maritbet girişmaritbet
Hekim Yapı yalıtım kaplamalarını modayla buluşturdu

Hekim Yapı yalıtım kaplamalarını modayla buluşturdu

Hekim Yapı 3.Hekim Board Tesisi Açılış ve Markalar LansmanıTülin Şahin, Özge Ulusoy, Didem Soydan gibi ünlülerle gerçekleşti

Hekim Holding bünyesinde yer alan Hekim Yapı, mimari konsepte yön veren HekimBoard markası ile fark yarattı. Sektöre kazandırdığı yenilikleriyle bir “ilke imza atmanın” heyecanını yaşayan Hekim Yapı, sektöründe öncü olmanın verdiği bilinç ile cephe ve yalıtım malzemelerindeki yenilikleri mimari yapıya getirdiği farklı bakış açısı ile gözler önüne serdi. 

Hekim Holding Yönetim Kurulu Üyesi, İdari ve Mali İşler Başkan Yardımcısı Aydan Hekim, “Hekim Yapı'nın 13 yıllık birikimi ve hızla yükselen yatırım gücünü 3. HekimBoard Tesisi, Açılış ve Markalar Lansmanı ile taçlandırmak istedik. Bu ayrıcalıklı organizasyonda birlikte olmaktan büyük mutluluk duymaktayız. Geçmişimiz bizler için; çalışmalarımız gelecek nesiller için önem teşkil ediyor. Bu anlayışla Hekim Holding olarak her geçen gün ülkemiz adına başta insan olmak üzere yatırımlarımız artıyor. Sektöre kazandırdığımız ilklerimiz, hiçbir zaman vazgeçmediğimiz ilkelerimiz ve şirketlerimizin köklü birlikteliği bizleri yarınlara taşıyor” ifadesini kullandı.

Organizasyonunu Öner EVEZ'in üstlendiği, SuadaClup – Galatasaray Adası'nda gerçekleşen Hekim Yapı 3. HekimBoard Tesisi Açılış ve Markalar Lansman yemeği; Hekim Yapı'nın 100'ü aşkın bayisi, sektör profesyonelleri ve sanat camiasından bir çok ünlü ismin katılımıyla, muhteşem Trunk Show ve canlı müzik performansıyla sona erdi.

Ünlü modacı SimayBÜLBÜL'ün cephe kaplama ve yalıtım malzemesi olan HekimBoard ile hazırladığı koleksiyonu “Hekim Yapı ReflectionbySimay Bülbül” hakkında şunları söyledi: 

Üniversite okul bitirme projemi mimari moda üzerine vermiştim. Farklı iki sektörün bir araya geleceği bu özel çalışmada “Cephe ve yalıtım malzemesi olan HekimBoard'u elbisenin üzerine giydirmek oldukça keyifli bir iş” dedi. 

“Moda ve inşaat birbirinden çok uzak görünen ama farklı dinamik yapılarda iç içe olan iki sektör. HekimBoard malzemelerini elbiselerin üzerinde farklı bir sunum ile sergiliyoruz. Öner EVEZ böyle bir proje için beni aradığında inanılmaz heyecanlandım ve hemen çalışmaya koyuldum. Cephe kaplama ve yalıtım malzemeleri diğer materyallere göre daha farklı bir hazırlık gerektiriyor. Bu koleksiyon beni de oldukça heyecanlandırdı. Hekim Yapı ReflectionbySimal BÜLBÜL koleksiyonda, cephe ve yalıtım malzemesi olan HekimBoard'u farklı tasarımlar ve motiflerle harmanlayarak, ayrıcalıklı objeler oluşturdum. Adını Reflection koymamızın nedeni ise modanın inşaata, inşaatın modaya yansımasına vurgu yapmaktı. Bir cephe kaplama ve yalıtım malzemesi hayal edin... Bu malzemelerden bir koleksiyon oluşturuluyor. Bu Dünya'da bir ilk ve muhteşem bir duygu.“

Kısaca Hekim Yapı; 
Hekim Holding şirketlerinden Hekim Yapı 2001 yılında kurulmuş, yalıtım ve yapı kaplama malzemeleri üretimini yapan lider bir firmadır.

Hekim Yapı'nın ilk üretim tesisinin kurulumuna 2002 yılında başlanmış ve 2004 Mayıs ayında ise tam kapasite ile üretime geçilmiştir. 2007 yılında alınan kapasite artırımı kararı doğrultusunda ikinci üretim hattı, 2014 yılı başında 3. HekimBoard yatırımı hayata geçirilerek yıllık 115 bin m3  üretim kapasitesine ulaşılmıştır.
Kuruluşundan bu yana yalıtım ve cephe kaplama malzemesi sektöründe adından söz ettiren Hekim Yapı, HekimBoard markası ile fibercement ürünlerin üretim ve satışını yapmaktadır. Bunun yanı sıra HekimPanel markalı EPS ve taş yünü dolgulu sandviç paneller, HekimPor markalı EPS yalıtım ve ambalaj ürünleri ile de sektörde önemli bir yere sahiptir. 

Hekim Yapı'nın fibercement ürün yelpazesinde ise halen dört ana ürün grubu bulunmaktadır. Bunlar; HekimBoard markası ile üretilen büyük boyutlu fibercement levhalar, TurkSiding markası ile üretilen fibercement yalı baskı plakaları ve üzeri PET esaslı folyo kaplanmış olan FibercementLam levhalar ve YapıPan markası ile üretilen çift tarafı fibercement arası EPS dolgulu hazır duvar elemanlarıdır.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Özge Ulusoy, parayı Nişantaşı'na yatırıyor!
  • 21.08.2022 09:50

Özge Ulusoy, parayı Nişantaşı'na yatırıyor!

ÖZge Ulusoy, kazandığı parayla Nişantaşı'nda gayrimenkul almaya devam ediyor. ...

Özge Ulusoy, Weltew Home'un yeni mağaza açılışına katıldı!
  • 18.11.2021 17:23

Özge Ulusoy, Weltew Home'un yeni mağaza açılışına katıldı!

Hafta içinde İzmir Karabağlar’da yeni mağazasını hizmete açan Weltew Home toplam ...

Özge Ulusoy, Weltew Home için tekrar kamera karşısında!
  • 14.09.2021 10:14

Özge Ulusoy, Weltew Home için tekrar kamera karşısında!

Ünlü manken Özge Ulusoy, Weltew Home’un 2021 -2022 sonbahar – kış sezonunun rekl ...

Özge Ulusoy, Weltew Home için ikinci kez kamera karşısında
  • 17.05.2021 11:10

Özge Ulusoy, Weltew Home için ikinci kez kamera karşısında

Weltew Home’un geçtiğimiz yıl ekranlara gelen reklam filminde oynayan güzel mode ...

Turkia Havacılık, sıcak hava balonları için yenilik
  • 04.05.2021 15:02

Turkia Havacılık, sıcak hava balonları için yenilik

Turkia Havacılık şirketinin geliştirdiği LNG’li yakma üniteleri ithal yakma ünit ...