ta başlıyor!
  • 25.01.2016 11:55

İran Gayrimenkul Fuarı 19 Mayıs'ta başlıyor!

Yatırımcıların ilgi göstermesi beklenen IREXPO, 19-21 Mayıs tarihleri arasında d ...