maritbet girişmaritbet
İBB Reklam Tabela İhalesine çıkıyor!

İBB Reklam Tabela İhalesine çıkıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı 9 milyon lira yatırımla 10 yıllığına kiraya verilecek 4 bin 600 billboard ihalesi için çalışmalara başladı.

Tahmini bedeli 18 milyon lira+KDV, geçici teminatı 540 bin lira olan ihalenin işletme süresi ise 10 yıl olarak açıklandı. İhale 26 Ekim 2011 Saat: 12:00'te İstanbul Büyükşehir Belediyesi Emlak Müdürlüğü Fuatpaşa Cad. No: 66 Mercan/İstanbul adresinde gerçekleştirilecek.

Açık hava reklam üniteleri işletmeye verilecektir

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığından:

Belediyemiz tasarrufunda bulunan ve aşağıda özellikleri belirtilen açık hava reklam ünitelerinin 10 yıl süre ile işletmeye verilmesi işinin ihalesi yapılacaktır.

1 - Encümen Kayıt No : 2202
2 - İşin Konusu : İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin mülkiyeti/hüküm ve tasarrufunda bulunan ve ihale şartnamesinde belirtilen yerlere konulacak açık hava reklam ünitelerinin (billboard, megalight) (4600 adet) 10 yıl süre ile işletmeye verilmesi işi.
3 - Muhammen Bedeli : 18.000.000-TL+KDV/YIL
4 - Geçici Teminatı : 540.000.-TL
5 - İştirak Teminatı : 9.000.000.-TL
6 - Yatırım Teminatı : 9.000.000.-TL
7 - İşletme Süresi : 10 yıl
8 - Yeterlik İçin Son Başvuru Tarih ve Saati : 19 Ekim 2011  Saat: 16:30
9 - İhale Tarihi ve Saati : 26 Ekim 2011 Saat: 12:00 Son teklif verme saati: 12:00
10 - Yeterlik Başvurusunun Yapılacağı Yer : İstanbul Büyükşehir Belediyesi Emlak Müdürlüğü Fuatpaşa Cad. No: 66 Mercan/İstanbul
11 - İhalenin Yapılacağı Yer : İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Encümen Salonu Saraçhane/İstanbul
12 - İhale Usulü : 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu'nun 36. maddesine istinaden Kapalı Teklif Usulü
13 - İhale şartnamesi : Emlak Müdürlüğü'nden satın alınabilir. Ayrıca ücretsiz olarak görülebilir.
  Fuatpaşa Cad. No: 66 Mercan/İstanbul. Tel: 0212 455 33 88 Fax: 0212 449 51 33
14 - Şartname Bedeli : 3.000.-TL
15 - Yeterlik değerlendirmesi için istenen belgeler:
1) Türkiye'de tebligat için adres beyanı,
2) Ticaret ve/veya Sanayi Odası Belgesi;
a) Gerçek kişi olması halinde ilgisine göre Ticaret, Sanayi Odası veya Esnaf ve Sanatkarlar siciline kayıtlı olduğunu gösterir belge,
b) Tüzel kişi olması halinde, tüzel kişiliğin idare merkezinin bulunduğu yer mahkemesinden veya sicile kayıtlı bulunduğu Ticaret ve Sanayi Odasından veya benzeri bir makamdan, ihalenin yapıldığı yıl içinde alınmış tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge, (Türkiye'de şubesi bulunmayan yabancı tüzel kişiliğin belgelerinin bu tüzel kişiliğin bulunduğu ülkedeki Türk Konsolosluğu'nca veya Türk Dışişleri Bakanlığı'nca onaylanmış olması gerekir.)
3) İmza sirküleri;
a) Gerçek kişi olması halinde noter tasdikli imza sirküleri
b) Tüzel kişi olması halinde, tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri (Türkiye'de şubesi bulunmayan yabancı tüzel kişilerin bu tüzel kişiliğin bulunduğu ülkedeki yasal merciler tarafından onaylı ve apostilli olması gerekir.)
4) İstekliler adına vekâleten iştirak ediliyor ise istekli adına teklifte bulunacak kimselerin vekâletnameleri ile vekâleten iştirak edenin noter tasdikli imza sirküleri, (Türkiye'de şubesi bulunmayan yabancı tüzel kişilerin vekâletnamelerinin bulunduğu ülkedeki Türk Konsolosluğunca veya Türkiye Dışişleri Bakanlığı'nca onaylanmış olması gereklidir.)
5) a) İsteklilerin ihale ilan tarihinden geriye doğru, açık hava reklamcılığı alanında en az  3 (üç) yıldır faaliyet gösterdiğine dair resmi veya yarı resmi (oda, borsa, kanunla kurulan meslek kuruluşları) kurumlardan alınmış belge,
b) İsteklilerin son 3 (üç) yıllık ciro ortalamalarının 20.000.000.-TL olduğuna dair belge, (Yeminli Mali Müşavir veya Vergi Dairesi tasdikli, Gelir-Gider Tablosu, K/Z Tablosu vb.)
6) İstanbul Büyükşehir Belediyesine kira, ecrimisil, intifa hakkı, tahsis bedeli gibi birikmiş borcu olmadığına ve/veya haklarında tahsil davası açılmadığına dair Emlak Müdürlüğü'nden alınacak "borcu yoktur" belgesi,
16 - İhaleye katılmak isteyen isteklilerin, tekliflerini aşağıdaki belgelerle birlikte kapalı zarf içerisinde ibraz etmeleri gerekmektedir.
a) Teklif mektubunu havi iç zarf
b) 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu'na uygun olarak düzenlenmiş Geçici Teminat ve İhale İştirak Teminatı
c) Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren, noter tasdikli imza sirküleri (Tüzel Kişiler)
d) Mevzuatı gereği tüzel kişiliğin siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından, ihalenin yapıldığı yıl içerisinde alınmış tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge (Tüzel Kişiler)
e) Vekâleten katılınması halinde noter tasdikli vekâletname
f) Ortak girişim olması halinde Noter tasdikli Ortak Girişim Beyannamesi
17 - İstenen bütün belgeler asıl veya noter tasdikli olmalıdır. Yerli veya yabancı isteklilerin sunacakları yurtdışında düzenlenmiş her türlü belgenin ilgili ülke mevzuatına göre düzenlenmiş olması, Türkiye Cumhuriyeti Konsolosluklarınca veya Dışişleri Bakanlığınca tasdik edilmiş veya apostil şerhini havi olması gerekmektedir. Ayrıca yurt dışından temin edilen belgelerin yeminli tercümanlar tarafından tercüme edilmiş olması ve bu belgelerin ibrazı gerekir.
18 - İsteklilerin, ihale saatinden önce ihale şartnamesini incelemeleri ve tekliflerini de şartnamede belirtilen şartlar çerçevesinde vermeleri zorunlu olup, ortak girişim olması halinde tüm isteklilerin istenen belgeleri ayrı ayrı ibraz etmeleri ve istenen şartların sağlanması gerekmektedir.
19 - İhalede yeterlik alabilmek için isteklilerin, yeterlik değerlendirmesi için istenen belgelerin asıllarının veya noter tasdikli suretlerinin eksiksiz olarak ve kapalı zarf içinde, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Emlak Müdürlüğü Fuatpaşa Cad. No:66 Mercan - Fatih / İstanbul adresine 19 Ekim 2011 saat 16:30' a kadar yeterlik müracaatında bulunmaları gerekmektedir.
İsteklilerin yeterlilik değerlendirmesi Yeterlik Komisyonu tarafından yapılacak olup, ihaleden önce yeterlilik alan veya alamayan isteklilere herhangi bir bilgi veya belge verilmeyecektir. Yeterlik değerlendirmesi ile ilgili yeterlik değerlendirme tutanağı kapalı zarf içinde Belediye Encümenine (ihale komisyonuna) sunulacak olup ihaleye katılmaya hak kazananlar, ihale günü hazır bulunan isteklilerin huzurunda İhale Komisyonunca açıklanacak ve ihaleye katılmaya hak kazanamayanların teklif zarfları açılmadan kendilerine iade edilecektir.
20 - Yeterlik değerlendirmesinde puanlama yapılmayacaktır. Yeterlik alabilmek için istenen belgelerin belirtilen şartlara uygun olarak tam ve eksiksiz bir şekilde verilmesi gerekir. Yeterlik Başvuru Dosyası idareye verildikten sonra son müracaat tarihinden önce olsa dahi dosya içerisindeki herhangi bir evrakın değiştirilmesi veya eksik evrakın tamamlanması yönünde yapılacak müracaatlar dikkate alınmayacaktır.
21 - İhaleye katılmak isteyenlerin, yukarıda belirtilen belgelerle birlikte İhale şartnamesinde belirtildiği şekilde hazırlayacakları teklif mektuplarını içeren kapalı zarflarını ihale günü (26/10/2011) en geç saat 12:00'a kadar yukarıda belirtilen adresteki Belediye Encümeni'ne (İstanbul Büyükşehir Belediyesi Encümen Müdürlüğü Saraçhane/Fatih/İSTANBUL) sıra numaralı alındı belgeleri karşılığında teslim etmeleri gerekmektedir. Belirtilen tarih ve saatten sonra verilen teklifler ve postadaki vaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır.
22 - Söz konusu ihale 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu'na göre düzenlenmiş olup istenen bütün bilgi ve belgelerin (teklif mektupları ve geçici teminatlar dahil) bu Kanuna uygun olması gerekmektedir.
23 - Telgraf veya Faks'la yapılacak müracaatlar kabul edilmeyecektir.
İlan olunur.
7925/1-1

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İBB Reklam Tabela İhalesine çıkıyor!
  • 07.10.2011 18:46

İBB Reklam Tabela İhalesine çıkıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı 9 milyon lira yatırımla 10 yıllığına kir ...