maritbet girişmaritbet
İnşaat sektörünün en iyileri kimler?

İnşaat sektörünün en iyileri kimler?

Türk inşaat sektöründeki firmalar arasında en iyiler kimler? Deleotte Türkiye Türk inşaat sektörüne yönelik kapsamlı bir araştırma başlattı

 


Deleotte Türkiye, Türk inşaat sektörüne yönelik kapsamlı bir araştırma başlattı. Deloitte Türkiye bu yıl ilk kez hazırlayacağı "Türkiye'nin İnşaat Liderleri 2010" araştırmasını önümüzdeki yıllarda da sürdürmeyi planlıyor.
İnşaat sektörünün nabzını tutmayı amaçlayan "Türkiye'nin İnşaat Liderleri 2010" araştırmasının, hem küresel, hem de Türkiye perspektifinden sektöre bakışı ve eğilimleri yansıtacağı gibi sektörün sorunlarını ve barındırdığı fırsatları da sergileyeceği belirtildi.
 
"Türkiye'nin İnşaat Liderleri 2010" araştırması, sektördeki oyuncuların ekonominin geneli ve sektör hakkındaki öngörülerini içeren bir yapıda olacak. Araştırmanın özellikle küresel pazarlarda rekabet eden Türk müteahhitlerinin gerçek gücünü yansıtması açısından önemli bir referans oluşturması bekleniyor.
 
İnşaat sektörünün ayrıntılı panoramasını yansıtması hedeflenen araştırma ile Deloitte Türkiye, aynı zamanda Avrupa inşaat sektörüne ilişkin zengin ayrıntılar içeren "Avrupa İnşaat Liderleri" araştırmasını da Türk inşaat sektörüne yönelik zengin bulgularla derinleştirmeyi hedefliyor.
 
Araştırmaya katılmak isteyen şirket yöneticilerinin, Deloitte Türkiye web sitesinde yer alan ilgili araştırma formunu doldurması gerekiyor.
 
Deloitte Türkiye İnşaat ve Gayrimenkul Endüstri Lideri ve Danışmanlık Ortağı Cem Sezgin, bu araştırma ile Türkiye'nin lokomotif sektörlerinden inşaat için yeni bir sayfa açmayı hedeflediklerini kaydetti.

Türkiye'nin İnşaat Liderleri 2010 araştırmasına büyük özen gösterdiklerini ifade eden Sezgin, şunları kaydetti:
"Bu araştırma tamamlandığında inşaat sektörünün nasıl bir yıl geçirdiğini ve ne tür gelişmelere açık olduğunu daha net olarak görme imkanına kavuşacağız. Deloitte, dünyada olduğu gibi ülkemizde de fikir liderliği ile farklı sektörlerdeki entelektüel sermaye birikimi, bilgi paylaşımı ve kıyaslama çalışmalarına destek vermeye devam edecektir."
 
 
  • Etiketler:

Yorum Yaz