maritbet girişmaritbet
Huzurlu İnşaat’tan erken ev alan kazanıyor

Huzurlu İnşaat’tan erken ev alan kazanıyor

Huzurlu İnşaat tarafından İstanbul Beylikdüzü’nde hayata geçirilen Huzurlu Marmara projesinin değerli isimleri canlı yayınımıza katıldı

Huzurlu İnşaat, merakla beklenen projesi Huzurlu Marmara'yı kamuoyuyla paylaştı. Four Seasons Bosphorus Hotel'deki görkemli lansman basın mensuplarının yoğun katılımıyla gerçekleşti. Lansman sonrasında emlaktasondakika.com mikrofonlarına konuşan Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı, Huzurlu İnşaat Pazarlama Koordinatörü Ahmet Yılmaz Birpınar, Yönetim Kurulu Üyesi İsmet Anaç önemli açıklamalar yaptı.

Emlaktasodakika.com editörlerinden Uğurcan Tokay'ın sorulanı yanıtlayan Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı, Huzurlu Marmara'nın İstanbul'daki ilk projeleri olduğunu söyledi. Projeye başlamadan birçok kurumdan izin aldıklarını ve ilçe meclisine sunduklarını belirtti. Projede peyzaj alanlarına geniş yer verdiklerini söyleyen Bıyıklı, bölgede İhlas 1, İhlas 2, İhlas 3 ve Huzurlu Marmara'dan başka yüzde 85'i yeşil alan olan bir proje olmadığını aktardı. Bıyıklı "Şu anda metrekaresi 3 bin TL olarak başladık. Hedefimiz 5 bin TL'yi aşmak" dedi. Ayrıca projenin yüzde 85 taban alanının çarşı olduğunu belirtti.  

'LANSMAN SONRASI YÜZDE 10 ZAM HAZIR'

Huzurlu İnşaat Pazarlama Koordinatörü Ahmet Yılmaz Birpınar, projedeki fiyatlar hakkında bilgiler verdi. Ahmet Yılmaz Birpınar, "Fiyatlarımız 3 bin 500-4 bin lira civarında. 3 türlü ödeme şekli var. Krediye bulaşmadan 36 aya vade 0 faizle ödeme seçeneğimiz var. Banka kredisi ile ödeme seçeneğimiz var. Ara ödemeli seçeneğimiz var. Yani müşteri neyi talep ederse ona göre kendisi ayarlıyor. Bu ayın sonu itibari ile yüzde 10 kadar zam yapacağız" açıklamasında bulunarak yatırımcıların acele etmesi uyarısında bulundu. Birpınar, Anadolu'da daha az ama öz projeler yapacaklarını ve İstanbul'da projelere devam edeceklerini söyledi. 

Proje ortaklarından Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi İsmet Anaç ise böyle bir projede ortak olmaktan mutluluk duyduklarını aktardı. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Huzurlu İnşaat’tan erken ev alan kazanıyor
  • 16.12.2015 11:24

Huzurlu İnşaat’tan erken ev alan kazanıyor

Huzurlu İnşaat tarafından İstanbul Beylikdüzü’nde hayata geçirilen Huzurlu Marma ...