maritbet girişmaritbet
İLK KEZ 2 EBEVEYN BANYOLU EV

İLK KEZ 2 EBEVEYN BANYOLU EV

Demir İnşaat yeni yılın ilk projelerini ve detaylarını ilk kez paylaştı.

Şirket 2012 yılında Beylikdüzü'nde 200 milyon dolarlık yatırımla 1000 konut, Hadımköy'e ise 500 konutluk proje gerçekleştirecek.

Ukrayna yatırımı için uygun zamanı kollayan şirket, İstanbul dışına da açılacak Yaklaşık 27 senedir inşaat sektörü içinde yer alan ve bugüne kadar birçok projeyi teslim ederek sahiplerine ulaştıran
Demir İnşaat, yeni projeler için gün saymaya başladı.

Kaliteden ödün vermeden her projede çıtayı biraz daha yükseltme hedefi ile yola çıkan şirket, yeni projede evdeki yardımcılara özel ebeveyn banyosu yapacak.
2 ebeveyn banyolu daireler 3+1 ve 4+1 daire tiplerinde yer alacak.

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, ikinci ebeveyn banyo ile ilgili "Bizden ev alanların çoğunluğu yardımcıları ile yaşıyordu. Biz de bu gerçekten yola çıkarak ikinci ebeveyn banyosunun ihtiyaç olduğunu gördük ve son projemizde iki adet ebeveyn banyo yapmaya karar verdik. Projede hayelleri zorlayacağız. Yatırım maliyetimiz yaklaşık 200 milyon dolar olacak" dedi.

35 dönüm üzerine kurulacak Yeni proje
Demir İnşaat'ın Beylikdüzü'nde kendi arazisi olan 35 dönüm üzerinde inşa edilecek. Projede 1000 bağımsız bölüm yer alacak. Daire tipleri 1+1'den başlayacak ve 4+1'e kadar çıkacak. Projede dubleks dairelerin yanı sıra bahçeden girilen villalar da olacak. Konutlar 8 blokta toplanacak ve her blok 20'şer katlı olacak.

Dev spor salonu var

Projenin içinde bir de dev spor salonu yapılacak. Sözkonusu spor salonu içinde her türlü spor aleti yer alacak ve profesyonel eğitmenler tarafından dersler verilecek. Salon dışarıdan da üyeliklere açık olacak. Şirkete böylece spor salonu işletmeciliğine de ilk adımı atacak ve oluşturacağı markayı zincir haline getirecek. Bilgisayarlı ve langırtlı bekleme salonu Yeni projelerde öğrenciler ve misafirler de unutulmadı. Projede kapalı bir alan yapılacak. Bu alanda öğrenciler ve misafirler servis beklerken aynı zamanda bilgisayardan yararlanabilecek ve langırt oynayabilecek.

Hadımköy projesi de iddialı

Şirketin 2012 yılı için planladığı bir diğer proje ise
Hadımköy'de hayat bulacak. 42 bin metrekare arsa içinde yükselecek projede 500 daire ve AVM yer alacak. Proje 15'er katlı ve 5-6 bloktan meydana gelecek. Ukrayna için zamanı kolluyor 2007 yılı içinde Ukrayna'nın Kiev şehrinde alınan 700 dönüm arazi için uygun yatırım koşulları bekleniyor.

Hamit Demir, Ukrayna'nın diğer Avrupa ülkelerine göre krizden daha çabuk çıkacağını bunun için buradaki yatırımlarını da en geç 2013'te hayata geçireceklerini kaydetti. Şirket burada AVM ve konut yapmayı planlıyor.

İzmir ve Antalya'ya açılacak

Bugüne kadar İstanbul'da projelere imza atan şirket yakın zamanda İzmir ve Antalya'da da projeler yapmaya hazırlanıyor. Her iki bölgeden de arazi arayışlarına başlayan şirket uygun arazi bulunması durumunda bu bölgelere otel, sağlık ve konaklama hizmetlerinin bir arada sunulduğu kompleksler inşa edecek.

20 yılda geçse yaptığım binayı alırım

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı
Hamit Demir, müşteri memnuniyetinin kendileri için çok önemli olduğuna da değinerek, kaliteden ödün vermediğini bundan sonra da vermeyeceğini söyledi.

Demir, "Yaptığım binalarda her dairemi geri alabilirim. Nitekim bunu zaman zaman yaşıyorum. Benden ev alanlar bir şekilde evlerini satmak istediklerinde bana geliyor ve o günün rayici neyse o fiyattan evi geri alıyoruz. Bir müşterim benden iki ev birden almıştı. Ancak daha sonra sağlık nedeniyle evlerin satılması gerekiyordu. Proje henüz bitmemişti. Bende kendilerine evi alabileceğimi söyledim. Evlerin o anki fiyatı üzerinden hesaplama yapıp gevin bedelini farkı ile ödedim. Müşteri bana telefon açıp ben ödediğim parayı beklerken siz bir de bana farkını göndermişsiniz diye teşekkür etti. Ama zaten böyle olmalı. Herkes yaptığı işin kalitesini bilirse tekrar gönül rahatlığı ile geri alır" şeklinde konuştu.

Maliyeti müşteriye yansıtmıyor

Şirket, yaptığı binalarda kullanacağı malzemeleri zaman zaman daha iyi ve kaliteli malzemelerle değiştirebiliyor. Bunun en güzel örneği halen devam eden Ayışığı projesinde yaşandı. Yeni çıkan ve firmanın yapacağını söylediği seramiklerden yüzde 50 daha pahalı olmasına karşın şirket, müşterilere farkı yansıtmayarak seramik tercihlerini değiştirdi.

Emine Açar/B
ugün

Yorum Yaz

Benzer Haberler

ABD: Dünyanın Karadeniz Tahıl Sevkiyatı Girişimi'ne ihtiyacı var
  • 14.03.2023 09:48

ABD: Dünyanın Karadeniz Tahıl Sevkiyatı Girişimi'ne ihtiyacı var

ABD Dışişleri Sözcüsü Ned Price, Karadeniz Tahıl Sevkiyatı Girişimi'nin uzatılma ...

Rus ve Ukraynalı yatırımcılar Türkiye'de gayrimenkul için sıraya girdi!
  • 10.03.2022 12:52

Rus ve Ukraynalı yatırımcılar Türkiye'de gayrimenkul için sıraya girdi!

Rusya ve Ukrayna arasında devam eden savaş sürecinde Avrupa’nın ambargo uyguladı ...

Demir İnşaat'ın Sevgililer Günü tanıtım videosu
  • 14.02.2018 13:23

Demir İnşaat'ın Sevgililer Günü tanıtım videosu

Demir İnşaat'ın Sevgililer Günü'ne özel hazırladığı Demir Country proje kampanya ...

Hamit Demir '2015-2016 Demir İnşaat'ın yılı olacak'
  • 12.09.2014 16:39

Hamit Demir '2015-2016 Demir İnşaat'ın yılı olacak'

Demir İnşaat YKB Hamit Demir, yeni projelerini anlattı. İş güvenliğine de değine ...

Hamit Demir canlı yayın röportajı 2. kısım
  • 15.08.2014 08:58

Hamit Demir canlı yayın röportajı 2. kısım

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, canlı yayınımıza konuk oldu. De ...

Hamit Demir canlı yayın röportajı 1. kısım
  • 15.08.2014 08:54

Hamit Demir canlı yayın röportajı 1. kısım

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir ile Beylikdüzü'nden İzmir'e uzan ...