maritbet girişmaritbet
İnşaat sektörü Şanlıurfa'da buluşuyor

İnşaat sektörü Şanlıurfa'da buluşuyor

Şanlıurfa'da 25 Mart'ta açılacak 3. Yapı, İnşaat ve Dekorasyon Fuarına 10 bini aşkın ziyaretçi bekleniyor


ESD - Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Sadık Sade ile fuarı düzenleyen firmanın müdürü Musa Öztürk, düzenledikleri basın toplantısında fuara ilişkin gazetecilere açıklamada buldu.

Sade, eski stat alanında bu yıl üçüncüsü düzenlenecek fuarda, sektör temsilcilerinin yeni ürünlerini tanıtma imkanı bulacağını söyledi.

Bölgede inşaat sektöründe Şanlıurfa'nın en önde geldiğini anlatan Sade, açılacak fuarın bölgenin diğer illerine de hitap edebilecek büyüklükte olduğunu ifade etti.

Sade, 25 Mart'ta açılacak ve 3 gün sürecek fuara ilişkin, "İlk yıl 4 bin, ikinci yıl 8 bin bu yıl ise 10 bin metrekarelik bir alanda fuar kuruldu. Bu yılki fuarda binlerce marka sergilenecek. Türkiye'de sektörde en iyi ses getirecek fuar olacak" dedi.

Kentte daha fazla fuar organizasyonunun yapılabilmesi için büyük fuar alanına ihtiyaç duyulduğunu vurgulayan Sade, yerel yönetimlerin yeni alan için harekete geçmesi gerektiğini kaydetti.

?Öztürk de 120 civarında firmanın fuara katılacağını belirterek, bu yıl daha şık stantların ziyaretçileri beklediğini aktardı. Fuarın ticaretle uğraşan her vatandaşa katkı sunacağını anlatan Öztürk, fuar alanının yetersiz olması nedeniyle katılımcı firma sayısının az olduğunu söyledi.

Yorum Yaz