maritbet girişmaritbet
Hiç peşinat vermeden ev sahibi olmak mümkün!

Hiç peşinat vermeden ev sahibi olmak mümkün!

Hiç peşinatsız hemen teslim bir daireye sahip olmak hemen herkesin hayali… Peki 2015’in hangi konut projeleri bu fırsatı sunuyor?

Yıllarca başını sokacak bir ev alamayan ve kiraya ev parası veren birçok kişi peşinat ödeme konusunda sıkıntı çekiyor. Ancak kiraya vereceğiniz parayla bazı konut projelerinden ev almak mümkün… Bunun için artık elinizde büyük bir birikiminizin de olması gerekmiyor. Çünkü inşaat yatırımcıları hemen teslim konut projelerinde hiç peşinatsız ya da çok düşük bir peşinatla ev sahibi yapıyor. 

İşte artık kira ödemekten bıkmış, bir an önce kiradan kurtulup kendi evine taşınmak isteyen ama peşinattan da çekinenler için 2015'in konut projeleri… 

Tuzla Evora İstanbul'da peşinat yok vade farkı yok

Evora İstanbul projesi Teknik Yapı tarafından Tuzla'da inşa ediliyor. Toplam 4 bin 304 konuttan oluşan Tuzla Evora İstanbul projesinde 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri buluyor. Teknik Yapı Evora İstanbul fiyatları ise 160 bin TL'den başlıyor. Konut teslimleri hemen yapılan Evora İstanbul Teknik Yapı projesinde hiç peşinatsız konut sahibi olunabiliyor. Buna göre yüzde 25 peşinat vade farksız 1 yıl sonraya öteleniyor kalan konut bedeli ise 50 ay 0 faizle taksitlendiriliyor.

Kartal Mai Residence'ta şimdi taşın 1 yıl sonra ödeme başla

Fer Yapı tarafından Kartal'da inşa edilen Mai Residence projesinde “Yok Artık” dedirten sloganla başlatılan kampa kapsamında peşinatsız ve ara ödemesiz konut sahibi olunabiliyor. Buna göre yüzde 25 peşinat Mart 2016'da kalan yüzde 75'lik dilim ise banka kredisi ile ödeniyor. Kartal Mai Residence projesinde konut sahipleri dilerlerse banka taksitlerini 1 yıl sonra ödemeye başlayabiliyor. 2 bloktan oluşan Fer Yapı Mai Residence projesinde ilk blokta teslimler başladı ikinci blok teslimleri ise Eylül 2015 olarak planlanıyor. 1+1 ve 2+1 konut seçeneklerinden oluşan Mai Residence Kartal fiyatları 1+1 dairelerde 298 bin TL'den, 2+1 dairelerde ise 329 bin TL'den başlıyor.

Mahal Sancaktepe'de hiç peşinatsız 139 bin TL

Mahal Sancaktepe projesi Denge Yapı tarafından Sancaktepe'de inşa ediliyor. 6 blokta toplam 346 konuttan oluşan Mahal Sancaktepe projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 konut seçenekleri yer alıyor. Denge Yapı Mahal Sancaktepe fiyatları ise 139 bin TL'den başlıyor. Konut teslimleri hemen yapılan Mahal Sancaktepe projesinde yüzde 25 peşinat vade farksız 1 yıl öteleniyor. Kalan konut bedeli ise banka kredisi ile ödeniyor.

Halkalı Terrace Tema'da hiç peşinatsız 455 bin TL

İnanlar İnşaat tarafından Halkalı'da inşa edilen Terrace Tema projesinde hiç peşinatsız ya da yüzde 10 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. 5 farlı ödeme seçeneğinin sunulduğu Halkalı Terrace Tema projesinde konut teslimleri hemen yapılıyor. Toplam 416 konuttan oluşan İnanlar Terrace Tema projesinde 1+1'den 3+1'e kadar farklı konut seçenekleri yer alıyor. Terrace Tema Halkalı fiyatları ise 455 bin TL'den başlıyor. 

Güneşli Home Aves'te 5 bin TL peşinatla 

Home Aves projesi Kavi Yapı tarafından Güneşli'de hayata geçiriliyor. 2 blokta toplam 191 konuttan oluşan Home Aves Güneşli projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. Güneşli Home Aves fiyatları ise 225 bin TL'den başlıyor. Konut teslimleri hemen yapılan Kavi Yapı Home Aves projesinde 5 bin TL peşinatla ev sahibi olunabiliyor. Buna göre yüzde 25 peşinatın 5 bin TL'si peşin veriliyor, kalan tutar ise 6'şar arayla 2 eşit taksite bölünüyor. Konut bedelinin yüzde 75 ise banka kredisi ile ödeniyor.

Halkalı Soyak Evostar peşinatı düşürdü faizi sıfırladı

Soyak Yapı tarafından Halkalı'da inşa edilen Soyak Evostar projesi 2 bloktan oluşuyor. Halkalı Soyak Evostar projesinde birinci etabında 485 ikinci etabında ise 515 konut yer alıyor. Konut teslimleri hemen yapılan Soyak Evostar Halkalı projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 konut seçenekleri bulunuyor. Soyak Evostar projesinde satışı devam eden 2+1 dairelerin fiyatı 324 bin TL'den, 2+1 bahçe dubleksi dairelerin fiyatı ise 416 bin TL'den başlıyor. Yüzde 1 peşinatla konut sahibi olunabilen Halkalı Soyak Evostar projesinde 60 ay 0 faizle taksit imkanı da bulunuyor. Soyak Evostar projesinde konut teslimleri hemen yapılıyor. 

Habertürk 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Hiç peşinat vermeden ev sahibi olmak mümkün!
  • 01.04.2015 12:11

Hiç peşinat vermeden ev sahibi olmak mümkün!

Hiç peşinatsız hemen teslim bir daireye sahip olmak hemen herkesin hayali… Peki ...

Teslime hazır projeler büyük ilgi görmeye başladı!
  • 09.09.2012 10:12

Teslime hazır projeler büyük ilgi görmeye başladı!

Uzun süre beklemek istemeyen ve riski sevmeyen yatırımcılar bitmiş konut, ofis v ...