maritbet girişmaritbet
Hollywood yıldızlarını Bodrumlu yapacak!

Hollywood yıldızlarını Bodrumlu yapacak!

Eski manken ve iş kadını Demet Öger, Beşiktaş Spor Kulübü yöneticilerinden Sinan Vardar’ın Bodrum’da yaptığı lüks villaların bulunduğu siteyi ABD’de tanıtma kararı aldı.

ABD'nin Los Angeles kentinde oturan, Holywood filmlerine yaptığı yatırımlarla dikkat çeken ve dünyaca ünlü bir çok yıldızın Türkiye'ye gelmesini sağlayan eski manken ve iş kadını Demet Öger, Beşiktaş Spor Kulübü yöneticilerinden Sinan Vardar'ın Bodrum'da yaptığı lüks villaların bulunduğu siteyi ABD'de tanıtma kararı aldı.

Öger, "Elton John ve David Beckham başta olmak üzere birçok ünlü yıldızın Bodrum'a gelerek tatil yapmasını ve mümkün olursa villa satın almasını sağlayacağım. Bodrum ve ülkemin gönüllü elçisi olarak daha önce getirdiğim ünlü yıldızlar önümüzdeki yaz aylarından itibaren tatillerini Bodrum'da geçirecek" dedi. Vardar ise, Bodrum'a tatile gelecek bir Holywood yıldızına villa armağan edeceğini söyledi.

Elton John AIDS Vakfı'nın önemli sponsor ve danışmanlarından olan, ünlü iş kadını ve eski model Demet Öger, ünlü sanatçının geçen Temmuz ayında Ankara ve İstanbul'da verdiği konserlerde yanından ayrılmadı.

10 yıl önce yerleştiği Los Angeles ile Holywood'ta film yatırım ve danışman şirketleri kuran Demet Öger, Türkiye'nin önde gelen turizm şirketlerinden Jolly Tour'un Onursal Başkanı ve Beşiktaş Kulübü Altyapı Sorumlusu müteahhit Sinan Vardar'ın Bodrum'un Göltürkbükü beldesindeki Hebilköy Chalet Azur Villaları'nda tatil yaptı, milyar dolarlık villaların tanıtımı ve ABD'de pazarlanması için söz verdi.

Yaklaşık 2 hafta Bodrum'da kalan değeri 500 bin-5 milyon dolar arasında değişen lüks villaları inceleyen Öger, Göltürkbükü'nde Türkiye'nin ve dünyanın önde gelen sanat, iş ve spor dünyasının isimlerinin yazlık aldığını ve tatil yaptığını belirtti. Bugüne kadar 130 ülke gezdiğini, ancak Bodrum ve Göltürkbükü beldesi kadar güzel bir yer görmediğini ifade eden Öger, şöyle konuştu:

"Son yıllarda dünyaca ünlü liderlerin ve dolar milyarderlerinin Bodrum'da ve Göltürkbükü'nde tatil yaptığını artık tüm dünya biliyor. Eminim Holywood yıldızları da buraya hayran kalacak. Yeter ki, ülkemizi, Bodrum'u, yapılan villaları tanıtabilelim. Bu nedenle daha öncede ülkemize gelmelerini sağladığım başta Matt Dillon olmak üzere Paris Hilton, Bruce Willis, Ben Affleck, Elton John, David Furnish, şarkıcı Seal ve model Heidi Klum, futbolcu David Beckham ve eşi Victoria Beckham gibi ünlü Holywood yıldızlarının Bodrum'a getirip burada tatil yapmalarını sağlayacağım. Eminim bu yıldızlar buradaki cenneti gördükten sonra yılın bazı bölümlerini Bodrum'da geçirmek isteyecekler.

Kendimi gönüllü turizm elçisi olarak görüyorum ve daha ilerdeki günlerde Hollywodd'dan geleceğim ünlüler ile burada bir tatil yapmayı ve onlara burayı tanıtmayı hedefliyorum. Sinan Vardar çok iyi bir turizm duayeni Hebilköy'de Chalet Azur gibi bir yeri özellikle sosyetenin beğenisine sunmuş. Yaptığı Villalarla turizmde yeni bir çığır açmış."

Oyuncu değil patron olmak

Demet Öger, ABD'deki çalışmaları ile ilgili olarak bilgi verirken de, oyuncu olmayı değil, Holywood'ta patron olmayı amaçladığını söyledi. Bir arkadaşının aracılığıyla Oscar'a aday bir filme yatırım yaptığını anlatan Öger, şöyle dedi:

"Bu film Oscar'ı kazanınca ben de çok güzel para kazandım. Ardından kendi şirketimi kurdum. Beş yıldır ABD film piyasasında ciddi yatırımlar yaptık. Türkiye'ye gelmesini sağladığım yıldızlardan ve dünyaca ünlü isimlerden herhangi bir para kazanmıyorum. Ülkemin ve turizm cennetinin gönüllü turizm elçisi olarak çalışmak benim bir vefa borcum."

Villa hediye edilecek

Sinan Vardar, önümüzdeki yaz aylarında Demet Öger ile Hollywod'tan gelecek bir ünlüye villalardan birini hediye edeceğini belirtti. İnsanların Bodrum'a daha büyük paralar bırakması için iyi bir tanıtım altyapısının gerekli olduğunu dile getiren Vardar, "Sanırım bunu Demet Öger ve Holywood yıldızlarını Bodrum'a getirerek yapabileceğiz. Bodrum son yıllarda büyük bir çıkış yakaladı. Yabancı yatırımcıların konut talepleri gözle görülebilir bir şekilde artış gösterdi. Bodrum'a olan bu ilgi, turizm kentinin ciddi anlamda değer kazandığını, kalite çıtasının yükseldiğini gösteriyor" dedi.

DHA

Yorum Yaz