maritbet girişmaritbet
Huzurlu Kampus projesinin temeli atıldı

Huzurlu Kampus projesinin temeli atıldı

Huzurlu İnşaat tarafından, Kütahya’nın 100. Yıl Mahallesi’nde yapılacak olan 106 dairelik ’Huzurlu Kampus’ projesinin temeli törenle atıldı.

Üniversiteye yakınlığı nedeniyle 'Huzurlu Kampus' adını alan projenin temel atma törenine, Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı, İhlas Kuzuluk Kaplıca Evleri Genel Müdür Yardımcısı Yunus Arvas , Türkiye Gazetesi ve İhlas Pazarlama Kütahya Temsilcisi Ahmet Aksongur, Durmuş Mermer Sahibi Metin Arvas, Huzurlu İnşaat Kütahya Temsilcisi Ahmet Bayrak, İhlas Pazarlama afyonkarahisar Temsilcisi Süleyman Bilir ve çok sayıda katıldı.

İlk olarak konuşan Türkiye Gazetesi ve İhlas Pazarlama Kütahya Temsilcisi Ahmet Aksongur, Huzurlu İnşaat'ın Kütahya'da yaptığı evler için yetkililerine ve emeği geçenlere teşekkür etti. Aksongur, Kütahya'ya Huzurlu İnşaatın yatırımlarının devamını beklediklerini dile getirdi.

Huzurlu Kampus

İhlas Kuzuluk Kaplıcaları Genel Müdür Yardımcısı Yunus Arvas, "Huzurlu İnşaat'ın Türkiye genelinde yaptığı projeleri büyük bir gurur ile takip ediyoruz Yaptıkları çalışmalarda gösterdikleri özenli çalışmayı takdire değer buluyorum. Başta Bayram Bıyıklı bey ve emeği geçen tüm çalışanlarına huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum" diye konuştu.

"BİN 738 DAİRE SAHİPLERİNİ BULDU, FİRMAMIZ ERKEN TESLİM İLE ANILIYOR"

Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı, "Bize bu imkanları veren rahmetli Enver Ören abimizi de bir kez daha rahmetle yaad ediyorum . Emeği geçen her arkadaşıma, ayrıca Kütahya Belediyesine teşekkür ederim . Hayırlı insanlar hayırlara vesile olur. Arkadaşlarımızla beraber yaptığımız projeler ile vatandaşımızı kaliteli ev sahibi yapıyoruz , ayrıca her şantiyede kendimizle yarışıyoruz ve bize verilen zamandan evvel vatandaşlarımıza dairelerini teslim ediyoruz . Kaliteden asla taviz vermeden projelerimize devam ediyoruz. Aynı mahallede 65 dairelik 1. etabın anahtarlarını geçen yıl teslim ettik iskanını aldık. Teslim ettiğimiz 1. etap inşaatmızı takip etmeye devam ediyoruz.Çok şükür örnek bir site haline geldi . Bugüne kadar Türkiye genelinde bin 738 dairenin anahtar teslimini gerçekleştirdik. Ayrıca 950 dairelik devam eden projelerimiz tüm hızıyla sürüyor. Amacımız devam eden projelerimizi bir an evvel tamamlayarak sahiplerine ulaştırmak. Huzurlu İnşaat'ın başarısının altında güler yüz ve tatlı dil var. Tenkit, sertlik ve kızma asla ve asla yok. Türkiye'nin dört bir yanında biten projelerin yanında, Kütahya'nın dışında,Karabük, Turgutlu, İstanbul ve Samsun projelerinin de devam ediyor.Bunları da en kısa sürede tamamlamayı hedefliyoruz. Vatandaşlarımızı en modern ve kaliteli evlerde ağırlamanın mutluluğu içindeyiz. Yeni temelini attığımız Huzurlu Kampus projenin lansmanı mayıs ayında yapılacak. Herkesi lansman fiyatlarından yararlanmaya davet ediyorum. Topraktan girenlerin daha çok kazanacağını belirtmek isterim. Bu projenin her zaman kazandıracağını, imkanı olan herkese bu dairelerden almalarını tavsiye ederim. Attığımız bu temel hepimize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.
Huzurlu İnşaat'ın 1+1 106 dairelik 2.Etap Konutları'nın 15 ayda tamamlanması planlanıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

“Yatırım için tam zamanı”
  • 02.07.2019 10:40

“Yatırım için tam zamanı”

İmar barışının yılsonuna kadar uzatılmasını değerlendiren Huzurlu İnşaat Yönetim ...

Huzurlu Marmara şantiyesinden son görüntüler!
  • 16.05.2016 16:00

Huzurlu Marmara şantiyesinden son görüntüler!

Beylikdüzü'nde Huzurlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Huzurlu Marmara projes ...

Bayram Bıyıklı, Huzurlu Marmara'yı anlattı!
  • 16.01.2016 16:57

Bayram Bıyıklı, Huzurlu Marmara'yı anlattı!

27 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilmekte olan Huzurlu Marmara projesinde te ...

Form Endüstri'den Bitlis'teki külliyeye dev imza
  • 07.09.2020 11:09

Form Endüstri'den Bitlis'teki külliyeye dev imza

Form Endüstri Ürünleri, Bitlis Ahlat Cumhurbaşkanlığı Külliyesi ile Gençlik Merk ...

Huzurlu Marmara Güneşli’de fiyatlar 500 bin TL’den başlıyor!
  • 11.12.2018 14:47

Huzurlu Marmara Güneşli’de fiyatlar 500 bin TL’den başlıyor!

Huzurlu İnşaat Bağcılar'da kentsel dönüşüm projelerine bir yenisini daha ekledi. ...

Huzurlu İnşaat, teslimatlara başladı
  • 19.07.2018 12:50

Huzurlu İnşaat, teslimatlara başladı

Huzurlu İnşaat, Anadolu’da ve İstanbul’da tamamladığı konut projelerinin teslima ...