maritbet girişmaritbet
Investeurasıa 2015’de gayrimenkulün oyuncuları bir araya geldi

Investeurasıa 2015’de gayrimenkulün oyuncuları bir araya geldi

Gayrimenkul sektörünün profesyonelleri ve yatırımcıları Antalya'da düzenlenen Investeurasia 2015 Platformu’nda 4-7 Kasım’da bir araya geliyor.

Türkiye'de faaliyet gösteren gayrimenkul sektörünün dünya çapındaki oyuncuları 4-7 Kasım 2015 tarihleri arasında yapılan Antalya'daki Investeurasia 2015Gayrimenkul, Proje, Geliştirme ve Yatırım Platformu`nda bir araya geliyor. Pyramids Grup tarafından düzenlenen platformun tanıtım lansmanı sektör kurucularının katılımıyla İstanbul'da gerçekleşti.

Ev sahipliğini Antalya Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı Investeurasia 2015 kamu ve özel sektör temsilcilerinu, sivil toplum örgütlerini ve yatırımcıları bir araya getiriyor. Proje Direktörü Zeynep Betül Demirkıran ve Koordinatör Ali Kemal Dinç yaptıkları açıklamada lansmanın bir başlangıç olduğunu ve her sene bu platformun geliştirilerek devamının yapılacağının altını çizdi.

Türk gayrimenkul dünyası dış bağlantılarını güçlendiriyor

Investeurasia 2015'te Körfez Ülkeleri'nden uzun soluklu partnerliklerle yatırımcıların getirilerek konuk edilmesinin yanı sıra Irak ve Mısır gibi ülkelerin devlet kurumlarıyla da işbirliği yapılacak. Investeurasia 2015 aynı zamanda gayrimenkul sektörünün liderleri ile uzun soluklu projelere imza atılan bir organizasyon olacak.

En güncel gayrimenkul ve kentsel dönüşüm, konuları ele alınacak

Yurtdışı ve yurtiçinden sektörün kilit isimleri, kalkınma ajansları, enstitüler, gayrimenkul dernekleri, birlikler ve şehir planlayıcıları Investeurasia 2015'te yer alacak. Ayrıca Investeurasia 2015, konferans ve panelleriyle de sektöre katkı sağlayacak. Paneller iki gün boyunca devam ederken yurtdışından binlerce odaya, birliğe, ajansa ve sektör şirketlerine duyurular yapıldı. 

Erdoğan Bayraktar: Antalya'ya katkı sağlar

Investeurasia Fuarı'nın lansman toplantısında konuşan Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Erdoğan Bayraktar, fuarın Antalya'da yapılacak olmasının doğru bir tercih olduğunu belirterek, “Antalya konumu itibariyle Afrika'ya, Ortadoğu'ya, Kuzey Afrika ülkelerine ve Avrupa'ya yakın. Antalya'da yapılacak olan bu fuar, gayrimenkul ve inşaat sektörlerinin gelişmesine bağlı olarak diğer sektörlerin gelişmesine fayda sağlayacaktır” dedi.

Haluk Sur: Bir milyardan fazla nüfusa hitap edilecek

İnvesteurasia 2015 - Gayrimenkul, Proje, Geliştirme ve Yatırım Fuarı'nın bu yıl ilk defa düzenleneceğine değinen ULI-Urban Land Institute Türkiye İcra Kurulu Başkanı Haluk Sur ise “Bu fuar gayrimenkul yatırımlarını canlandıracak, gayrimenkul sektörüne fayda sağlayacak bir etkinlik olacaktır. İnvesteurasia 2015- Orta Asya'yı, Balkanları, Kafkasları, Rusya'yı, Kuzey Afrika'yı, Ortadoğu ülkelerini kapsayan 1 milyardan fazla nüfusa hitap eden bir fuar olacaktır. İnvesteurasia fuarı bölgeler arası ekonomik işbirliğinin gelişmesine katkı sağlayacaktır. Buna bağlı olarak bölgedeki yaşam kalitesi ve refah seviyesinin yükselmesiyle diplomatik ilişkilerin ve barış sürecinin de bundan olumlu etkileneceği bir platforma dönüşecektir. İnvesteurasia 2015 ilerleyen yıllarda devam ettikçe üstüne koymaya devam edecek ve bölgede gayrimenkul sektörünün sesi haline gelecektir” diye konuştu.

Hüseyin Belibağlı/Emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Erdoğan Bayraktar, Bulvar Atakent'i anlattı!
  • 20.09.2017 16:06

Erdoğan Bayraktar, Bulvar Atakent'i anlattı!

Bayraktar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve Çevre ve Şehircilik Eski Bakanı Erdoğ ...

Erdoğan Bayraktar, 5. İnşaat ve Konut Konferansı'nda!
  • 26.01.2017 13:05

Erdoğan Bayraktar, 5. İnşaat ve Konut Konferansı'nda!

Çevre ve Şehircilik eski bakanlarından Erdoğan Bayraktar, 5. İnşaat ve Konut Kon ...

İNDER, kentsel dönüşüm semineri düzenledi!
  • 03.06.2013 11:07

İNDER, kentsel dönüşüm semineri düzenledi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER ...

Erdoğan Bayraktar inşaatın patronlarıyla bir araya geldi!
  • 25.02.2013 14:29

Erdoğan Bayraktar inşaatın patronlarıyla bir araya geldi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar inşaat sektöründe yer alan firmalar ...

Erdoğan Bayraktar emlak sektörünü emlaktasondakika'ya anlattı!
  • 11.02.2013 09:10

Erdoğan Bayraktar emlak sektörünü emlaktasondakika'ya anlattı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, emlak sektörünü emlaktasondakika'y ...