maritbet girişmaritbet
Hilti, 2016'ya iki yeni ürünle merhaba dedi!

Hilti, 2016'ya iki yeni ürünle merhaba dedi!

Hilti Türkiye, yeni yıla iki direkt tespit ürünüyle girdi. Hilti, inşaat ve profesyonellerine kalite ve güvenliği bir arada sunuyor.

İnşaat sektörünün jenerik markası Hilti, 2016 yılına iki yeni direkt tespit ürünüyle merhaba diyor. Yeni X-BT-MF Kompozit Saplama ve X-BT-ER Elektrik Bağlantı Elemanı ürünlerini tüketiciyle buluşturan Hilti, inşaat profesyonellerine kalite ve güvenliği bir arada sunuyor.

İnşaat ve el aletleri sektörünün global jenerik markası Hilti, yeni X-BT-MF Kompozit Saplama ve X-BT-ER Elektrik Bağlantı Elemanı ürünlerini piyasaya sundu. X-BT-MF Kompozit Saplama ürünüyle kablo merdivenlerinin kanallar veya bastırmalı uzatma kılavuz klipsleri yardımıyla tespiti uygulamasına imkan tanıyan Hilti, X-BT-ER Elektrik Bağlantı Elemanı ürünüyle de makine topraklama, boru flanşının topraklanması ve koruyucu topraklama uygulamalarını bir arada sunuyor.

Tespitler ondan sorulur

Buat, anahtar ve bağlantı panolarının doğrudan veya kanallar yardımıyla tespiti ile ışık teçhizatlarının ve ışık işaretçilerinin tespiti uygulamalarına olanak sağlayan ve 10 milimetre kalınlığa kadar ankraj plakalarının çeliğe montajını mümkün kılan Hilti X-BT-MF Kompozit Saplama ürünü, ayrıca kablo tavalarının ve kablo kollarının kanallar veya geçiş deliği kelepçeleri yardımıyla tespitine destek oluyor. C3 belgesiyle hafif korozif yani hafif aşındırıcı ortamlarda kullanılmaya uygun olan Hilti X-BT-MF Kompozit Saplama, dar yerlerde kolay uygulama sağlarken, yeniden yüzey tesviyesi gerekliliğini ortadan kaldırıyor. Kullanım kolaylığını güvenilirlikle buluşturan ve kurulum için elektrik kablosu veya ağır ekipmanlar gerektirmeyen Hilti X-BT-MF Kompozit Saplama ürünü, entegre pullu, yüksek performanslı ve polimerli kilit somunuyla birlikte veriliyor.

Ekipmanların topraklanmasında maksimum güvenlik

Makine topraklama, boru flanşının topraklanması ve koruyucu topraklama uygulamalarına imkan tanıyan yeni Hilti X-BT-ER Elektrikli Bağlantı Elemanı, elektrik akımının saplamadan geçip zemin malzemesine düzgün şekilde topraklama yapmasını sağlıyor. Paslanmaz çelik malzeme ile yüksek korozyon mukavemetine sahip olan ve C5 belgesiyle yoğun korozif, offshore (açık deniz) ve endüstriyel ortamlarda kullanımı uygun olan Hilti X-BT-ER Elektrikli Bağlantı Elemanı, ekipmanların topraklanmasında maksimum güvenlik sunuyor. Hızlı ve kolay montaj edilmesiyle tercih sebebi olan Hilti X-BT-ER Elektrikli Bağlantı Elemanı, denizcilik, açık deniz, petrokimya ve enerji santrali uygulamalarında güvenle kullanılabiliyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Hilti, 2016'ya iki yeni ürünle merhaba dedi!
  • 14.01.2016 17:30

Hilti, 2016'ya iki yeni ürünle merhaba dedi!

Hilti Türkiye, yeni yıla iki direkt tespit ürünüyle girdi. Hilti, inşaat ve prof ...